Rafting Ausztriában

Elképzelted már milyen felemelő érzés lehet a smaragdzöld Salza folyó fehéren habzó hullámait szelve rácsodálkozni a téged körülvevő hegyek szépségére? Nos, arra nem sok időd lesz, úgyhogy még a beszállás előtt nézz jól körül, mert a sziklák között lavírozva a sebes víz szorításában a benned lüktető adrenalin és az evezés katartikus élménye lesz az, ami garantáltan elsodor.

A túrák minden évben áprilistól-októberig, Göstling and der Ybbs városkából indulnak minden hétvégén. Igény szerint hétköznapokon is jelentkezhetsz a 2020-as szezontól rafting túrára 4 főtől!

A túra közepes nehézségi szintű és 12-17km távot teszünk meg naponta.

A kiutazás alapvetően egyénileg történik, de ha időben felveszed velünk a kapcsolatot, szervezünk számodra fuvart, illetve te is csökkentheted az utazási költségeidet, ha betársulhat melléd valaki.

Mi lesz a rafting túrán?

A túra napján 8:30-kor gyülekezünk. Kemény reggeli kezdésként balesetvédelmi és alap evezési oktatást tartunk, majd kiosztjuk a felszereléseket. Beöltözés után vízre szállunk!

Beülhetsz egy kétszemélyes vadvizi kenuba, ha már tapasztalt – vagy nagyon bátor – vagy, illetve választhatod a szakképzett túravezető által irányított, 6-8 személyes raft-hajót is. Az evezési technikák elsajátítása már a vízen történik: traverz előre, limányba beállás, limányból kiállás.

Az első napon egy könnyebb szakaszon rafting túrázunk, ahol játékos gyakorlatokkal megtanuljuk irányítani a kenut. A második napon egy technikásabb szakaszon evezünk-, fejest ugrunk a vadvízi evezés közepébe!

Amit biztosítunk:

  • Teljes felszerelést – neoprén ruha, neoprén cipő, vadvízi dzseki, sisak, mentőmellény, evezők
  • Balesetvédelmi oktatást
  • Szakképzett és tapasztalt túravezetést
  • Vízálló zsákot a holmidnak
  • A túra alatt fogyasztható frissítőket
  • A túráról készült profi fotó- és HD videófelvételt

ÁRAK

2 napos Salza Classic rafting túra Ausztriában 26 900 Ft/Fő

Élvezd a táj szépségét és evezz két alkalommal! Első nap még csak bemelegítünk, másnap már valódi kihívások várnak rád.

Napi 2,5-3 óra rafting, a 2. Napon közös bográcsozás a vadon szívében. Kényelmes szállás reggelivel, fakultatív programok.

1 napos Salza Classic rafting túra Ausztriában 16 900 Ft/Fő

Belekóstolhatsz a raftingolás utánozhatatlan élményébe. 2,5-3 óra intenzív evezés és túra a Salza folyó könnyebb szakaszán.

 

Nemcsak a víz, hanem az életérzés is magával sodor. Ezt biztosan meg akarod majd ismételni!

Ami legyen nálad:
  • Extrémsport biztosítás – nálunk is megkötheted
  • Biztos úszástudás
  • Törölköző, fürdőruha
Amit nem tartalmaz az ár, de leszervezünk igény esetén:

Bármelyik Salza rafting túrát is választod, lehetőséged van fakultatív programokon részt venni.

Ki ne hagyd, életre szóló élmény lesz! Jelentkezz most!

8 fős raft

8 személyes nagy raft hajók esetén minden raft hajóban túravezető ül, aki irányítja a hajót. Utasításokat ad, amiket csak követni kell, és élvezni a túrát. Azoknak javasoljuk, akik még nem próbálták az evezést, illetve az úszás nem az erősségük, és szeretnék megúszni borulás nélkül a kalandot.

Vadvízi kajak és kenu

Hullámlovaglás 1-2-3 fős vadvízi hajókkal!

Ezekben a hajókban kiélheted magad, ahogy a hullámok föl-le dobálnak majd! Szlalomozhatsz a sziklák között, és rámehetsz minden, zúgóra, hullámra. Itt tiéd az irányítás, a döntés, és csak a partneredhez kell alkalmazkodnod. Mi kis kajakokból kísérünk a túra alatt, gondoskodunk a biztonságodról, no meg arról, hogy  a hajóban is tartózkodjál. 😉 Ezeken a túrákon kiderül, hogy ki az „igazi” pár vagy barát, mert az egymásra utaltság, és a közös irányítás, vagy összekovácsol, vagy szétválaszt titeket.

Szállás

Az ausztriai alpokban 1400 méteren fekszik a Fun Rafting bázisa, a hochkari Sportpanzió,.

A hegyen, pazar kilátással, nyugodt környezetben fekszik a panziónk, ahol jól fog esni a sportolás utáni pihenés. A panzióban 2 db 2 ágyas, és 8 db 3-4 ágyas szobák vannak, összesen 30 főt tudunk elszállásolni az épületben.

A szállásunkról bővebb információért kattints