Hegyi kerékpár

Mountain bike túrák Ausztriában

A hegyi kerékpározás családoknak, baráti társaságoknak remek aktív kikapcsolódás. A túrák különböző nehézségi fokozatúak, így akár gyermekeddel együtt is gurulhatsz az Alpok zöld füves lankáin, de profiknak való meredek erdei pályákon is zúzhatsz!

ÁRAK

Bringatúra túravezetővel, saját kerékpárral: 5 900Ft/fő
Bringatúra túravezetővel, kerékpárkölcsönzéssel: 11 900 Ft/fő

Amit az ár tartalmaz:

  • Hétvégi program levezénylése
  • Felszerelés transzfere
  • Oktatás, eligazítás minden programhoz
  • Túravezetés minden programhoz
  • Extrém sportokra kiterjesztett biztosítás

Forrás pataktúra

Bicikli túra kisgyermekkel? A forrás pataktúrának bátran nekivághattok! Azoknak ajánljuk ezt a kerékpár túrát, akik szeretnének a természetben gyönyörködni, feltölteni a tüdejüket a friss alpesi levegővel. Útközben csobogó kis patakok és vízimalom mellett haladunk el, nézelődünk, lazítunk.

Nehézség: Könnyű

Táv: 20km

Szintemelkedés: 50-100méter

Lunzi tó

Családi kerékpár túrának ideális. Végig bicikliúton tekerve közelítjük meg a közelben lévő hegyi tavat. Körbetekerünk és a megálló alkalmával lehetőség van hajókázásra, fürdőzésre, madáretetésre.

Nehézség: Könnyű

Táv: 30km

Szintemelkedés: 50-100méter

Hegyi barangolás-Göstling

A hegyi kerékpár túráink egyik legszebb útvonala. Először felkaptatunk egy közepes emelkedőn, gurulunk az erdőszélen, miközben alpesi mezőkön legelésző tehenek bőgését hallgatjuk. Hamisítatlan osztrák parasztházak között cikázunk,

Nehézség: Közepes

Táv: 25km

Szintemelkedés: 400méter

Trekking a hegyekben

Gyakorlott bringásoknak való trekking túra. Mivel a szintemelkedés akár 1000méter is lehet, többnyire felfelé tekerünk erőteljesebb emelkedőkön. Ide kell igazán kitartás!

Gyönyörű kilátások nyílnak a környező hegyekre, amit a kemény tekerés szüneteiben meg is csodálhatsz. A célállomáson – ami mindig valamilyen hegyi fogadó (hütte) – kipihenjük a fáradalmakat, hogy aztán élvezzük a féktelen downhill-t!

Nehézség: Nehéz

Táv: 30-40km

Szintkülönbség: 800-1000méter

TRIATLON CSOMAG

Bringázz, raftingolj és ússz!

Ha részt veszel bármelyik Salza rafting túránkon, akkor 10 % kedvezményt kapsz a  kerékpár túrák árából. Jó időben nem maradhat ki az úszás sem a kristálytiszta vízű Salzában, vagy a hegyi strandon.

A kedvezményes árról érdeklődj nálunk!

Hétvégi program:

  • Pénteken érkezés a bázisunkra, a szállásra
  • Szombaton délelőtt rafting-, délután bringa túra,
  • Vasárnap rafting

Izgalmas lesz, kemény lesz és örök élmény! Gyertek!

Szállás

A lenyűgöző természet közepén 1500 méteren fekszik a Sportpanzió, a FunRafting új bázisa. Fent a hegyen nyugodt környezetben helyezkedik el, ahol jól fog esni a sportolás utáni pihenés.

A panzióban 2 ágyas, és 3-4 ágyas szobák vannak, összesen 40 főt tudunk elszállásolni az épületben. Nagyobb csapatok esetén rendelkezésünkre áll még egy épület, így akár 120 főt is el tudunk szállásolni.  Egy bőséges svédasztalos reggeli erőt ad majd az egész napos, élménydús rafting túrához. A nap végén a Wellness részlegen pedig az infra- és a finn szaunában kipihenhetjük a túra fáradalmait

A szállásunkról bővebb információért kattints