Kik vagyunk?

Rólunk

Cégfilozófia


Több mint 15 éve szervezünk izgalmas élményprogramokat különböző helyszínekre.

Ezeken a túrákon azon dolgozunk, hogy programjaink többet jelentsenek egy élménynél, vendégeink igazi felismerésekkel térjenek haza. Hiszünk benne, hogy az aktív pihenés a legjobb formája a kikapcsolódásnak, önmagunk megismerésének, a tanulásnak.

Mi azt szeretnénk, hogy vendégeink néhány napra eggyé váljanak a természettel, jobban megismerjék erejét, de közben csodálják szépségét. Célunk, hogy vendégeink felejtsenek el minden mást, csak a hely, az élmény, a mozgás, és az új ismeretek kössék le a figyelmüket.Csapatunk


Olyan extrémsport élményeket nyújtunk, amik örökre megváltoztatják az izgalmas életről alkotott elképzelésedet!


Csapatunkkal 2003 óta azon szorgoskodunk, hogy hétvégente minél több izgalmas élményben lehessen részed, ami nem abban merül ki, hogy vajon jut-e rád evezőlapát.

Az ezen idő alatt összegyűlt tapasztalatok segítenek minket, hogy gördülékenyen, és biztonságban vezényeljük le a túráidat. Így marad időd a rengeteg látnivalóra, és egyéb izgalmas programokra, illetve a pihenésre, aminek a megszervezésével is bátran fordulhatsz hozzánk.

A biztonság elsődleges, hangzik el gyakran a szánkból, és ennek híven vezetjük túráinkat, önképzéseinket is. Túravezetőink az amerikai követelményeknek megfelelő nemzetközileg elismert túravezetői vizsgával rendelkeznek (IRF- International Rafting Federation). Folyamatosan képezzünk magunkat, és emellett évről évre részt veszünk, a nemzetközi vízi életmentői, és túravezetői versenyen (WWTc).

Szeretnénk, hogy önfeledten át tudd adni magad az evezés élményének, a természet szépségének, és eközben ne kelljen aggódnod, illetve foglalkoznod a következő program, vagy a vacsora megszervezésével. Azon leszünk majd, hogy a túrád minél színesebb legyen, és barátaiddal, családoddal, kollégáiddal jó hangulatban teljen.


Nagyon fontosnak tartjuk, hogy jól és szakszerűen végezzük munkánkat, ezért folyamatosan képezzük magunkat
Képzett, (IRF) nemzetközi túravezetői vizsgával rendelkező túravezetők
Két évente frissítjük az elsősegély ismereteinket
Évente részt veszünk a vízi életmentő és túravezetői versenyen
Több mint 15 éves tapasztalat, vadvízen
Teljes körű, gyors, profi ügyintézésMi mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy te jól érezd magad, túravezetőink mind udvariask és segítőkészek. Annyira hiszünk magunkban, és a szolgáltatásaink minőségében, hogy vállaljuk: ha minket választasz, akkor nagy valószínűséggel jól fogod magad érezni – mert azért valljuk be ez egy kicsit rajtad is múlik. 😉 Azt is merjük vállalni, hogy ha elégedetlen vagy velünk, és ezt a helyszínen jelzed, akkor visszafizetjük az általad befizetett összeg 100%-át a visszaigényléstől számított 5 napon belül.Rólunk

mondtákMég több véleményt itt olvashatsz rólunk

google-reviews-ikon

Google – Budapest
5.0 // 119 vélemény


reviews-facebook

Facebook
4.9 // 141 vélemény


google-reviews-ikon

Google – Ausztria
5.0 // 104 vélemény


http___pluspng.com_img-png_tripadvisor-logo-vector-png-trip-advisor-logo-png-720

Tripadvisor
5.0 // 15 vélemény
Céges

referenciák

decathlon logo

Azthiszem mindenki nevében beszélhetek, hogy egy hatalmas élményben volt részünk ebben a pár napban amit veletek töltöttünk. Legtöbben közülünk még nem próbálták ezt a sportot , de azt gondolom mindenkinek örök emlék marad . Köszönjük nektek azt , hogy 100% ban értünk voltatok ott , segítettetek minket és jókedvvel, lelkesedéssel fordultatok felénk. Egy olyan hétvégét teremtettetek , ami teljesen feltöltött minket és még-jobban összehozta a csapatunkat.

Gomori Nóra – Részlegvezető

lufthansa systems logo

Bárkinek bártan ajánlom a FunRafting csapatot, aki egy igazán élménydús hétvégét szeretne. Különösen meglepett, mikor azt láttam, hogy egy tízen éves kisfiú is bátran leugrik a szikláról a Salzába, miután nevetve végigevezte a túrát 🙂 . A vezetők figyelnek az emberekre így biztonságban élvezhetjük a vadvízi evezés élményeit és a csodás tájat.

