fbpx

RAFTING

Salza folyó, Ausztria

Mikor

Májustól októberig hétvégente

Helyszín

Ausztria, Göstling an der Ybbs

EVEZÉS

kb. 12-15 km/nap

Időtartam

1 vagy 2 napos túra

Szint

Kezdőknek, családoknak is

Szállás

3*-os hotel 2-4 ágyas szobákkal

ÁRAK

2 napos Salza Classic: 28 900 Ft

1 napos Salza Classic: 17 900 Ft

Elképzelted már milyen felemelő érzés lehet a smaragdzöld Salza folyó fehéren habzó hullámait szelve rácsodálkozni a téged körülvevő hegyek szépségére? Nos, arra nem sok időd lesz, úgyhogy még a beszállás előtt nézz jól körül, mert a sziklák között lavírozva a sebes víz szorításában a benned lüktető adrenalin és az evezés katartikus élménye lesz az, ami garantáltan elsodor.

 

Időpontok: rafting túráink a szezon alatt minden hétvégén megrendezésre kerülnek szombaton és vasárnap, hétköznap minimum 6 fő jelentkezése esetén tudunk túrát indítani egyedi ajánlatkérés alapján.

 

Plusz programok: bármely rafting túrás hétvége kiegészíthető plusz programokkal, bizonyos hétvégéken azonban akciósan is lehetőséget kínálunk canyoning és bringatúrán való részvételre – a részleteket ld. lejjebb a “Plusz programok” fülön!

Miért érdemes minket választani:

Több mint 15 éves vízi tapasztalat

Képzett, nemzetközi túravezetői vizsgával rendelkező túravezetők, + 2. helyezés a WWRC vízi életmentő és túravezetői versenyen

Többféle hajóban lehet evezni: 8 személyes raft hajóban, 2-3 személyes kenukban, és 2 vagy 1 személyes kajakokban

Családias légkör, odafigyelünk rád

Kényelmes bázis

Teljes körű, gyors, profi ügyintézés

100% elégedettségi garancia, a részletekért kattints

A túradíj egy része környezetvédelmi hozzájárulásra kerül felhasználásra

➜ Túraleírás

Találkozó a bázisunkon (ami egyben a szálláshely is, ha nálunk szállsz meg), ahova már fürdőruhával a ruhád alatt érkezz. Itt kiosztjuk a vadvízi ruhákat (alsó, felső, cipő, mellény, sisak), és miután mindenki átöltözött, már indulunk is a túra helyszínére – mindenki a saját kocsijával, a konvoj élén kisbuszunkkal. A beszállóponthoz érve gyorsan megejtjük a sofőrökkel a transzfert (leviszik az autókat a túra végpontjára, és visszahozzuk őket), addig a többiek tudnak egy jót játszani, pihenni a parton, majd ahogy visszaérünk a sőförökkel, tartunk egy biztonság- és evezéstechnikai oktatást, megmártózunk a Salza hűsítő vizében, és már kezdődthet is a túra! Classic túráinkon 2-2,5 óra evezés vár Rád, átkelünk zúgókon, kerülgetünk sziklálat és ugrálunk több méteres magasságból – már aki mer. 😉 A túra felénél tartunk egy hosszabb pihenőt, ahol biztosítunk frissítőként üdítőt és csokit.

 

Túránk végén felvisszük hajóinkat a parkolóba, ahol már vár mindenkire a saját autója – a nap fennmaradó részében számos további programlehetőséget kínál a környék, a részletekért kattints!

➜ Túratípusok

Salza Classic túra

 

Élvezd a táj szépségét és evezz egy kalandos 2,5-3 órát/nap! Jöhetsz 2 napos és 1 napos túrára is, első nap bemelegítünk, másnap valódi kihívások várnak rád. 😉

Salza Hosszú túra

 

Érzed magadban az erőt, és kimaxolnád az egy túrába sűríthető evezés mennyiségét? Akkor a hosszú túrát neked találtuk ki. 😉 Tömény kaland, és 3,5-4 órás evezés vár rád – 2 vagy 1 napos kivitelben. Fontos: a Salza Hosszú túra megrendezhetősége létszámfüggő – vedd fel velünk a kapcsolatot, ha ezt a túrát választanád!

