Hegyi kerékpár

Mountain bike túrák Ausztriában

A hegyi kerékpározás családoknak, baráti társaságoknak remek aktív kikapcsolódás. A túrák különböző nehézségi fokozatúak, így akár gyermekeddel együtt is gurulhatsz az Alpok zöld füves lankáin, de profiknak való meredek erdei pályákon is zúzhatsz!

ÁRAK

Bringatúra túravezetővel, saját kerékpárral: 5 900Ft/fő
Bringatúra túravezetővel, kerékpárkölcsönzéssel: 11 900 Ft/fő

Amit az ár tartalmaz:

  • Hétvégi program levezénylése
  • Felszerelés transzfere
  • Oktatás, eligazítás minden programhoz
  • Túravezetés minden programhoz
  • Extrém sportokra kiterjesztett biztosítás

Forrás pataktúra

Bicikli túra kisgyermekkel? A forrás pataktúrának bátran nekivághattok! Azoknak ajánljuk ezt a kerékpár túrát, akik szeretnének a természetben gyönyörködni, feltölteni a tüdejüket a friss alpesi levegővel. Útközben csobogó kis patakok és vízimalom mellett haladunk el, nézelődünk, lazítunk.

Nehézség: Könnyű

Táv: 20km

Szintemelkedés: 50-100méter

Lunzi tó

Családi kerékpár túrának ideális. Végig bicikliúton tekerve közelítjük meg a közelben lévő hegyi tavat. Körbetekerünk és a megálló alkalmával lehetőség van hajókázásra, fürdőzésre, madáretetésre.

Nehézség: Könnyű

Táv: 30km

Szintemelkedés: 50-100méter

Hegyi barangolás-Göstling

A hegyi kerékpár túráink egyik legszebb útvonala. Először felkaptatunk egy közepes emelkedőn, gurulunk az erdőszélen, miközben alpesi mezőkön legelésző tehenek bőgését hallgatjuk. Hamisítatlan osztrák parasztházak között cikázunk,

Nehézség: Közepes

Táv: 25km

Szintemelkedés: 400méter

Trekking a hegyekben

Gyakorlott bringásoknak való trekking túra. Mivel a szintemelkedés akár 1000méter is lehet, többnyire felfelé tekerünk erőteljesebb emelkedőkön. Ide kell igazán kitartás!

Gyönyörű kilátások nyílnak a környező hegyekre, amit a kemény tekerés szüneteiben meg is csodálhatsz. A célállomáson – ami mindig valamilyen hegyi fogadó (hütte) – kipihenjük a fáradalmakat, hogy aztán élvezzük a féktelen downhill-t!

Nehézség: Nehéz

Táv: 30-40km

Szintkülönbség: 800-1000méter

TRIATLON CSOMAG

Bringázz, raftingolj és ússz!

Ha részt veszel bármelyik Salza rafting túránkon, akkor 10 % kedvezményt kapsz a  kerékpár túrák árából. Jó időben nem maradhat ki az úszás sem a kristálytiszta vízű Salzában, vagy a hegyi strandon.

A kedvezményes árról érdeklődj nálunk!

Hétvégi program:

  • Pénteken érkezés a bázisunkra, a szállásra
  • Szombaton délelőtt rafting-, délután bringa túra,
  • Vasárnap rafting

Izgalmas lesz, kemény lesz és örök élmény! Gyertek!