RÓLUNK

FUNRAFTING CÉGFILOZÓFIA

Több mint 15 éve szervezünk izgalmas élményprogramokat különböző helyszínekre.

Ezeken a túrákon azon dolgozunk, hogy programjaink többet jelentsenek egy élménynél, vendégeink igazi felismerésekkel térjenek haza. Hiszünk benne, hogy az aktív pihenés a legjobb formája a kikapcsolódásnak, önmagunk megismerésének, a tanulásnak.

Mi azt szeretnénk, hogy vendégeink néhány napra eggyé váljanak a természettel, jobban megismerjék erejét, de közben csodálják szépségét. Célunk, hogy vendégeink felejtsenek el minden mást, csak a hely, az élmény, a mozgás, és az új ismeretek kössék le a figyelmüket.

Olyan extrémsport élményeket nyújtunk, amik örökre megváltoztatják az izgalmas életről alkotott elképzelésedet!

Csapatunkkal 2003 óta azon szorgoskodunk, hogy hétvégente minél több izgalmas élményben lehessen részed, ami nem abban merül ki, hogy vajon jut-e rád evezőlapát.

Az ezen idő alatt összegyűlt tapasztalatok segítenek minket, hogy gördülékenyen, és biztonságban vezényeljük le a túráidat. Így marad időd a rengeteg látnivalóra, és egyéb izgalmas programokra, illetve a pihenésre, aminek a megszervezésével is bátran fordulhatsz hozzánk.

A biztonság elsődleges, hangzik el gyakran a szánkból, és ennek híven vezetjük túráinkat, önképzéseinket is. Túravezetőink az amerikai követelményeknek megfelelő nemzetközileg elismert túravezetői vizsgával rendelkeznek (IRF- International Rafting Federation). Folyamatosan képezzünk magunkat, és emellett évről évre részt veszünk, a nemzetközi vízi életmentői, és túravezetői versenyen (WWTc).

Szeretnénk, hogy önfeledten át tudd adni magad az evezés élményének, a természet szépségének, és eközben ne kelljen aggódnod, illetve foglalkoznod a következő program, vagy a vacsora megszervezésével. Azon leszünk majd, hogy a túrád minél színesebb legyen, és barátaiddal, családoddal, kollégáiddal jó hangulatban teljen.

ISMERD MEG CSAPATUNKAT

Roland (Puszti)

Túravezető

Roland (Puszti) - túravezető

Apor

Túravezető

Apor - túravezető

Laci

Túravezető

Laci - túravezető

Hunor

Túravezető

Hunor - túravezető

Zsombi

Túravezető

Zsombi - túravezető

Dorka

Túravezető

Dorka - túravezető

Gábor

Túravezető

Gábor - túravezető

Attila (Pisztráng)

Túravezető, Ügyvezető

Hundzsa Attila túravezető és ügyvezető

Kata

Programkoordinátor

Kata - programkoordinátor

Beni

Segéd-túravezető

Beni - segéd túravezető

Nóri

Túravezető

Nóri - túravezető

Csoki

Túravezető

Csoki - túravezető
IRF
Emergency first response elsősegély képzettség

RÓLUNK MONDTÁK

Túráinkról – Tőletek
… avagy mit gondolnak a túrázóink? 🙂

Juli (Balázsék) élményei
… aki 2022 májusában velünk tartott rafting és canyoning túrán

Sebestyén Balázs (Morning Show/Balázsék) élményei
… aki még a hősidőkben jött velünk egy kemény rafting túrára

Decathlon

Azthiszem mindenki nevében beszélhetek, hogy egy hatalmas élményben volt részünk ebben a pár napban amit veletek töltöttünk. Legtöbben közülünk még nem próbálták ezt a sportot , de azt gondolom mindenkinek örök emlék marad . Köszönjük nektek azt , hogy 100% ban értünk voltatok ott , segítettetek minket és jókedvvel, lelkesedéssel fordultatok felénk. Egy olyan hétvégét teremtettetek , ami teljesen feltöltött minket és még-jobban összehozta a csapatunkat.

