Csapatépítő programok

Ezeknél a programjainknál az evezés élményét, izgalmait csapatépítő játékokkal bolondítottuk meg, ami rendkívül jó hatással van a túra hangulatára. Az evezés közben, illetve a pihenőkben játszott játékok még sokkal felszabadultabbá, befogadóbbá, oldottabbá teszik a csapatot, ami által inkább egy pajkos gyerekcsapathoz fog hasonlítani a vízitúrázás.

Kinek ajánljuk?

Ezt a fajta túrát kifejezetten céges csapatépítésre ajánljuk. Olyan játékokat válogattunk össze, amik elősegítik a csapaton belüli kommunikációt, a csapattagokat együttműködésre készteti, és erősíti a csapatszellemet.

Csapatépítő téli túra

Magyarországon

Helyszín: Hévíz-patak és opcionálisan Badacsony

Időpont: decembertől márciusig

Időtartam: 1 vagy 2 napos túrák

Evezés: ~10 km

Túrához szükséges: teljes váltóruha

Programterv – 1 napos túra:

Kezdés Végzés Program
9:30 11:00 Transzfer, felszerelés kiosztása, oktatás
11:00 15:00 Kenutúra

Igény esetén az evezés előtt vagy után a csapatra szabott, előzetesen egyeztetett csapatépítő játékokat játszunk a szabadban.

Programterv – 2 napos túra / 1. nap:

Kezdés Végzés Program
9:30 11:00 Transzfer, felszerelés kiosztása, oktatás
11:00 15:00 Kenutúra
15:00 17:30 Fürdés a Hévízi-tóban
18:00 19:00 Csapatépítő játékok a szálláson

Programterv – 2 napos túra / 2. nap:

Kezdés Végzés Program
7:30 9:00 Reggeli, szállás elhagyása
9:00 9:30 Átutazás Badacsonytördemicre
9:30 15:00 Panoráma gyalogtúra a Badacsonyban
15:00 Hazautazás

Miért minket válassz?

 • Ismerjük a hazai vizeket, helyszíneket, lehetőségeket, így az igényeidnek megfelelő túrát tudjuk kialakítani.
 • Nálunk rengeteg kiegészítő program közül választhatsz, mint például meditáció, jóga, afro dance, improvizációs színház, közös főzés, tábortüzezés, stb.
 • Segítünk a kenutúra, szállás, utazás megszervezésében.
 • Tapasztalt outdoor trénereink még több játékot, kalandot, tudatos csapatépítést visznek a túrádba.

Csapatépítő kenutúra

Magyarországon

Helyszín: választásod szerint lehet Ipoly, Gemenci-erdő, Szigetköz, Öreg-Túr, Ráckevei-Duna, Dunakanyar, Szentendrei-Duna, Balaton, Velencei-tó

Időpont: márciustól október 15-ig

Időtartam: 1, 2 vagy 3 napos túrák

Táv: 12-25 kilométer (a csapat fizikai felkészültsége alapján)

Túrához szükséges:

 • váltóruha
 • fürdőruha, törülköző

Részletes Program:

Kezdés Végzés Program
8:30 10:00 Ruhaosztás, oktatás, transzfer
10:00 11:00 Csapatépítő játékok
11:00 16:00 Kenutúra

Az evezés előtt, valamint a túra során a pihenő időkben a csapatra szabott, előzetesen egyeztetett csapatépítő játékokat játszunk.

Miért minket válassz?

 • Ismerjük a hazai vizeket, helyszíneket, lehetőségeket, így az igényeidnek megfelelő túrát tudjuk kialakítani.
 • Nálunk rengeteg kiegészítő program közül választhatsz, mint például meditáció, jóga, afro dance, improvizációs színház, közös főzés, tábortüzezés, stb.
 • Segítünk a kenutúra, szállás, utazás megszervezésében.
 • Tapasztalt outdoor trénereink még több játékot, kalandot, tudatos csapatépítést visznek a túrádba.

Csapatépítő rafting túra

Ausztriában

Helyszín: Göstling an der Ybbs, Ausztria (Budapesttől 450 km-re)

Időpont: áprilistól október 15-ig

Túrához szükséges:

 • úszástudás
 • extrém sport biztosítás
 • fürdőruha, törülköző

Részletes Program:

Kezdés Végzés Program
7:30 8:30 Svédasztalos reggeli
8:30 10:00 Ruhaosztás, vadvízi oktatás, transzfer
10:00 11:00 Csapatépítő játékok
11:00 14:00 Rafting túra

Az evezés előtt, valamint a túra során a pihenő időkben a csapatra szabott, előzetesen egyeztetett csapatépítő játékokat játszunk.

