Bemutatkozás

Kik vagyunk?
Rólunk

Ismerd meg

Csapatunkat!


Olyan extrémsport élményeket nyújtunk, amik örökre megváltoztatják az izgalmas életről alkotott elképzelésedet!

Ezt a céget nem titkoltan csupa önzésből, azért hoztuk létre, hogy minél többet lehessünk a természetben, legyen az vadvízen, két keréken, a hegyek között, vagy a levegőben. De még ennél is önzőbb módon szeretjük magunk körül a boldog embereket, akik átélik velünk hétről hétre ezeket a fantasztikus élményeket.

Csapatunk alapvetően két részre osztható: vannak, akik hivatásból választották a túravezetést, illetve vannak, akik csupán megszállottságból, a sport szeretete és a jó hangulat miatt csatlakoztak hozzánk, és váltak csapatunk tagjaivá.

Ami mindannyiunkban közös: szenvedélyünkké vált az evezés.

Európa legkülönbözőbb folyóin eveztünk már, és a lelkesedésünk csak egyre fokozódott, mivel imádunk felfedezni újabb és újabb helyeket.

Ennek következményeként lett  egy többszörös rafting világkupa győztes, vadvízi Európa- és Világbajnokság dobogós helyezett túravezetőnk!

Túráink során nagy hangsúlyt fektetünk a biztonságra, a megfelelő felszerelésen kívül alapos, mindenre kiterjedő biztonsági oktatást tartunk minden egyes túra előtt. Az evezések során 2-3 kétszemélyes gumikenura (ún. trekkre) egy túravezető jut, így túravezetőink maximálisan gondoskodni tudnak a csoportok biztonságáról és zavartalan élményéről.

Outdoor csapatépítő programjaink, kalandtúráink kialakításakor főként a közös élményre helyezzük a hangsúlyt.

Ahhoz, hogy az átélt élmény hozzájárulhasson a csapat fejlődéséhez és támogatni tudja a szervezeti célok elérését, a program elemek összeállításának folyamatában elsődleges helyen szerepelnek a megrendelői igények.Kérdésed van?

Írj nekünk vagy hívd a +36 70/609 6080 -as telefonszámot!

ÜZENET KÜLDÉSE