Budapest Rafting

Kapcsolódj ki a Dunán, miközben Budapest soha nem látott arcában gyönyörködhetsz! Felejtsd el a sablonos programokat, városnéző túrákat, és szerezz életre szóló élményt egy nagyraft hajóban, a Duna közepén!

Budapest „láblógató” Raftingtúra

Budapest legszebb pontjait csodáljuk meg a Dunáról, miközben egy 8 személyes raft hajóval lavírozunk a hídpillérek és a dunai uszályok, személyszállító hajók között.

A láblógatást itt szó szerint megteheted a vízben, de a túra mégsem erről szól, hiszen itt aktívan evezned kell, hogy megcsodálhasd Budapest legszebb látnivalóit. Ez a fajta városnézés nem csak azért különleges, mert ahogy a hajók között lavírozunk, és elsuhanunk Budapest legnevezetesebb hídjai alatt a  leg természet közelibb élményben részesülsz, hanem mert a mozgás örömét, a sport jótékony hatását is érezni fogod. Itt nem kell választanod, hogy a Budai vagy a Pesti oldalt szeretnéd végig járni, hiszen egyszerre mindkét oldalra betekintésed lesz! 😉

A túra folyamán elhaladunk a zöld Margit-sziget mellett, átcsorgunk az összes nevezetes híd alatt (Margit-, Erzsébet, Szabadság-, Petőfi-, Rákóczi híd) Elevezünk a Parlament a Budai vár, a Várkert bazár, A Művészetek palotája, és a Nemzeti színház épületei mellet is.

ÁRAK
Délutáni városnéző evezés: 5 900 Ft/fő
Éjszakai városnéző evezés: 7 900 Ft/fő

Időpontok:
Keddenként 17:30 órakor
Szerdánként 20:30 órakor (éjszakai)

Alapár tartalmazza: túravezetést, felszerelést (hajó, lapát, mellény)

Alapár nem tartalmazza: oda utazás költségét

Foglaló: A foglaló összege 2 000 Ft/fő, mely a jelentkezést követő emailes/telefonos visszaigazolásunkat követően utalandó

A legfontosabb tudnivalók:

Találkozó / Beszállópont: Budapest, Árpád Fejedelem útja 125, 1036 (kattints)

Kiszállópont: Budapest, Henryk Slawik rakpart, 1117 (kattints)

Táv: 7,5 km

Időtartam: 1-1,5 óra

Általános tudnivalók:

  • A minimális létszám 6 fő, ha ez nincsen meg, akkor áttesszük újabb időpontra a túrát.
  • Eső, vagy rossz idő esetén, csak akkor tartjuk meg, ha marad 6 fő résztvevő, vagy áttesszük új időpontra a túrát.
  • A lefoglalt túra időpont csak újabb foglaló ellenében módosítható.
  • A túrák minden héten kedden és szerdán kerülnek megrendezésre a minimális létszám megléte esetén.
  • Az utasok a biztonsági oktatás, és az öltözés miatt a  kiírt időpont előtt 30 perccel kötelesek a beszálló helynél megjelenni.

Ajánlott felszerelés:

  • A rafting hajókban kifolyó nyílások vannak, ahol visszafelé is befolyhat egy kis víz, ezért neoprén cipőt biztosítunk, ami melegen tartja a lábad. De ha szeretnéd jöhetsz papucsban, és saját cipőben, is, ami vizes lehet.
  • A túrán mindenkinek biztosítunk mentőmellényt, ezért a részvételhez nem kell úszás tudás.
  • Hozhatsz magaddal a túrán vizes palackot, illetve kisebb nassolni valót, amit egy vízhatlan hordóban el tudunk helyezni.