Csapatépítő kaland rafting

Ennél a programunknál az evezés élményét, izgalmait, csapatépítő játékokkal bolondítottuk meg, ami rendkívül jó hatással van a túra hangulatára. Az evezés közben illetve a pihenőkben játszott játékok még sokkal felszabadultabbá, befogadóbbá, oldottabbá teszik a csapatot, ami által inkább egy pajkos gyerekcsapathoz fog hasonlítani a rafting túrázás.

Kinek ajánljuk?

Ezt a fajta rafting túrát kifejezetten céges csapatépítésre ajánljuk. Olyan játékokat válogattunk össze, ami elősegíti a csapaton belüli kommunikációt, a csapattagokat együttműködésre készteti, és erősíti a csapatszellemet.

Miért minket válassz?

  • A szállásunkon, ahol svédasztalos reggelivel, szaunával, félpanzióval váruk, akár 120 főt is el tudunk szállásolni egy helyen.
  • Nálunk rengeteg aktív program közül választhatsz, kanyoning, via ferrata, siklóernyőzés, hegyi kerékpározás.
  • Választhatsz a 2-3 fős és a 8-10 fős hajók közül
  • Segítünk a rafting túra, biztosítás, szállás, utazás megszervezésében.
  • Outdoor trénereink még több játékot, kalandot, tudatos csapatépítést visznek a túrádba

Részletes Program:

kezdés végzés program
7:30 8:30 svédasztalos reggeli
8:30 9:30 ruhaosztás, vadvízi oktatás
9:30 14:00 lejutás a folyóhoz, rafting túra

Az evezés közben is, valamint két evezés között, a pihenő időkben, a csapatra szabott, előzetesen egyeztetett, csapatépítő játékokat játszunk.

Túrához szükséges:

  • úszás tudás
  • fürdőruha
  • törölköző
Szállás

A lenyűgöző természet közepén 1500 méteren fekszik a Sportpanzió, a FunRafting új bázisa. Fent a hegyen nyugodt környezetben helyezkedik el, ahol jól fog esni a sportolás utáni pihenés.

A panzióban 2 ágyas, és 3-4 ágyas szobák vannak, összesen 40 főt tudunk elszállásolni az épületben. Nagyobb csapatok esetén rendelkezésünkre áll még egy épület, így akár 120 főt is el tudunk szállásolni.  Egy bőséges svédasztalos reggeli erőt ad majd az egész napos, élménydús rafting túrához. A nap végén a Wellness részlegen pedig az infra- és a finn szaunában kipihenhetjük a túra fáradalmait

A szállásunkról bővebb információért kattints