Miért minket válassz?

 • A szállásunkon, ahol svédasztalos reggelivel, szaunával, medencével, félpanzióval várunk, akár 100 főt is el tudunk szállásolni egy helyen.
 • Nálunk rengeteg aktív program közül választhatsz, mint például canyoning, via ferrata, siklóernyőzés, hegyi kerékpározás.
 • Választhatsz a 2-3 fős és a 8-10 fős hajók közül.
 • Segítünk a rafting túra, biztosítás, szállás, utazás megszervezésében.
 • Outdoor trénereink még több játékot, kalandot, tudatos csapatépítést visznek a túrádba.
 • Tapasztalt, nemzetközi vizsgával rendelkező túravezetők.

Az Ybbstali Alpok lenyűgöző hegyei között található új, három csillagos bázisunk, egyenesen az Ybbs patak partján.

Lent a völgyben, képeslap-gyanús, nyugodt környezetben találhattok ránk, ahol jól fog esni a sportolás utáni pihenés. Bázisunkon 1-2-3-4 ágyas szobák érhetőek el, mindegyik szobához külön fürdőszoba tartozik.

Az árban benne foglalt a svédasztalos reggeli, amely erőt ad majd az egész napos élményekhez. Igénybe vehető félpanzió is, ha bázisunk éttermének bőséges vacsora-menüjével szeretnéd zárni a napot; valamint a bárban is szeretettel várunk egy jól megérdemelt koccintásra.

wellness részlegen finn szaunában és gőzfürdőben pihenheted ki a túra fáradalmait, ha pedig maradt még energiád, igénybe veheted a kültéri medencét is egy kis levezetésre.

👉 A szállásunkról bővebb információért kattints

Áraink

Felnőtt (€/fő/éj) Gyerek (€/fő/éj)*
Időszak Svéd. reggeli
+ szauna
Félpanzió
+ szauna
Svéd. reggeli Félpanzió
0-5 éves 6-11 éves 12-15 éves 0-5 éves 6-11 éves 12-15 éves
04.01 – 06.30.
10.01 – 10.30.
36 51 0 18 25,2 0 25,5 35,7
07.01 – 08.31. 41 56 0 20,5 28,7 0 28 39,2
09.01 – 09.30. 38 53 0 19 26,6 0 26,5 37,1
+ 1,6 €/fő/éj turisztikai adó

* A gyerekár csak 2 fizető szülő esetén érvényes
– Félpanzió: svédasztalos reggeli + vacsora
– 1 éjszakás felár: + 5 €/fő
– 1 ágyas felár: + 15 €/éj

Céges

referenciák

decathlon logo

Azthiszem mindenki nevében beszélhetek, hogy egy hatalmas élményben volt részünk ebben a pár napban amit veletek töltöttünk. Legtöbben közülünk még nem próbálták ezt a sportot , de azt gondolom mindenkinek örök emlék marad . Köszönjük nektek azt , hogy 100% ban értünk voltatok ott , segítettetek minket és jókedvvel, lelkesedéssel fordultatok felénk. Egy olyan hétvégét teremtettetek , ami teljesen feltöltött minket és még-jobban összehozta a csapatunkat.

Gomori Nóra – Részlegvezető
lufthansa systems logo

Bárkinek bártan ajánlom a FunRafting csapatot, aki egy igazán élménydús hétvégét szeretne. Különösen meglepett, mikor azt láttam, hogy egy tízen éves kisfiú is bátran leugrik a szikláról a Salzába, miután nevetve végigevezte a túrát 🙂 . A vezetők figyelnek az emberekre így biztonságban élvezhetjük a vadvízi evezés élményeit és a csodás tájat.

Huber Hajnalka – Vezető asszisztens
penta

Köszönjük a Fun Rafting csapatának a szuper szervezést! Igazán nagyszerű hétvége volt, külön öröm, hogy a kicsit passzívabb kollégákat is rá lehetett venni a sportra. Mindenki nagyon jól érezte magát és rengeteget nevettünk! Sport és hajnalig tartó buli a kollégákkal! 🙂

Kis Barbara Lili – Irodavezető
legrand_logo

A Legrand biztosan tudja, hogy csapatként megsokszorozódik a hatékonyságunk. A siker érdekében fontos a munkatársak szaktudása és felkészültsége, azonban az egyes emberek csapattá érése és egymás segítése hozzájárul az eredményességhez. Mi megkaptuk ezt a szellemiséget a FunRaftingtól gyakorlatban megvalósítva. Nehéz volt és gyönyörű. Elfáradtunk és nevettünk. Köszönjük a Legrand csapatának nevében!

