Hazai programok

Evezz

itthon!


✔️ Tarts velünk rendhagyó, téli kenutúránkon a Hévíz-patakra, ahol a víz hőmérséklete kellemes meleg, így a fűtés alulról érkezik!

🔴 2021.01.23 // 🔴 2021.01.24 // ⏳ 2021.03.14


 Kapcsolódj ki a Dunán, miközben Budapest soha nem látott arcában gyönyörködhetsz! Felejtsd el a sablonos programokat, városnéző túrákat, és szerezz életre szóló élményt egy nagyraft hajóban, a Duna közepén!


 Evezz velünk a Szentendrei-Dunaágon! Közel és mégis távol a város zajától, mozgás, vízivilág és egy jó hangulatú tábortüzezés, éjszakai termálfürdőzés vár rád!

Vérbeli felfedező vízi túrára invitálunk a Szigetköz vadregényes tájaira! Ebben a négy napban benne lesz minden is, ami az aktív kikapcsolódáshoz kell vízi kalandoroknak.


Érintetlen természet, vadregényes táj, zsongó élővilág és megannyi fejünk fölé behajló fa vár felejthetetlen kenutúránkon az Öreg-Túron!


Tarts velünk a Gemenci-erdőbe, ahol kenuinkkal a fák között cikázunk, miközben hallgatjuk, ahogy a madarak trilláznak, az avarban a vaddisznók túrnak, és ahogy a szarvasok izgatottan bőgnek.


A vadregényes Ipolyt kevesen ismerik, pedig nagyon izgalmas kis folyó. Megőrizte természetes voltát, kevésbé beépített a partszakasz, és inkább erdők szegélyzik azt, ahol a benyúló fák alatti átbújások jelentik a kihívásokat.


Legújabb kenus kalandunkon a Szentendrei-sziget nagy Duna-ágára invitálunk!


Szabadulj fel a természetben és engedd el a bezártság érzését egy ráckevei evezéssel 3-4 fős kenukban!