CANYONING

Göstling, Ausztria

Mikor

júniustól szeptemberig hétvégente

Hol

Ausztria, Göstling

Időtartam

kb. 2,5-3 óra

Szint

Kezdőknek is

Szállás

3*-os hotel 2-4 ágyas szobákkal

ÁRAK

Túradíj: 25 900 Ft/fő

Ha szereted a csúszdaparkokat, akkor ezt imádni fogod! Itt is csúszdázhatsz, ugrálhatsz, egy természetes patakban a 2000 méteres hegyekkel körbevett szurdokban. A patakmederben gázolunk lefelé a folyó útját követve, átkelünk és aláereszkedünk vízeséseken, végigjárjuk a hegyek aktív vízelvezető árkait, a víz által simára csiszolt köveken és csobogókon csúszkálunk, ugrálunk és kötelekkel ereszkedünk kristálytiszta medencékbe – néhol pedig egyszerűen csak sodortatjuk magunkat a vízzel.

 

Időpontok: canyoning túráink a szezon alatt minden hétvégén megrendezésre kerülnek minimum 6 fő jelentkezése esetén.

Miért érdemes minket választani:

Több mint 15 éves vízi tapasztalat

Képzett, nemzetközi túravezetői vizsgával rendelkező túravezetők, + 2. helyezés a WWRC, vízi életmentő és túravezetői versenyen

Családias légkör, odafigyelünk rád

Kényelmes bázis

Teljes körű, gyors, profi ügyintézés

100% elégedettségi garancia, a részletekért kattints

A túradíj egy része környezetvédelmi hozzájárulásra kerül felhasználásra

➜ Túraleírás

Ha csak canyoning túrán veszel részt: találkozó a bázisunkon (ami egyben a szálláshely is, ha nálunk szállsz meg), ahova már fürdőruhával a ruhád alatt érkezz. Itt kiosztjuk a túrához szükséges felszerelést (alsó, felső, cipő, sisak, beülő), és miután mindenki átöltözött, már indulunk is a túra helyszínére, mindenki a saját autójával, közös konvojban velünk az élen.

 

Ha a rafting túra után veszel részt a canyoning túrán: a rafting túrát követően ki sem kell hámoznod magad a neoprén ruhából – a túra végeztével már be is tudsz ülni az autódba, és megy tovább a canyoningos csapat túravezetőnnkel a túrára a már bejáratott konvoj formában. 😉 Érdemes napközbenre szendviccsel vagy egyéb elemózsiával készülnöd, a canyoning túra után lesz majd lehetőséged vendéglátóhelyen kipihenni az egész napos kalandot.

 

Megérkezvén a túra helyszínre leparkolunk, tartunk egy biztonsági és technikai oktatást, majd magunkra kapjuk a beülőt, és már kezdjük is a túrát, először egy kb. 15 perces sétával felfelé a canyon beszállópontjához. A túra során lesz minden is, ahogy haladunk lefelé a patakmederben: csúszdázás, ugrálás, köteles ereszkedés, pókjárás, és minden ami kell egy felnőtt vízi kalandparkab! 😉

 

Túránk végén visszaérkezünk autóinkhoz – ahonnan már szabad az út akár vissza a bázisunkhoz egy jó kis pihenésre.

➜ Tudnivalók

Részvétel feltétele: extrém sport biztosítás megléte. Előképzettség nem szükséges. Gyerkőcök 12 éves kortól vehetnek részt a túrán.

 

Időpont: a túrák júniustól-októberig, Göstling and der Ybbs városkából indulnak minden hétvégén, ha összejön a túrához szükséges minimum 6 fő jelentkező. Igény szerint hétköznapokon is megrendezhető a túra egyedi ajánlatkérés alapján

 

Minimum létszám: a túra megrendezéséhez minimum 6 fő jelentkezése szükséges.

 

Időtartam: a canyonban körülbelül 2-2.5 órát töltünk. A túra összeköthető a rafting túrával is – akár ugyanazon a napon, ha kimaxolnád az egy napba sűríthető kaland mennyiségét!

 

Nehézség: a túrát átlagos kondícióval rendelkező embereknek ajánljuk, a canyon bejáratához egy körülbelül 15-20 perces séta vezet felfelé.

