Városnéző evezés

Budapest

📅 Kijelölt hétvégéken
⏳ 10 órától
💪 Evezés: kb 1,5-2 óra
✔️ Kezdőknek, családoknak is

🏷️ 5 900 Ft

 

Kapcsolódj ki a Dunán, miközben Budapest soha nem látott arcában gyönyörködhetsz! Felejtsd el a sablonos programokat, városnéző túrákat, és szerezz életre szóló élményt egy nagyraft hajóban, a Duna közepén! Budapest legszebb pontjait csodáljuk meg a Dunáról, miközben egy 8 személyes raft hajóval lavírozunk a hídpillérek között.

Időpontok:

2021. október 24. (vas) / ✔️ Még van szabad hely
2021. október 30. (szo) / ✔️ Még van szabad hely
2021. október 31. (vas) / ✔️ Még van szabad hely
2021. november 6. (szo) / ✔️ Még van szabad hely
2021. november 7. (vas) / ✔️ Még van szabad hely

Miért érdemes minket választani:

 • Több mint 15 éves vízi tapasztalat 
 • Családias légkör, odafigyelünk rád ; 
 • Vadvízen edzett, képzett (nemzetközi vizsgával rendelkező) túravezetők 
 • Teljes körű gyors, profi ügyintézés 
 • 100% elégedettségi garanciaa részletekért kattints

Találkozó 10 órakor a Rozmaring Étterem mögötti parkolóban, ahol kiosztjuk a felszereléseket, tartunk egy rövid oktatást, és már indulunk is! A láblógatást itt szó szerint megteheted a vízben, de a túra mégsem erről szól, hiszen itt aktívan evezned kell, hogy megcsodálhasd Budapest legszebb látnivalóit. Ez a fajta városnézés nem csak azért különleges, mert ahogy a hajók között lavírozunk, és elsuhanunk Budapest legnevezetesebb hídjai alatt a legtermészetközelibb élményben részesülsz, hanem mert a mozgás örömét, a sport jótékony hatását is érezni fogod. Itt nem kell választanod, hogy a budai vagy a pesti oldalt szeretnéd végig járni, hiszen egyszerre mindkét oldalra betekintésed lesz!

A túra folyamán elhaladunk a zöld Margit-sziget mellett, átcsorgunk az összes nevezetes híd alatt (Margit-, Erzsébet, Szabadság-, Petőfi-, Rákóczi híd) Elevezünk a Parlament, a Budai vár, a Várkert bazár, A Művészetek palotája, és a Nemzeti színház épületei mellet is.

Túránk végén a Rákóczi híd előtt kötünk ki a Budai alsó rakparton, ahova kisbuszunk leviszi minden személyes holmid.

Részvételhez

A túra folyamán az úszástudás előnyt jelent, de nem kötelező, mindenkinek biztosítunk mentőmellényt.  A 16 éven alatti gyerekeknek, és azoknak, akik nem tudnak úszni, a mellény használata az egész túra alatt kötelező.

Az alsó korhatár 6-8 év – amikortól a gyerkőc már bírja a 1,5-2 órás egyhelyben ülést.

Túra nehézsége

A túra bárki számára teljesíthető, nem igényel különleges fizikai állóképességet vagy evezős tapasztalatot. Az evezés hossza 7,5 km, amit körülbelül 1,5-2 óra alatt teszünk meg lefelé a folyón.

Ajánlott felszerelés

 • A raft hajókban kifolyó nyílások vannak, ahol visszafelé is befolyhat egy kis víz, ezért hozz magaddal papucsot, vagy váltócipőt.
 • Hozhatsz magaddal a túrán vizes palackot, illetve kisebb nassolni valót, amit egy vízhatlan hordóban el tudunk helyezni.

Biztonság (COVID-19)

Első a biztonság, ezért megteszünk minden óvintézkedést, hogy a vírus ne terjedhessen.

 • Sterilizált mellény, lapát és hajó várja, hogy együtt szeljétek a habokat.
 • Lesz nálunk kézfertőtlenítő, amiből szívesen adunk.

Időjárás

Az aktuális időjáráshoz mérten fontos a sapka, a tarkó védelme, napozó krém használata, valamint fel kell készülni megfelelő öltözékkel a kevésbé jó időre is: esőre, szélre, alacsonyabb hőmérsékletekre!

