Csapatépítő kaland rafting

Ennél a programunknál az evezés élményét, izgalmait, csapatépítő játékokkal bolondítottuk meg, ami rendkívül jó hatással van a túra hangulatára. Az evezés közben illetve a pihenőkben játszott játékok még sokkal felszabadultabbá, befogadóbbá, oldottabbá teszik a csapatot, ami által inkább egy pajkos gyerekcsapathoz fog hasonlítani a rafting túrázás.

Kinek ajánljuk?

Ezt a fajta rafting túrát kifejezetten céges csapatépítésre ajánljuk. Olyan játékokat válogattunk össze, ami elősegíti a csapaton belüli kommunikációt, a csapattagokat együttműködésre készteti, és erősíti a csapatszellemet.

Miért minket válassz?

  • A szállásunkon, ahol svédasztalos reggelivel, szaunával, félpanzióval váruk, akár 120 főt is el tudunk szállásolni egy helyen.
  • Nálunk rengeteg aktív program közül választhatsz, kanyoning, via ferrata, siklóernyőzés, hegyi kerékpározás.
  • Választhatsz a 2-3 fős és a 8-10 fős hajók közül
  • Segítünk a rafting túra, biztosítás, szállás, utazás megszervezésében.
  • Outdoor trénereink még több játékot, kalandot, tudatos csapatépítést visznek a túrádba

Részletes Program:

kezdés végzés program
7:30 8:30 svédasztalos reggeli
8:30 9:30 ruhaosztás, vadvízi oktatás
9:30 14:00 lejutás a folyóhoz, rafting túra

Az evezés közben is, valamint két evezés között, a pihenő időkben, a csapatra szabott, előzetesen egyeztetett, csapatépítő játékokat játszunk.

Túrához szükséges:

  • úszás tudás
  • fürdőruha
  • törölköző
Szállás

Az Ybbstali Alpok lenyűgöző hegyei között található új, négy csillagos bázisunk, egyenesen az Ybbs patak partján.

Lent a völgyben, képeslap-gyanús, nyugodt környezetben találhattok ránk, ahol jól fog esni a sportolás utáni pihenés. Bázisunkon 1-2-3-4 ágyas szobák érhetőek el, mindegyik szobához külön fürdőszoba tartozik.

Az árban benne foglalt a svédasztalos reggeli, amely erőt ad majd az egész napos élményekhez. Igénybe vehető félpanzió is, ha bázisunk éttermének bőséges vacsora-menüjével szeretnéd zárni a napot; valamint a bárban is szeretettel várunk egy jól megérdemelt koccintásra.

wellness részlegen finn szaunában és gőzfürdőben pihenheted ki a túra fáradalmait, ha pedig maradt még energiád, igénybe veheted a kültéri medencét is egy kis levezetésre.

A szállásunkról bővebb információért kattints