Kik vagyunk?

Rólunk

Ismerd meg

Csapatunkat!


Olyan extrémsport élményeket nyújtunk, amik örökre megváltoztatják az izgalmas életről alkotott elképzelésedet!

Ezt a céget nem titkoltan csupa önzésből, azért hoztuk létre, hogy minél többet lehessünk a természetben, legyen az vadvízen, két keréken, a hegyek között, vagy a levegőben. De még ennél is önzőbb módon szeretjük magunk körül a boldog embereket, akik átélik velünk hétről hétre ezeket a fantasztikus élményeket.

Csapatunk alapvetően két részre osztható: vannak, akik hivatásból választották a túravezetést, illetve vannak, akik csupán megszállottságból, a sport szeretete és a jó hangulat miatt csatlakoztak hozzánk, és váltak csapatunk tagjaivá.

Ami mindannyiunkban közös: szenvedélyünkké vált az evezés.

Európa legkülönbözőbb folyóin eveztünk már, és a lelkesedésünk csak egyre fokozódott, mivel imádunk felfedezni újabb és újabb helyeket.

Ennek következményeként lett  egy többszörös rafting világkupa győztes, vadvízi Európa- és Világbajnokság dobogós helyezett túravezetőnk!

Túráink során nagy hangsúlyt fektetünk a biztonságra, a megfelelő felszerelésen kívül alapos, mindenre kiterjedő biztonsági oktatást tartunk minden egyes túra előtt. Az evezések során 2-3 kétszemélyes gumikenura (ún. trekkre) egy túravezető jut, így túravezetőink maximálisan gondoskodni tudnak a csoportok biztonságáról és zavartalan élményéről.

Outdoor csapatépítő programjaink, kalandtúráink kialakításakor főként a közös élményre helyezzük a hangsúlyt.

Ahhoz, hogy az átélt élmény hozzájárulhasson a csapat fejlődéséhez és támogatni tudja a szervezeti célok elérését, a program elemek összeállításának folyamatában elsődleges helyen szerepelnek a megrendelői igények.

Rólunk

mondták

google-reviews-ikon

Google – Budapest
5.0 // 119 vélemény

reviews-facebook

Facebook
4.9 // 141 vélemény

google-reviews-ikon

Google – Ausztria
5.0 // 104 vélemény

http___pluspng.com_img-png_tripadvisor-logo-vector-png-trip-advisor-logo-png-720

Tripadvisor
5.0 // 15 vélemény

Céges

referenciák

“Azthiszem mindenki nevében beszélhetek, hogy egy hatalmas élményben volt részünk ebben a pár napban amit veletek töltöttünk. Legtöbben közülünk még nem próbálták ezt a sportot , de azt gondolom mindenkinek örök emlék marad . Köszönjük nektek azt , hogy 100% ban értünk voltatok ott , segítettetek minket és jókedvvel,  lelkesedéssel fordultatok felénk. Egy olyan hétvégét teremtettetek , ami teljesen feltöltött minket és még-jobban összehozta a csapatunkat. ” 🙂

Gomori Nóra – Részlegvezető

“Bárkinek bártan ajánlom a FunRafting csapatot, aki egy igazán élménydús hétvégét szeretne. Különösen meglepett, mikor azt láttam, hogy  egy tízen éves kisfiú is bátran leugrik a szikláról a Salzába, miután nevetve végigevezte a túrát 🙂 . A vezetők figyelnek az emberekre így biztonságban élvezhetjük a vadvízi evezés élményeit és  a csodás tájat”

Huber Hajnalka – Vezető asszisztens

“Köszönjük a Fun Rafting csapatának a szuper szervezést! Igazán nagyszerű hétvége volt, külön öröm, hogy a kicsit passzívabb kollégákat is rá lehetett venni a sportra. Mindenki nagyon jól érezte magát és rengeteget nevettünk! Sport és hajnalig tartó buli a kollégákkal! :)”

Kis Barbara Lili – Irodavezető

“Csapatunk tavaly volt először (de nem utoljára) vadvízi túrán. Csodálatos környezetben, izgalmas kalandban volt részünk. Abszolút ajánlom nem csak profiknak, de kalandvágyó kezdőknek is! Az utazókat Attiláék a BEMBOZ Kft-n keresztül biztosítják, így kölcsönös a bizalom és együttműködés a két cég között!”

Nagy Mónika – Szakmai Igazgató

“5 éve volt először a MAVIR SE csapata vadvízi evezésen Attiláékkal, azóta egy évet sem hagynánk ki. A legnagyobb kaland a legnagyobb biztonságban. Ha bármikor szóba kerül a rafting, az első kérdés: „Mikor megyünk legközelebb?””

Abonyi Réka

“Csapatépítés – rafting Ausztriában. Mikor ezt meghallottuk kolleganőmmel, rögtön rávágtuk, hogy nem. Azért elindultunk 7 fiúval együtt, de végig, szombat reggelig, amíg csónakba nem szálltunk, azt mondogattuk, hogy mi nem biztos, hogy beülünk. De végül is sodortak az események és egyszer csak már a vízen voltunk. És nem bántuk meg, mert csodálatos élmény volt! Köszönjük a biztonságot, amit nyújtottatok és a jókedvet, amivel kis csapatunkat kisértétek. Nagyszerű volt ez a hétvége. “

Zelenkáné Bayer Ágnes – beszerzési asszisztens

A Legrand biztosan tudja, hogy csapatként megsokszorozódik a hatékonyságunk.  A siker érdekében fontos a munkatársak szaktudása és felkészültsége, azonban az egyes emberek csapattá érése és egymás segítése hozzájárul az eredményességhez. Mi megkaptuk ezt a szellemiséget a FunRaftingtól gyakorlatban megvalósítva. Nehéz volt és gyönyörű. Elfáradtunk és nevettünk. Köszönjük a Legrand csapatának nevében!”

Pardi Katalin – Személyi asszisztens

“A hétvégi túra nagyon szuper volt, mindenki fantasztikus élményeket szerzett. Köszönet a csapatnak – különösen Nórinak – a lebonyolításért és a sok figyelmességért. A túravezetők nagyon képzettek és mindenben a maximálisan segítettek. A képek nagyon szuperek lettek, már nagyon kíváncsiak vagyunk a videóra is. A kanyoningnál egy kicsit másra számítottunk a látott videók alapján (csúszdázás, ugrálás, stb.).  De így is nagyon izgalmas volt, főleg az utolsó 20m-es ereszkedés. Ha még össze tudjuk hozni, talán még idén újra megyünk egy hétvégére, de legkésőbb jövőre találkozunk.”

Gál Ferenc – Mérnök

“Egy igazán élvezetes rafting túrán vettünk részt, több, mint 30 fővel. A kezdeti óvatoskodás után minden munkatársunk belelendült a „játékba” és teljes elánnal evezett, csapkodott, ugrált a sziklákról. Színesítették a programot az evezést megszakító folyóparti játékok, melyek szintén sok nevetéssel jártak. Az esti vacsoránál, a remek szálláson szintén csapatépítő játékokkal és élménybeszámolókkal, az elkészült fotók megtekintésével töltöttük az időt. A túravezetők felkészültsége, a barátias hangulat kifogástalan volt. Annyira jól sikerült a kiruccanás, hogy idén dupla létszámmal újra ott leszünk!”

Luczy Csaba – Kereskedelmi igazgatóKérdésed van?

Írj nekünk vagy hívd a +36 70/609 6080 -as telefonszámot!

ÜZENET KÜLDÉSE