Huber Hajnalka – Vezető asszisztens

penta

Köszönjük a Fun Rafting csapatának a szuper szervezést! Igazán nagyszerű hétvége volt, külön öröm, hogy a kicsit passzívabb kollégákat is rá lehetett venni a sportra. Mindenki nagyon jól érezte magát és rengeteget nevettünk! Sport és hajnalig tartó buli a kollégákkal! 🙂

Kis Barbara Lili – Irodavezető

legrand_logo

A Legrand biztosan tudja, hogy csapatként megsokszorozódik a hatékonyságunk. A siker érdekében fontos a munkatársak szaktudása és felkészültsége, azonban az egyes emberek csapattá érése és egymás segítése hozzájárul az eredményességhez. Mi megkaptuk ezt a szellemiséget a FunRaftingtól gyakorlatban megvalósítva. Nehéz volt és gyönyörű. Elfáradtunk és nevettünk. Köszönjük a Legrand csapatának nevében!

Pardi Katalin – Személyi asszisztens

mavir se logo

5 éve volt először a MAVIR SE csapata vadvízi evezésen Attiláékkal, azóta egy évet sem hagynánk ki. A legnagyobb kaland a legnagyobb biztonságban. Ha bármikor szóba kerül a rafting, az első kérdés: „Mikor megyünk legközelebb?``

Abonyi Réka

Csapatépítés – rafting Ausztriában. Mikor ezt meghallottuk kolleganőmmel, rögtön rávágtuk, hogy nem. Azért elindultunk 7 fiúval együtt, de végig, szombat reggelig, amíg csónakba nem szálltunk, azt mondogattuk, hogy mi nem biztos, hogy beülünk. De végül is sodortak az események és egyszer csak már a vízen voltunk. És nem bántuk meg, mert csodálatos élmény volt! Köszönjük a biztonságot, amit nyújtottatok és a jókedvet, amivel kis csapatunkat kisértétek. Nagyszerű volt ez a hétvége.

Zelenkáné Bayer Ágnes – Beszerzési asszisztens

BEMBOZ_NEW_LOGO_01

Csapatunk tavaly volt először (de nem utoljára) vadvízi túrán. Csodálatos környezetben, izgalmas kalandban volt részünk. Abszolút ajánlom nem csak profiknak, de kalandvágyó kezdőknek is! Az utazókat Attiláék a BEMBOZ Kft-n keresztül biztosítják, így kölcsönös a bizalom és együttműködés a két cég között!

Nagy Mónika – Szakmai igazgató

control systems logó

A hétvégi túra nagyon szuper volt, mindenki fantasztikus élményeket szerzett. Köszönet a csapatnak – különösen Nórinak – a lebonyolításért és a sok figyelmességért. A túravezetők nagyon képzettek és mindenben a maximálisan segítettek. A képek nagyon szuperek lettek, már nagyon kíváncsiak vagyunk a videóra is. A kanyoningnál egy kicsit másra számítottunk a látott videók alapján (csúszdázás, ugrálás, stb.). De így is nagyon izgalmas volt, főleg az utolsó 20m-es ereszkedés. Ha még össze tudjuk hozni, talán még idén újra megyünk egy hétvégére, de legkésőbb jövőre találkozunk.

Gál Ferenc – Mérnök

daniella-logo

Egy igazán élvezetes rafting túrán vettünk részt, több, mint 30 fővel. A kezdeti óvatoskodás után minden munkatársunk belelendült a „játékba” és teljes elánnal evezett, csapkodott, ugrált a sziklákról. Színesítették a programot az evezést megszakító folyóparti játékok, melyek szintén sok nevetéssel jártak. Az esti vacsoránál, a remek szálláson szintén csapatépítő játékokkal és élménybeszámolókkal, az elkészült fotók megtekintésével töltöttük az időt. A túravezetők felkészültsége, a barátias hangulat kifogástalan volt.

Luczy Csaba – Kereskedelmi igazgató

hella logo 2

Csapatunk most volt először vadvízi evezésen. A különböző korú és edzettségű csapatban végül mindenki megtalálta a számára leginkább megfelelő hajót, így izgalmas és nevetéssel teli evezésekben volt részünk, a sziklákról való ugrálás és csúszdázás pedig csak tovább színesítette az élményt. 😊 A túravezetők mindenre és mindenkire odafigyeltek, nekünk tényleg csak annyi volt a dolgunk, hogy jól érezzük magunkat! Köszönjük a szervezést a Funrafting csapatának!

Enzsel Edina – Irodavezető

ingatlan.com logo

Izgalmas kalandozással, érdekes budapesti történelmi kvízzel, vidám hangulatúra kerekedett a csapatépítőnk. Szuperjól éreztük magunkat, köszönjük a navigálást!

Varga Edina

nestro_logo

Ezúton szeretnénk megköszönni a FunRafting csapatának, hogy ilyen fantasztikus és életre szóló élményben lehetett részünk! A játékok ötletesek voltak, a szervezés és a hangulat pedig egyenesen kifogástalan. Köszönjük a sok nevetést és azt, hogy megmutattátok számunkra Magyarország leggyönyörűbb vadregényes tájait.

Fébő Kincső – Marketing ügyintéző

cargill

Köszönjük a csapatépítő program szervezését. Rendkívül segítőkész és kedves szervezők biztosították számunkra, hogy valóban élményekkel gazdagodjunk. A játékok vidámak és energikusak voltak, a kenutúra pedig mindenki számára egy üde színfoltja marad a csapatépítésünknek:)

CARGILL MAGYARORSZÁG Zrt. Pénzügyi csapataKérdésed van?

Írj nekünk vagy hívd a +36 70/609 6080 -as telefonszámot!

ÜZENET KÜLDÉSE