Kik vagyunk?

Hundzsa Gábor

Ninja

Foglalkozás:

Unalmas hétköznapjaimon rendszermérnökösködök (Microsoft, VMware), üzemeltetem a cégem Windowsos szervereit, valamint az alapinfrastruktúrát szolgáló virtuális környezetet.

Hobbi:

Sport, sport, sport! Szinte mindenevő vagyok, főleg ha van benne adrenalin! 😉

Legfontosabb “hobbim” a lányom, Laus! Szerencsére nem esett messze az alma az apjától, ő sem szeret otthon ülni és a sarokban gubbasztani. Űzi/hajtja a sportot, Spartan-ra már együtt járunk, falat is közösen mászunk… 😉

Képzettség:

IRF Inline-Raft Guide 3 – 2013

Magamról

Ha kiszabadulok a szerverek árnyékából, akkor jön elő az igazi énem. Adrenalinfüggő vagyok, így találkoztam a „vadabb vizekkel” is. A vízen töltött idő minden percét élvezem és igyekszem, hogy túrázóink is megtapasztalhassák ugyanazt az élményt, ami engem ennyire feltölt felkészítve a szürkébb hétköznapokra.

Amikor épp nem a vízen vagyok, szívesen vetem be magam az erdőbe, fel a hegyre egy kis terep futásra. Imádok a természetben futni, bringázni, Via-Ferrátázni, sziklát mászni. 2017-es terveim közt szerepel, hogy megcsinálom a Via-Ferráta túravezetői vizsgát, hogy rugalmasan tudjunk reagálni vendégeink felmerülő igényeire.

Facebook: https://www.facebook.com/gabor.hundzsa