Via ferrata – Kalandra fel, vár Ausztria!

Via ferrata – Kalandra fel, vár Ausztria!

1,5 perc olvasás      Ausztria      Minden bejegyzés

A via ferrata azért mondható biztonságosnak, mert mászás során létrafokokra lépdelsz fel, és le, fémkábeleken, láncokon és hidakon keresztül haladsz át az útvonalon. Ezek mind letesztelt mesterséges útvonalak (vasalt utak), amelyeket rendszeresen ellenőriznek és karbantartanak.

Különösen akkor ajánljuk ezt a kikapcsolódási formát, ha az íróasztalod mellől is a sziklafalakra vágysz, és kalandvágyó természeted már alig várja, hogy kiszabadulj a természetbe, és valami érdekeset csinálj. Persze, ha nem piknikezni szeretnél, hanem mozogni, sportolni, és legyőzni önmagadat.

Az egész túra alatt körbevesznek majd a gyönyörű környező hegyek. Igazi látványorgia vár rád a javából!

 

Légy önmagad hőse!

Akár kezdőként is belevághatsz ebbe az élménybe. A via ferratát még a kezdők számára is ajánljuk, nem kell hozzá mászás tudás, anélkül is abszolút sikerélményt nyújt. A túrák során tapasztalt vezetők óvják minden lépésedet. Felszerelést (beülő, sisak, kantár) természetesen biztosítunk.

Ahogyan egyre magasabbra és magasabbra jutsz, átléped a komfortzónádat, és legyőzöd a kételyeidet. Hatalmas sikerélmény lesz!

A mi túráink C-D nehézségűek (A-F-ig terjed a Klettersteig útvonalak számozása), amikhez azért már szükséges némi kar-, és vádliizom. Kérjük, csak akkor gyere, ha elégedett vagy a fizikai állóképességeddel, és gyakorlott túrázónak számítasz.

Gyere, és járd be velünk az ausztriai via ferrata útvonalakat Eisenerz környékén, várunk Pfaffenstein-ba (1865m), és Hochkar Heli-Kraft (1808m) gerinceire.

Amit a via ferrata-tól kaphatsz

Óriási élményt, melyet jó, ha nem hagysz ki, főleg, ha a hegyek szerelmese vagy. Olyan kalandban lesz részed, amit soha nem felejtesz el, és be nem áll majd a szád, ha mesélned kell róla a barátoknak, családnak.

Az pedig egészen biztos, hogy az erdős, vadregényes ösvényeken, nagy magasságokban járva gyönyörű panorámában lesz részed, és az előtted lévő feladatra koncentrálva minden gondod tovaszáll.

Gyere, kalandozz velünk, irány via ferratázni! 🙂

Ha már részt vettél valamelyik túránkon, és imádtad, halmozd bátran az élményeket, próbálj ki egy másikat is!

Szeretettel várunk!