Ausztriai programok

Pihenj

aktívan!


Vízben és adrenalinban gazdag rafting hétvége kezdőknek és haladóknak, igény esetén hétköznap is. A Salza, vagy a Soca hullámain kenuban, vagy raft hajóban evezhetsz a cél felé. Egy vagy két napos vadvízi evezés családoknak, baráti társaságoknak és cégeknek is.


A patakmederben haladunk lefelé a folyó útját követve és kelünk át a vízeséseken. A víz által simára csiszolt köveken csúszkálunk, ugrálunk és kötelekkel ereszkedünk.


Sziklamászás drótkötélpályán biztosítva biztonság-párti kalandoroknak. A különböző nehézségű pályákon létrafokok és drótkötelek segítenek átjutni, neked csak menned kell. Ne nézz le!


Tedd teljessé a hétvégi raftingolást egy gyalogtúrával. Gyönyörködj a tájban, csodáld meg a palfaui vízesést közvetlen közelről és sétálj át a Salza felett 21 méter magasan!


Mivel a rafting és a trekking felpörget, lassíts kicsit és pihentesd az izmaidat másnapra az ybbstali wellness központban. Ha vadabbra vágysz, gyere a wildalpeni erdei szaunába, vagy úszkálj a hegyi strand kristálytiszta vizében!


Száguldás két keréken trekking bike-kal hegyi patakok mellett, szerpentineken és erdős hegyoldalban. Különböző nehézségi szintű pályák. Bringázz az Alpokban!


Programcsomagok

Töltődj fel velünk Ausztriában mindenhogy is: vízen, levegőben, hídról leugorva, jógázva, meditálva, bringán, hajóban, vízesésben ereszkedve… És persze evezve!