2 napos Salza VIP túra

Ha kényelmesen, kis csoportban szeretnéd kimaxolni a két napba sűríthető evezés és kaland mennyiségét. 😉 VIP túráinkon külön túravezetővel vehetsz részt hosszabb túrán: a csapat erőnlététől/igényeitől függően napi 3,5-4 órás evezés keretében megismerheted a versenypályától az ugrálós sziklán át egészen a roppant kanyonig minden arcát és zúgóját a Salzának.

Ezen a túrán kiscsoportos (minimum 6, maximum 15 fős) evezésre biztosítunk lehetőséget hétköznap és hétvégén is.

 

Neked ajánljuk VIP túránkat, ha:

minden részét meg akarod ismerni a folyónak, ami csak 2 napba belefér,
érzed magadban az erőt a hosszabb távok leevezéséhez,
szeretnél külön, a saját kis társaságoddal evezni,
vagy csak simán a kisebb, haladósabb csoportot preferálnád, akár COVID miatt, akár más miatt.

➜ Hajótípusok

8-10 fős nagy raft

 

Nagy raft hajók esetén minden raft hajóban vizsgázott túravezető ül, aki irányítja a hajót. Utasításokat ad, amiket csak követni kell, és élvezni a túrát. Azoknak javasoljuk, akik még nem próbálták az evezést, illetve az úszás nem az erősségük, és szeretnék megúszni borulás nélkül a kalandot.

Neked való, ha:

Szeretsz csapatban evezni,

Szeretnéd kipróbálni a vadvízi evezést, és inkább a hajóból, és nem a vízből csodálnád meg a környező tájat.

Nem ajánljuk, ha:

Egyáltalán nem tudsz úszni.

2-3 fős vadvízi kenu

 

Ebben a hajótípusban megtanulhatod, hogy milyen az igazi páros munka, az egymásra utaltság. A haladáshoz összehangolt evezés és irányítás szükséges, különben a folyó fogja megszabni az utatokat, ami néha sziklákkal van kikövezve. A hajóban félig térdelő pozícióban ülsz a faülésen, és ennek köszönhetően sokkal többet is látsz a vadregényes hegyi tájból. Teljesen kezdőként is kipróbálhatod, megtanítunk mindenre!

Neked való, ha:

Nagyobb izgalomra vágysz,

Szeretnéd megtanulni a hajó irányítását,

Bevállalósabb vagy! Olyan, akit egy kis fürdőzés sem riaszt el, sőőőt…

Nem ajánljuk, ha:

Gyengén úszó vagy,

Rettegsz a borulástól.

2 fős vadvízi kajak

 

Hatalmas élmény evezni ezekkel a felfújható kajakokkal. A hullámlovaglás, zúgókon lesiklás mellett ezekkel a kajakokkal még egyszerűbb a sziklák közötti szlalomozás.  A kajakok esetében a lapát mindkét felével evezünk, ami könnyebb irányítást tesz lehetővé, olyannyira, hogy akár egyedül is el tudjuk navigálni ezeket a kisebb, fordulékony hajókat. Az irányítását könnyű megtanulni, a kajak mozgékonyabb, ami sokkal nagyobb élményt okoz. A kajakban ülő helyzetben vagy, így a súlypontod is lejjebb lesz, ami által stabilabbá is válik a hajó.

Neked való, ha:

Vágysz a kalandra, de még nincs tapasztalatod,

Szeretnéd gyorsan megtanulni irányítani a hajót, „nincs időd a fejfájásra” ;),

A kenus térdelő pozíció helyett inkább ülnél a hajó fenekén.

Nem ajánljuk, ha:

Gyengén úszó vagy,

Rettegsz a borulástól.

1 fős vadvízi kajak

 

Ha már mindent kipróbáltál, és egyedül szeretnél nekivágni a kalandnak, akkor az egyszemélyes kajak való neked! Itt aztán tényleg azt csinálsz, amihez csak kedved van. Az új Guppy kajakunk rövidségének köszönhetően rendkívül fordulékony, könnyen navigálható,  és pillanatok alatt fel tudod gyorsítani, így az élmény óriási. A hajó kis méretéből adódóan a hullámok sokkal jobban dobálják föl-le, ennek ellenére szélességének köszönhetően megőrizte stabilitását, és viszonylag nehezen borul.

Neked való, ha:

Igazi rodeóra vágysz!

Szeretnéd érezni a folyó vadságát, a legkisebb hullámokat is,

Szereted, ha a kezedben van az irányítás, és a mozgásszabadság,

Már nem először ülsz kajakban, sőt korábban megtapasztaltad már milyen is a vadvízi úszás.

