Rafting Szlovéniában – Egy igazán aktív időtöltés kalandoroknak

Rafting Szlovéniában – Egy igazán aktív időtöltés kalandoroknak

1,5 perc olvasás      Ausztria      Minden bejegyzés

Unalmasan telnek a napjaid? Törd meg az egyhangúságot, és gyere velünk raftingolni Szlovéniába! Vadvízi élmények sokasága vár rád.

Készen állsz napi 10-15 km megtételére? A kiindulópont a Júliai Alpokban található, a festői szlovéniai kisvárosban, Bovec-ban. Szóval már az indulás is megadja az alaphangulatát a raftingolásnak.

Nem csalunk, nem ámítunk, a közepes nehézségű túra nem lesz sétagalopp, izgalmakban viszont annál inkább bővelkedik majd. A túra nem a pihenésről szól majd, így az aktív sport szerelmesei fogják csak jól érezni magukat. De ők nagyon!

Kezdőként is csatlakozhatsz hozzánk, hiszen vízre szállás előtt megtanítunk evezni, és balesetvédelmi oktatást is kapsz. Attól függően, hogy a szezon mely szakaszában érkezel, kenuddal erősebb sodrásban, és nyugodtabb hullámokon is evezhetsz. Utad során érintesz zúgókat, szűkületeket, kanyonokat, és sziklákat. Természetesen mindezt csapatban teszed, profi túravezetők, és extrémsport biztosításod (kérünk, ezt szerezd be) társaságában.

 

Persze nem dobunk rögtön mély vízbe: első nap engedünk barátkozni az evezési technikákkal, a második napon azonban már nem finomkodunk, úgy igazán belekóstolhatsz a raftingolás rejtelmeibe. Ha pedig mindez még nem lenne elég, a teljes felszerelésről, és a frissítőkről is mi gondoskodunk.

Nekünk csak egy kívánságunk van: légy lelkes, és tudj úszni. Merülj el bátran a raftingolás élvezeteiben! Minden másról mi gondoskodunk. Katartikusan fogod magad érezni.

Számíts rá, hogy vizes leszel, de ugye ezen nincs mit csodálkozni? ? A megoldás: dobj be pár törülközőt az úti csomagba, hogy meg tudj szárítkozni.

Ha még jobban belemerülnél a kalandokba, ajánljuk fakultatív programjainkat: Boka vízesés túra, Soca forrás túra, Kozjak vízesés túra, roll ball, kanyoning, tandem siklóernyőzés és magas kötélpálya. Ugye, csábítóan hangzanak?

Velünk tartasz? A kanyargó Soca csak Rád vár!