Pardi Katalin – Személyi asszisztens
mavir se logo

5 éve volt először a MAVIR SE csapata vadvízi evezésen Attiláékkal, azóta egy évet sem hagynánk ki. A legnagyobb kaland a legnagyobb biztonságban. Ha bármikor szóba kerül a rafting, az első kérdés: „Mikor megyünk legközelebb?``

Abonyi Réka

Csapatépítés – rafting Ausztriában. Mikor ezt meghallottuk kolleganőmmel, rögtön rávágtuk, hogy nem. Azért elindultunk 7 fiúval együtt, de végig, szombat reggelig, amíg csónakba nem szálltunk, azt mondogattuk, hogy mi nem biztos, hogy beülünk. De végül is sodortak az események és egyszer csak már a vízen voltunk. És nem bántuk meg, mert csodálatos élmény volt! Köszönjük a biztonságot, amit nyújtottatok és a jókedvet, amivel kis csapatunkat kisértétek. Nagyszerű volt ez a hétvége.

Zelenkáné Bayer Ágnes – Beszerzési asszisztens

BEMBOZ_NEW_LOGO_01

Csapatunk tavaly volt először (de nem utoljára) vadvízi túrán. Csodálatos környezetben, izgalmas kalandban volt részünk. Abszolút ajánlom nem csak profiknak, de kalandvágyó kezdőknek is! Az utazókat Attiláék a BEMBOZ Kft-n keresztül biztosítják, így kölcsönös a bizalom és együttműködés a két cég között!

Nagy Mónika – Szakmai igazgató

control systems logó

A hétvégi túra nagyon szuper volt, mindenki fantasztikus élményeket szerzett. Köszönet a csapatnak – különösen Nórinak – a lebonyolításért és a sok figyelmességért. A túravezetők nagyon képzettek és mindenben a maximálisan segítettek. A képek nagyon szuperek lettek, már nagyon kíváncsiak vagyunk a videóra is. A kanyoningnál egy kicsit másra számítottunk a látott videók alapján (csúszdázás, ugrálás, stb.). De így is nagyon izgalmas volt, főleg az utolsó 20m-es ereszkedés. Ha még össze tudjuk hozni, talán még idén újra megyünk egy hétvégére, de legkésőbb jövőre találkozunk.

Gál Ferenc – Mérnök

daniella-logo

Egy igazán élvezetes rafting túrán vettünk részt, több, mint 30 fővel. A kezdeti óvatoskodás után minden munkatársunk belelendült a „játékba” és teljes elánnal evezett, csapkodott, ugrált a sziklákról. Színesítették a programot az evezést megszakító folyóparti játékok, melyek szintén sok nevetéssel jártak. Az esti vacsoránál, a remek szálláson szintén csapatépítő játékokkal és élménybeszámolókkal, az elkészült fotók megtekintésével töltöttük az időt. A túravezetők felkészültsége, a barátias hangulat kifogástalan volt.

Luczy Csaba – Kereskedelmi igazgató

hella logo 2

Csapatunk most volt először vadvízi evezésen. A különböző korú és edzettségű csapatban végül mindenki megtalálta a számára leginkább megfelelő hajót, így izgalmas és nevetéssel teli evezésekben volt részünk, a sziklákról való ugrálás és csúszdázás pedig csak tovább színesítette az élményt. 😊 A túravezetők mindenre és mindenkire odafigyeltek, nekünk tényleg csak annyi volt a dolgunk, hogy jól érezzük magunkat! Köszönjük a szervezést a Funrafting csapatának!

Enzsel Edina – Irodavezető

ingatlan.com logo

Izgalmas kalandozással, érdekes budapesti történelmi kvízzel, vidám hangulatúra kerekedett a csapatépítőnk. Szuperjól éreztük magunkat, köszönjük a navigálást!

Varga Edina

nestro_logo

Ezúton szeretnénk megköszönni a FunRafting csapatának, hogy ilyen fantasztikus és életre szóló élményben lehetett részünk! A játékok ötletesek voltak, a szervezés és a hangulat pedig egyenesen kifogástalan. Köszönjük a sok nevetést és azt, hogy megmutattátok számunkra Magyarország leggyönyörűbb vadregényes tájait.

Fébő Kincső – Marketing ügyintéző

cargill

Köszönjük a csapatépítő program szervezését. Rendkívül segítőkész és kedves szervezők biztosították számunkra, hogy valóban élményekkel gazdagodjunk. A játékok vidámak és energikusak voltak, a kenutúra pedig mindenki számára egy üde színfoltja marad a csapatépítésünknek:)

CARGILL MAGYARORSZÁG Zrt. Pénzügyi csapata

Rólunk

mondták