 

Étkezés: bázisunkon az ott alvó vendégeknek biztosított a reggeli, valamint igényelhető félpanzió is vacsorával. Ebéd egyénileg – számos étterem található a környéken, ahol lehet enni egy jót.

 

Időjárás: a túrát alapvetően időjárástól függetlenül meg tudjuk tartani, szélsőséges mennyiségű eső esetén azonban előfordulhat, hogy módosítani vagy halasztani kell a túratervet.

 

Biztosítás: az extrém sport biztosítás megléte a túrán való részvétel feltétele. Ezt megkötheted magadnak vagy rajtunk keresztül is 900 Ft/fő/nap áron.

➜ Szállás

FunRafting bázis hotel Ausztriában

Az Ybbstali Alpok lenyűgöző hegyei között, egyenesen a patak partják található képeslap-gyanús, nyugodt környezetben három csillagos bázisunk Göstling an der Ybbs-ben.

Bázisunkon 1-2-3-4 ágyas szobák érhetőek el, mindegyik szobához külön fürdőszoba tartozik.

Az árban benne foglalt a svédasztalos reggeli. Igénybe vehető félpanzió is, ha bázisunk éttermének vacsora-menüjével zárnád a napot; valamint bárunkban is koccinthatsz egy jót.

Bázisunkat minden irányból gyalog- és kerékpártúra útvonalak veszik körül, valamint lazulós programlehetőségekben is bővelkedik a környék a strandolástól az élményfürdőig.

A szállás árában benne foglalt a Wilde Wunder Card, melynek birtokában több kiegészítő programlehetőséget is ingyen meglátogathatsz - részletekért kattints.

ÁRKALKULÁTOR: ha szeretnéd kiszámolni, mennyi lesz bázisunknál a szállásfoglalás várható költsége, kattints ide!

Felnőtt (€/fő/éj) Gyerek (€/fő/éj)*
Időszak Svéd. reggeli Félpanzió Svéd. reggeli Félpanzió
0-5 év 6-11 év 12-15 év 0-5 év 6-11 év 12-15 év
04.01. - 06.30. 48 64 0 25,5 34 0 34 46
07.01. - 09.15. 54 70 0 27,5 38 0 37 49,5
09.16. - 10.20. 50 66 0 26,5 35 0 35 47
15 évtől + 2,5 €/fő/éj turisztikai adó

* A gyerekár csak 2 fizető szülő esetén érvényes

Félpanzió: svédasztalos reggeli + vacsora

1 éjszakás felár: + 7 €/fő

1 ágyas felár: + 17 €/éj

➜ Találkozó, utazás

Ausztria, Göstling an der Ybbs – FunRafting bázis

Cím: Steinbachmauer 5, 3345 Steinbachmauer, Ausztria (kattints, Google Maps)
Találkozó: a túra napján 8:30-kor / 13:00-kor. Ha bázisunkon szállsz meg, javasoljuk, hogy előző nap érkezz, de jöhetsz még ennél is korábban.

Tömegközlekedéssel
A canyoning túra helyszíne közelében nincs buszmegálló, így erre a túrára nem javasoljuk a tömegközlekedéssel való érkezést.

 

Autóval
Utazás egyénileg.

➜ Árak

Canyoning túra

2-2,5 óra

25 900 Ft

/fő

Az ár tartalmazza:

Teljes felszerelést (neoprén ruha, neoprén cipő, sisak, beülő)

Balesetvédelmi oktatást

Szakképzett és tapasztalt túravezetést

Az ár nem tartalmazza:

Az extrém sport biztosítást – nálunk megkötve 900 Ft/fő/nap

A szállást – ld. “Szállás”

Az utazást – ld. “Tudnivalók”

Az étkezéseket – ld. “Tudnivalók”, “Szállás”

Részvételi, helyfoglalási, fizetési feltételek

Részvételi feltételek:

extrém sport biztosítás megléte

minimum 12 éves kor

14 éven aluli gyermek csak szülői felügyelet mellett vehet részt a túráinkon.

14 és 18 éves kor közti résztvevő esetén szülői jóváhagyó nyilatkozattal vállaljuk a túra lebonyolítását.

A helyszínen a túra előtt a részvételi nyilatkozat aláírása egyben nyilatkozat az úszástudásra és a fizikai terhelhetőségre vonatkozóan.

