FIZETÉSI MÓDOK

Webshop – Online foglalás/vásárlás

Az alábbi fizetési módok kizárólag a webshopunkban leadott online foglalás esetén állnak rendelkezésre, miután a (1.) Kosárban rányomtál a “Tovább a fizetéshez” gombra, (2.) kitöltötted a számlázási adatokat és (3.) a kiválasztott fizetési móddal rányomtál a rendelés leadása gombra. Webshopban leadott online foglalás nélkül nem tudjuk feldolgozni a foglalásod, így kérünk enélkül ne utalj!

SimplePay: a megrendeléskor azonnal tudsz bankkártyával fizetni a Simple Pay rendszerén keresztül. A SimplePay adattovábbítási nyilatkozatához kattints.

 

Banki átutalás: a megrendelést követő 24 órán belül el tudod utalni bankszámlaszámunkra (Funrafting Kft, 10918001-00000093-46970008 // IBAN: HU94109180010000009346970008) a fizetendő összeget. 24 órán át tudjuk fenntartani rendelésed – a határidő lejárta után automatikusan törlésre kerül rendelésed.

 

OTP SZÉP kártya: belföldi túrákat, valamint belföldi és érték utalványokat tudsz OTP SZÉP kártyával is fizetni az előlegfizetés funkcióvalFONTOS: OTP SZÉP kártyával kizárólag akkor tudsz fizetni, ha nincs a kosaradban külföldi túra-foglalás vagy külföldi túrára szóló ajándékutalvány!

0. Először is, mielőtt bármire belevágnánk, amire mindenképp szükséged lesz a fizetéshez, az egy ügyfélfiók az OTP Portálok oldalon. Ha még nincs fiókod, kérünk regisztrálj az OTP Portálok (katt) felületén.

1. Jelentkezz be az OTP Portálok (katt) oldalára az email címed és jelszavad megadásával.

2. Válaszd ki a menüből az Ügyintézés menüponton belül az Előleg fizetése lehetőséget.

3. Az Elfogadóhely keresőben válaszd ki a “Tudatos Túrázó”-t (2030 Érd, Festő utca 87.)

4. Nyomj rá az Előlegfizetés gombra, majd add meg a fizetni kívánt összeget, és kattints a Tranzakció végrehajtása gombra.

5. Ha megvagy, kérünk küldj nekünk egy értesítő emailt a fizetésről, melyhez lehetőleg csatold a tranzakció bizonylatát is! (Sajnos a rendszer átfutási ideje akár 5 munkanap is lehet, ezért előfordulhat, hogy csak 1 héttel később ér el hozzánk az utalásod.)

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés esetén banki átutalás módján tudsz fizetni, melynek pontos részleteit és határidejét az ajánlat fogja tartalmazni.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK