SEGÉD-TÚRAVEZETŐ

Kenu- és kajaktúrA

#Rendíthetetlen jeligével keressük csapatunk legújabb tagját, akivel a nap végén carpe diem-et kiáltva koccinthatunk, hogy legyen bármi is épp a világban, a vízitúrázás szépsége azért mégiscsak örök, no.

 

Piciny csapatunk több mint 15 éve szervez vízitúrákat és élményprogramokat többféle helyszínen és hajónemben. Hazai fronton most lehetőséged van Neked is csatlakozni a falkához: magyarországi kenu és (tengeri) kajak túráinkra keressük segéd-túravezetőnket, hogy aztán a betanulást követően vérbeli mindentismegoldós túravezetőként számíthassunk majd rád.

 

Túráinkon az egyik fő cél, hogy vendégeink legalább az evezés idejére el tudjanak felejteni mindent is (pacsi a 2020-as éveknek…), és az élmény, a mozgás, a természet és az új ismeretek kössék le a figyelmüket, maxikikapcsolódós módon. Segéd-túravezetőként elsősorban az lesz a dolgod, hogy velünk tarts túráinkon és mindent is megtanulj túravezetőinktől, hogy aztán idővel becsukott szemmel is rád merjük bízni a túránkat. Ennek az időigénye a tapasztalatodtól függ: csatlakozhatsz hozzánk kezdőként és vérprofiként is.

Jelentkezz, ha:

– tudsz úszni,
– tudod melyik végét kell megfogni a lapátnak (és a munkának),
– ráérsz hétvégente,
– nagy a teherbíró képességed (nehezek a hajók) és jó a kondid,
– szeretsz utazni Magyarországon belül,
– van humorérzéked és kellő mennyiségű türelmed, jól bánsz az emberekkel,
– ha túrát még nem is, de autót már tudsz vezetni,
– bírod a gyűrődést (túravezetőként többnyire te kelsz először és fekszel utoljára),
– vágyod a kalandot és nem riadsz vissza váratlan helyzetektől

 

Előny:

– van már kenus vagy tengeri kajakos tapasztalatod, vagy mindkettő
– vezettél már utánfutóval (a kenus utánfutónk nem épp egy pici szerzet)
– van már némi síkvízi múltad (ami nem a kádban fekvés) – jelentkezhetsz kezdőként is, ebben az esetben értelemszerűen több időbe fog telni, mire teljes értékű túravezetőként tudunk veled számolni

 

Mit kínálunk:

– rikító neonnarancssárga mellény, hozzá passzoló színű lapáttal,
– megtanítunk evezni és túrát vezetni,
– megismerheted Magyarország legszebb evezős helyeit,
– kipróbálhatod magad egy igazi tengeri kajak túrán is,
– érteni fogsz a legkülönbözőbb mentéstechnikákhoz, navigációhoz,
– fejlesztheted kommunikációs képességeidet,
– végigbulizod a nyarat,
– amíg betanulsz, csapatunk állja a koszt és kvártélyt, teljes értékű túravezetőként pedig majd a vállalt túrák típusától, hosszától függően fog alakulni a fizetésed (tudjuk, hogy a menőbb itt most az lenne, ha írnánk egy tól-ig-et, de mivel kicsiny országunkban napról napra változik a betonbiztos gazdasági helyzet, a bérezést az aktuális helyzethez mérten tárgyaljuk majd meg)

Ha a fentiekkel felkeltettük az érdeklődésed, a jelentkezéshez kérünk az info@funrafting.hu mail címre küldd el (1) az önéletrajzodat, (2) hogy mi motivál, miért jelentkezel hozzánk segéd-túravezetőnek, (3) ha van már esetleg ezen a területen tapasztalatod, kérünk írj ról

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK