Aktív programok

Válassz

egy

élményt!

Legyőznéd egy folyó vad hullámait, érdekel a hegymászás vagy bringatúrára mennél? Adrenalinban gazdag kalandtúra, rafting, via ferrata élmények Ausztriában és Szlovéniában.


Sziklamászás – vagy kletterteig – biztonság-párti kalandoroknak. A különböző nehézségű pályákon létrafokok és drótkötelek segítenek átjutni, neked csak menned kell. Ne nézz le!


A patakmederben haladunk lefelé a folyó útját követve és kelünk át a vízeséseken. A víz által simára csiszolt köveken csúszkálunk, ugrálunk és kötelekkel ereszkedünk.


A hegyi kerékpározás családoknak, baráti társaságoknak remek aktív kikapcsolódás. A túrák különböző nehézségi fokozatúak, így akár gyermekeddel együtt is gurulhatsz az Alpok zöld füves lankáin, de profiknak való meredek erdei pályákon is zúzhatsz!


Tedd teljesség a hétvégi raftingolást egy gyalogtúrával. Gyönyörködj a tájban, csodáld meg a palfaui vízesést közvetlen közelről és sétálj át a Salza felett 21 méter magasan!


Bár a rafting és a trekking felpörget, lassíts kicsit és pihentesd az izmaidat másnapra az Ybbstali wellness központban. Ha vadabbra vágysz, gyere a wildalpeni erdei szaunába, vagy úszkálj a hegyi strand kristálytiszta vizében!