Nem ajánljuk, ha:

Gyengén úszó vagy,

Rettegsz a borulástól,

Inkább a stabilitást keresed.

➜ Tudnivalók

Időpont: a túrák áprilistól-októberig, Göstling and der Ybbs városkából indulnak minden hétvégén. Igény szerint hétköznapokon is, minimum 6 fő jelentkezésétől.

 

Részvétel feltétele: úszástudás, extrém sport biztosítás. Gyerkőcök 8 éves kortól vehetnek részt a túrán, 8-10 fős nagy raft hajóban.

 

Nehézség: a túrán kezdőként is részt vehetsz, nem szükséges előképzettség – vízre szállás előtt, valamint a vízen is elmondunk és megmutatunk mindent, amit tudnod kell az evezéshez. 12-15 km-t evezünk egy nap.

 

Kezdés időpontja: délelőtti túráinkra 8:30-kor van a találkozó bázisunkon, a reggeli után. Délutáni túrát csak bizonyos létszám mellett tudunk indítani, ennek a találkozója 13 órakor van bázisunkon. A jelentkezést/foglalást követően, az aktuális létszámtől függően fogunk tudni beosztani délelőttre vagy délutánra.

 

Étkezés: bázisunkon az ott alvó vendégeknek biztosított a reggeli, valamint igényelhető félpanzió is vacsorával. Ebéd egyénileg – számos étterem található a környéken, ahol lehet enni egy jót.

 

Időjárás: a túrát időjárástól függetlenül meg tudjuk tartani, akár süt a nap, akár esik az eső. Így is úgy is vizesek leszünk, az eső csak plusz kaland-faktort ad a túrához. Extrém időjárási körülmények esetén, ha a túrát nem lehetséges biztonságosan megtartani, választható másik időpont.

 

Biztosítás: az extrém sport biztosítás megléte a túrán való részvétel feltétele. Ezt megkötheted magadnak vagy rajtunk keresztül is 800 Ft/fő/nap áron.

 

COVID-19: az Ausztriába történő beutazási feltételekről az aktuális információkat ezen az oldalon (kattints) találod.

➜ Szállás

FunRafting bázis hotel Ausztriában

Az Ybbstali Alpok lenyűgöző hegyei között, egyenesen a patak partják található képeslap-gyanús, nyugodt környezetben három csillagos bázisunk Göstling an der Ybbs-ben.

Bázisunkon 1-2-3-4 ágyas szobák érhetőek el, mindegyik szobához külön fürdőszoba tartozik.

Az árban benne foglalt a svédasztalos reggeli. Igénybe vehető félpanzió is, ha bázisunk éttermének vacsora-menüjével zárnád a napot; valamint bárunkban is koccinthatsz egy jót.

Bázisunkat minden irányból gyalog- és kerékpártúra útvonalak veszik körül, valamint lazulós programlehetőségekben is bővelkedik a környék a strandolástól az élményfürdőig.

A szállás árában benne foglalt a Wilde Wunder Card, melynek birtokában több kiegészítő programlehetőséget is ingyen meglátogathatsz - részletekért kattints.

Felnőtt (€/fő/éj) Gyerek (€/fő/éj)*
Időszak Svéd. reggeli Félpanzió Svéd. reggeli Félpanzió
0-5 év 6-11 év 12-15 év 0-5 év 6-11 év 12-15 év
04.01 - 06.30.
10.01 - 10.30.
38 53 0 20 27,2 0 27,5 37,7
07.01 - 08.31. 43 58 0 22,5 30,7 0 30 41,2
09.01 - 09.30. 40 55 0 21 28,6 0 28,5 39,1
+ 1,6 €/fő/éj turisztikai adó

* A gyerekár csak 2 fizető szülő esetén érvényes

Félpanzió: svédasztalos reggeli + vacsora

1 éjszakás felár: + 5 €/fő

1 ágyas felár: + 15 €/éj

➜ Találkozó, utazás

Ausztria, Göstling an der Ybbs – FunRafting bázis

Cím: Steinbachmauer 5, 3345 Steinbachmauer, Ausztria (kattints, Google Maps)
Találkozó: a túra napján 8:30-kor / 13:00-kor. Ha bázisunkon szállsz meg, javasoljuk, hogy előző nap érkezz, de jöhetsz még ennél is korábban.

 

A bázis és a rafting túra helyszíne között biztosítjuk a buszos transzfert.