A résztvevő tudomásul veszi, hogy túráinkon baleset érheti, azokon kizárólag saját felelősségre vesz részt.

A résztvevőnek kötelessége a túravezetőt tájékoztatni az esetlegesen fennálló gyógyszeres kezelésről, a teljesítő- és koncentráló készségre hatással lévő szerek fogyasztásáról, illetve bármely, a tudat állapotot, fizikai képességet akár ideiglenesen csökkentő betegségről.

A túravezetőnek jogában áll azon személy túrából történő kizárására, a túra teljes időtartama alatt aki az adott utasítások figyelmen kívül hagyásával saját vagy mások testi épségét, valamint a felszerelést veszélyezteti, illetve a túravezető ide vonatkozó utasításait nem tartja be.

Helyfoglalás érvényessége:

A canyoning túrát minimum 6 fő jelentkező esetén tudjuk elindítani, ezért online foglalás és ajánlatkérés esetén is első körben 0 Ft fizetendő arra való tekintettel, hogy a túra akkor fog csak elindulni, ha összejön a szükséges minimum létszám. Ha összejön a szükséges létszám, egyeztetünk veled, ezután lesz fizetendő előreutalással a részvételhez a 12 500 Ft/fő foglaló. A fennmaradó összeg kifizetése a helyszínen esedékes.

Minimum létszám:

A túrát minimum 6 fő jelentkezése esetén tudjuk elindítani.

Garancia:

Amennyiben a túra cégünk hibájából meghiúsul, a befizetett részvételi díjat társaságunk visszafizeti.

Visszamondási feltételek (vendég részéről):

Visszamondás esetén a felmerült költségek érvényesítése végett a visszamondó bánatpénzt köteles fizetni, amely a teljes részvételi díj százalékában kifejezett, alábbi átalány összege:

a túra időpontját megelőző 60. és 31. napok között a részvételi díj 20%-a

30. és 16. napok között a részvételi díj 70%-a

15. és 8. napok között a részvételi díj 90%-a

7 napon belül a részvételi díj 100%-a, de a lefoglalt hely harmadik fél részére átruházható, amennyiben a harmadik fél megfelel a túra részvételi feltételeinek.

 

Másik időpontra történő átfoglalás esetén amennyiben az átfoglaló vagy cégünk tud utasokat találni a megüresedő helyekre, a teljes befizetett összeg átvihető a másik időpontra, ha azonban a megüresedő helyekre nincs másik jelentkező, az átfoglalás visszamondásnak minősül, melyre a fenti feltételek az érvényesek.

 

Erősen javasoljuk útlemondási biztosítás megkötését valamely biztosítónál, amely betegség (akár COVID, akár más) vagy baleset esetén fedezi a felmerülő költségeket.

Nyilatkozat:

A résztvevők biztonsága érdekében fenntartjuk a túraterv-változtatás jogát.

Fenntartjuk a jogot a túra vagy a programok lemondására felelősségén kívül eső okokból (pl. szélsőséges időjárási viszonyok vagy elháríthatatlan természeti jelenségek, technikai akadályok miatt). Ebben az esetben választható másik időpont, vagy visszatérítésre kerül a befizetett foglaló összege.

Ha rafting túrával szeretnéd összekötni a canyoning túrádat, kérünk a rafting túra felületén foglalj – ott be tudod majd jelölni, hogy canyoning túrán is szeretnél részt venni.

Ha csak canyoning túrán szeretnél részt venni, alább tudod lefoglalni túrád.

Személyes adatok

Név(Kötelező)
Ha cég nevében kérsz ajánlatot, kérünk töltsd ki!
Ha cég nevében kérsz ajánlatot, kérünk töltsd ki!
Számlázási cím(Kötelező)

Túra adatok

Kérünk röviden foglald nekünk össze ajánlatkérésed részleteit (pl.: érkezés, távozás, érdeklődsz-e szállás iránt is, stb.), hogy a lehető legoptimálisabb ajánlatot tudjuk számodra elkészíteni!
Nyilatkozat(Kötelező)
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Ausztriai canyoning túra

Hírlevél

Szeretnél értesülni minden kalandról?

Kérdésed van?

info@funrafting.hu

+3670 609 6080