Találkozó/Beszállópont: a Rozmaring Étterem és az UTE Kajak-Kenu Szakosztály közötti parkolóban

Cím: Budapest, Árpád Fejedelem útja 125 (kattints, Google Maps)
Találkozó: 10 órakor

Tömegközlekedéssel
Budapest belvárosából: H5-ös HÉV a Tímár utcáig, vagy 19-es villamos Katinyi mártírok parkjáig, majd séta a partra, a Budapest Garden / Rozmaring Kert Vendéglő mellett a parton hátra tudsz sétálni a parkolóhoz.
(Google Maps-el vagy BKK futárral is meg tudod tervezni a tömegközeledési útvonalad)

Autóval
Utazás egyénileg, de lehetőleg inkább tömegközlekedj, így a CO2 kibocsátásodat is csökkenteni tudod, valamint csak a személyes holmidat tudjuk levinni a kiszálló ponthoz, ha autóval jössz, vissza kell még tömegközlekedned/taxiznod a beszállóponthoz a túra után.

Kiszállópont: Budai alsó rakpart a Rákóczi híd előtt

Cím: Budapest, Budai alsó rkp. 37, 1117 (kattints, Google Maps)

Tömegközlekedéssel
A közelben van a 153/154-es busz az Infoparknál, 1/41-es villamos a Rákóczi hídnál, 4/6-os villamos a Petőfi hídnál.

Autóval
Parkolási lehetőség az alsó rakparton.

Árak: 

Túra díja: 5 900 Ft

 

Az ár tartalmazza:

 • A teljes felszerelést a túra során (hajót, lapátot, mellényt),
 • A túravezetést profi, több mint 15 éves tapasztalattal rendelkező túravezetőkkel,
 • A balesetvédelmi és evezéstechnikai oktatást,
 • A személyes holmik leszállítását a kiszállóponthoz,
 • A szervezési díjat.

Az ár nem tartalmazza:

 • Az utazás költségét

Fizetési feltételek

A jelentkezés 3 000 Ft/fő foglaló befizetésével válik véglegessé, melynek pontos részleteit az űrlap kitöltését követően küldjük emailben.

Minimum létszám

A túrát minimum 10 fő jelentkezése esetén tudjuk elindítani. Amennyiben nem jön össze a szükséges minimum létszám, választható másik időpont, vagy visszatérítésre kerül a befizetett foglaló összege.

Időjárás

Evezős túráinknak a természet ad otthont, annak minden szépségével és kihívásával együtt, időjárás tekintetében is. Túráinkat kizárólag balesetveszélyes vagy szélsőséges időjárási körülmények esetén halasztjuk el - ebben az esetben választható másik időpont, vagy visszatérítésre kerül a befizetett foglaló összege. Minden más esetben, amikor az időjárás esetleg nem a legidillibb formáját hozza, de a túra biztonságosan megtartható, ha a jelentkező eláll a cégünk által egyébként kivitelezésre kerülő túrán való részvételtől, a szervezési és kiszállási költségek végett a befizetett összeg visszatérítése, illetve kártérítés fizetése nem áll módunkban.

Visszamondási feltételek – COVID-19

Visszafizetjük a foglaló 100%-át, amennyiben a befizetést követően ismét életbe lép olyan korlátozás, mely nem teszi lehetővé a túra megrendezését, vagy pozitív teszteredmény végett mégsem tudsz részt venni a túrán. A további visszamondási feltételeket alább olvashatod.

Visszamondási feltételek 

Visszamondás esetén az előzetesen befizetett túra díjból a felmerült költségek érvényesítése miatt az alábbi visszatérítést biztosítjuk:

 • A túra időpontja előtt 60 napig a befizetett díj 100 %-át.
 • A túra időpontja előtt 30 napig a befizetett díj 80%-át.
 • A túra időpontja előtt 15 napig a befizetett díj 30%-át.
 • A túra időpontja előtt 8 napig a befizetett díj 10%-át.
 • A túra időpontja előtt 7 nappal történő visszamondás esetén nem áll módunkban a befizetett díj visszafizetése vagy másik időpontra történő átfoglalása, de a lefoglalt hely más személyre átruházható.
Nyilatkozat

A résztvevők biztonsága érdekében fenntartjuk a túraterv-változtatás jogát.

Fenntartjuk a jogot a túra vagy a programok lemondására felelősségén kívül eső okokból (pl. szélsőséges időjárási viszonyok vagy elháríthatatlan természeti jelenségek, technikai akadályok miatt). Ebben az esetben választható másik időpont, vagy visszatérítésre kerül a befizetett foglaló összege.