Tömegközlekedéssel
Az utazás megtervezéséhez az ÖBB hivatalos útvonaltervezőjét ajánljuk – kattints a megnyitásához. Kérünk vedd figyelembe, hogy a rafting túra be- és kiszállópontját nem lehetséges tömegközlekedéssel megközelíteni – csapatunk kisbuszába be tudsz szállni, ha van szabad hely, vagy érdemes a környéken autót bérelned.

 

Autóval
Utazás egyénileg.

 

Csapatunkkal
Ha időben felveszed velünk a kapcsolatot, a kisbuszunkban rendelkezésre álló szabad helyek függvényében akár velünk is utazhatsz budapesti, (többnyire) péntek esti indulással és vasárnap esti érkezéssel, ennek díja 19 900 Ft/fő.

➜ Árak

2 napos Salza Classic

2,5-3 óra evezés/nap

Minden hétvégén

28 900 Ft

felnőtt

22 900 Ft

8-13 év

1 napos Salza Classic

2,5-3 óra evezés

Minden hétvégén

17 900 Ft

felnőtt

13 900 Ft

8-13 év

2 napos Salza Hosszú

4-5 óra evezés/nap

Létszámfüggő

36 900 Ft

felnőtt

29 900 Ft

8-13 év

1 napos Salza Hosszú

4-5 óra evezés

Létszámfüggő

23 900 Ft

felnőtt

18 900 Ft

8-13 év

2 napos Salza VIP

3,5-4 óra evezés

Létszámfüggő, egyedi kérésre

39 900 Ft

túradíj

Az ár tartalmazza:

Teljes felszerelést (neoprén ruha, neoprén cipő, vadvízi dzseki, sisak, mentőmellény, evezők)

Balesetvédelmi oktatást

Szakképzett és tapasztalt túravezetést

A túra alatt fogyasztható frissítőket

A túráról készült fotókat

Az ár nem tartalmazza:

Az extrém sport biztosítást – általunk megkötve 800 Ft/fő/nap

A szállást – ld. “Szállás”

Az utazást – ld. “Találkozó, utazás”

Az étkezéseket – ld. “Tudnivalók”, “Szállás”

Részvételi, helyfoglalási, fizetési feltételek

Részvételi feltételek:

úszástudás

extrém sport biztosítás megléte

minimum 8 éves kor

14 éven aluli gyermek csak szülői felügyelet mellett vehet részt a túráinkon.

14 és 18 éves kor közti résztvevő esetén szülői jóváhagyó nyilatkozattal vállaljuk a túra lebonyolítását.

A helyszínen a túra előtt a részvételi nyilatkozat aláírása egyben nyilatkozat az úszástudásra és a fizikai terhelhetőségre vonatkozóan.

A résztvevő tudomásul veszi, hogy túráinkon baleset érheti, azokon kizárólag saját felelősségre vesz részt.

A résztvevőnek kötelessége a túravezetőt tájékoztatni az esetlegesen fennálló gyógyszeres kezelésről, a teljesítő- és koncentráló készségre hatással lévő szerek fogyasztásáról, illetve bármely, a tudat állapotot, fizikai képességet akár ideiglenesen csökkentő betegségről.

A túravezetőnek jogában áll azon személy túrából történő kizárására, a túra teljes időtartama alatt aki az adott utasítások figyelmen kívül hagyásával saját vagy mások testi épségét, valamint a felszerelést veszélyezteti, illetve a túravezető ide vonatkozó utasításait nem tartja be.

Helyfoglalás érvényessége:

Online jelentkezés esetén egyéni résztvevők és kisebb csoportok részére egyaránt 12 900 Ft/fő foglaló befizetésével, és a fizetés után kiküldött részvételi űrlap kitöltésével válik a túra lefoglalttá. A fennmaradó összeg befizetése a helyszínen esedékes.

Ajánlatkérés esetén egyéni résztvevők és csoportok részére egyaránt 12 900 Ft/fő foglaló befizetésével, és az ajánlatadáskor kiküldött részvételi űrlap kitöltésével válik a túra lefoglalttá. A foglalót az ajánlatadástól számított 1 héten belül kérjük elutalni. A fennmaradó összeg befizetése a helyszínen esedékes.

Garancia:

Amennyiben a túra cégünk hibájából meghiúsul, a befizetett részvételi díjat társaságunk visszafizeti.

COVID-19:

Visszafizetjük a foglaló 100%-át, amennyiben a befizetést követően ismét életbe lép olyan korlátozás, mely nem teszi lehetővé a túra megrendezését.

Visszamondási feltételek (vendég részéről):

Visszamondás esetén a felmerült költségek érvényesítése végett a visszamondó bánatpénzt köteles fizetni, amely a teljes részvételi díj százalékában kifejezett, alábbi átalány összege:

a túra időpontját megelőző 60. és 31. napok között a részvételi díj 20%-a

30. és 16. napok között a részvételi díj 70%-a

15. és 8. napok között a részvételi díj 90%-a

7 napon belül a részvételi díj 100%-a, de a lefoglalt hely harmadik fél részére átruházható, amennyiben a harmadik fél megfelel a túra részvételi feltételeinek.

 

Másik időpontra történő átfoglalás esetén amennyiben az átfoglaló vagy cégünk tud utasokat találni a megüresedő helyekre, a teljes befizetett összeg átvihető a másik időpontra, ha azonban a megüresedő helyekre nincs másik jelentkező, az átfoglalás visszamondásnak minősül, melyre a fenti feltételek az érvényesek.

 

A jelenlegi bizonytalan járványügyi helyzetben erősen javasoljuk útlemondási biztosítás megkötését valamely biztosítónál, amely betegség (akár COVID, akár más) vagy baleset esetén fedezi a felmerülő költségeket.

Nyilatkozat:

A résztvevők biztonsága érdekében fenntartjuk a túraterv-változtatás jogát.

Fenntartjuk a jogot a túra vagy a programok lemondására felelősségén kívül eső okokból (pl. szélsőséges időjárási viszonyok vagy elháríthatatlan természeti jelenségek, technikai akadályok miatt). Ebben az esetben választható másik időpont, vagy visszatérítésre kerül a befizetett foglaló összege.

➜ Plusz programok

Programok bármely hétvégére

 

Számos plusz programlehetőséget kínál a Salza völgye az extrémtől a túrázóson át a lazulós programokig (a látnivalókról nem is beszélve), amelyekkel kiegészíthető a rafting túrás hétvége, teljesen kimaxolva így az élményeket – ezen az oldalon (kattints) megtalálsz minden ilyen programot!

 

A legtöbb plusz programon lehetőség van az egyéni részvételre és nem szükséges előzetes foglalás. Az extrém plusz programok közül a canyoningot, a via ferrátát és a siklóernyőzést csapatunk szervezi, ezért ezeket nálunk, előzetesen szükséges lefoglalni – bármely hétvégén igénybe vehetők ezek a programok is, amennyiben összejön rá a szükséges minimum létszám.

Rafting + Canyoning túra akciósan
Kijelölt hétvégéken

12 éves kortól

Akciós canyoning: 17 900 Ft helyett 13 900 Ft

Megcsodálnád az alpesi hegyeket egy szurdok mélyében ereszkedve, és a köztük dübörgő folyón evezve is? Ha most hozzácsapod az alábbi dátumokon a rafting túrádhoz a canyoning túrát is, utóbbin akciósan vehetsz részt! 1 napos (szombati) és 2 napos Salza Classic rafting túrával is igénybe vehető az akció, szombaton a délelőtti rafting túrát követi délután egy canyoning túra, a kettő között még csak le se kell venned a neoprént. 😉

Az akció az alábbi hétvégéken érvényes, 2 napos Salza Classic túrával, vagy szombati 1 napos Salza Classic túrával összekötve:

2022. május 28-29   //   2022. július 2-3   //   2022. július 16-17   //   2022. augusztus 6-7   //   2022. augusztus 20-21

 Foglalás menete: webshopunkban be tudod jelölni az adott hétvége rafting túrájánál, hogy szeretnéd-e kiegészíteni a foglalást a kedvezményes canyoning túrával.

Rafting + Bringatúra /kezdő
2022. júl. 7/8-10 (cs este/p reggel-v)

Bringa: 25 km (+20 km opcionális)

Bringatúra díj: Hamarosan

Fedezd fel velünk az Alpok roppant hegyeit a hullámok hátán evezve, és két keréken gurulva! Pénteken vár egy nyugis, patak menti és tó körüli bringázás, hogy aztán hétvégén feltekerődjön a kaland-faktor egy szuper rafting túrával. 😉

 Érkezés: a bringatúrára lehet érkezni csütörtök este vagy péntek reggel is.

 Bringatúra: 9 órakor találkozó bázisunkon, ahol megbeszéljük a napi programot, és átmegyünk (mindenki a saját kocsijával) a túra kiinduló helyszínére, Göstling an der Ybbs-be. Itt bringára pattanunk, és indulhat is a túra, mely bringatúrázással ismerkedők, valamint családosok, kisgyermekesek számára egyaránt ideális választás. Végig bicikliúton tekerve közelítjük meg a közelben lévő Lunzi hegyi tavat, ahol lehetőség lesz hajókázásra, fürdőzésre, madáretetésre. Miután kilazultuk magunkat, visszatekerünk Göstlingbe, és innen opcionálisan folytathatjuk túránkat a Steinbach patak mentén (szintén körtúra), ahol gyönyörködhetünk a természetben, teleszívhatjuk méginkább a tüdőnket alpesi levegővel. Útközben csobogó kis patakok és vízimalom mellett haladunk el, nézelődünk, lazítunk.

Nehézség: könnyű // Szintemelkedés: 50-100 méter

 Foglalás menete: webshopunkban be tudod jelölni az adott hétvége rafting túrájánál, hogy szeretnéd-e kiegészíteni a foglalást a pénteki, kezdő bringatúrával.

Rafting + Bringatúra /haladó
2022. júl. 28/29-31 (cs este/p reggel-v)

Bringa: 35 km (+10 km opcionális)

Bringatúra díj: Hamarosan

Fedezd fel velünk az Alpok roppant hegyeit a hullámok hátán evezve, és két keréken gurulva! Pénteken vár egy combosabb csúcsra feltekerés, majd a murvás úton lecsapatás, aztán pedig hétvégén méginkább feltekerődjön a kaland-faktor egy szuper rafting túrával. 😉

 Érkezés: a bringatúrára lehet érkezni csütörtök este vagy péntek reggel is.

 Bringatúra: 9 órakor találkozó bázisunkon, ahol megbeszéljük a napi programot, és átmegyünk (mindenki a saját kocsijával) a túra kiinduló helyszínére, Göstling an der Ybbs-be. Itt bringára pattanunk, és indulhat is a túra, mely gyakorlott bringásoknak ideális kihívás lesz. Először próbára tesszük kitartásunkat és feltekerünk 1384 méter magasra, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a környező hegyekre – amiben bőven lehet majd gyönyörködni, mert innentől egy darabig gerinctúrázunk, megállva az útbaeső hüttéknél egy-egy jó kis pihenőre. A gerinc végéhez érve jöhet a jól megérdemelt lejtmenet, hogy a völgyben tekerve is megcsodálhassuk a környéket, ahogy visszafelé tekerünk Göstlingbe. Ha a társaság bírja erővel, ezen a visszaúton még csavarhatunk egyet, és tehetünk egy kis kitérőt Hochreit felé, hogy tovább fokozzuk a hegyi bringázás élményét. 😉

Nehézség: haladóbb // Legalacsonyabb pont: 527 méter // Legmagasabb pont: 1384 m

 Foglalás menete: webshopunkban be tudod jelölni az adott hétvége rafting túrájánál, hogy szeretnéd-e kiegészíteni a foglalást a pénteki, haladó bringatúrával.

Foglald le túrád online - bankkártyával (hamarosan) vagy előreutalással tudod kifizetni a túra foglalóját webshopunkban.

Jelenleg hétvégi, 1 és 2 napos Salza Classic túrát lehetséges online foglalni, további túratípusainkra és hétköznapi túrára (mivel azok csak bizonyos létszám mellett indulnak), kérj ajánlatot!

Személyes adatok

Név(Kötelező)
Ha cég nevében kérsz ajánlatot, kérünk töltsd ki!
Ha cég nevében kérsz ajánlatot, kérünk töltsd ki!
Számlázási cím(Kötelező)

Túra adatok

Kérünk röviden foglald nekünk össze ajánlatkérésed részleteit (pl.: érkezés, távozás, érdeklődsz-e szállás iránt is, stb.), hogy a lehető legoptimálisabb ajánlatot tudjuk számodra elkészíteni!
Nyilatkozat(Kötelező)
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
Ajándékutalvány 2 napos ausztriai rafting túrára

2 napos Salza Classic rafting túra

Ajándékutalvány 1 napos ausztriai rafting túrára

1 napos Salza Classic rafting túra

Hírlevél

Szeretnél értesülni minden kalandról?

Kérdésed van?

info@funrafting.hu

+3670 609 6080