Gomori Nóra – Részlegvezető

Lufthansa Systems

Bárkinek bártan ajánlom a FunRafting csapatot, aki egy igazán élménydús hétvégét szeretne. Különösen meglepett, mikor azt láttam, hogy egy tízen éves kisfiú is bátran leugrik a szikláról a Salzába, miután nevetve végigevezte a túrát 🙂 . A vezetők figyelnek az emberekre így biztonságban élvezhetjük a vadvízi evezés élményeit és a csodás tájat

Huber Hajnalka – Vezető asszisztens

Penta Industries

Köszönjük a Fun Rafting csapatának a szuper szervezést! Igazán nagyszerű hétvége volt, külön öröm, hogy a kicsit passzívabb kollégákat is rá lehetett venni a sportra. Mindenki nagyon jól érezte magát és rengeteget nevettünk! Sport és hajnalig tartó buli a kollégákkal! 😀

Kis Barbara Lili – Irodavezető

Ingatlan.com

Izgalmas kalandozással, érdekes budapesti történelmi kvízzel, vidám hangulatúra kerekedett a csapatépítőnk. Szuperjól éreztük magunkat, köszönjük a navigálást!

Varga Edina

MAVIR SE

5 éve volt először a MAVIR SE csapata vadvízi evezésen Attiláékkal, azóta egy évet sem hagynánk ki. A legnagyobb kaland a legnagyobb biztonságban. Ha bármikor szóba kerül a rafting, az első kérdés: „Mikor megyünk legközelebb?“

Abonyi Réka

Schachermayer

Csapatépítés – rafting Ausztriában. Mikor ezt meghallottuk kolleganőmmel, rögtön rávágtuk, hogy nem. Azért elindultunk 7 fiúval együtt, de végig, szombat reggelig, amíg csónakba nem szálltunk, azt mondogattuk, hogy mi nem biztos, hogy beülünk. De végül is sodortak az események és egyszer csak már a vízen voltunk. És nem bántuk meg, mert csodálatos élmény volt! Köszönjük a biztonságot, amit nyújtottatok és a jókedvet, amivel kis csapatunkat kisértétek. Nagyszerű volt ez a hétvége.

Zelenkáné Bayer Ágnes – Beszerzési asszisztens

Továbbiak mutatása
funrafting-rafting-csapatepites-referencia-control-system-nagy

A hétvégi túra nagyon szuper volt, mindenki fantasztikus élményeket szerzett. Köszönet a csapatnak – különösen Nórinak – a lebonyolításért és a sok figyelmességért. A túravezetők nagyon képzettek és mindenben a maximálisan segítettek. A képek nagyon szuperek lettek, már nagyon kíváncsiak vagyunk a videóra is. A kanyoningnál egy kicsit másra számítottunk a látott videók alapján (csúszdázás, ugrálás, stb.). De így is nagyon izgalmas volt, főleg az utolsó 20m-es ereszkedés. Ha még össze tudjuk hozni, talán még idén újra megyünk egy hétvégére, de legkésőbb jövőre találkozunk.

Gál Ferenc – Mérnök

funrafting-rafting-csapatepites-referencia-daniella-nagy

Egy igazán élvezetes rafting túrán vettünk részt, több, mint 30 fővel. A kezdeti óvatoskodás után minden munkatársunk belelendült a „játékba” és teljes elánnal evezett, csapkodott, ugrált a sziklákról. Színesítették a programot az evezést megszakító folyóparti játékok, melyek szintén sok nevetéssel jártak. Az esti vacsoránál, a remek szálláson szintén csapatépítő játékokkal és élménybeszámolókkal, az elkészült fotók megtekintésével töltöttük az időt. A túravezetők felkészültsége, a barátias hangulat kifogástalan volt. Annyira jól sikerült a kiruccanás, hogy idén dupla létszámmal újra ott leszünk!

Luczy Csaba – Kereskedelmi igazgató

funrafting-rafting-csapatepites-referencia-legrand

A Legrand biztosan tudja, hogy csapatként megsokszorozódik a hatékonyságunk. A siker érdekében fontos a munkatársak szaktudása és felkészültsége, azonban az egyes emberek csapattá érése és egymás segítése hozzájárul az eredményességhez. Mi megkaptuk ezt a szellemiséget a FunRaftingtól gyakorlatban megvalósítva. Nehéz volt és gyönyörű. Elfáradtunk és nevettünk. Köszönjük a Legrand csapatának nevében!

Pardi Katalin – Személyi asszisztens

funrafting-rafting-csapatepites-referencia-hella-nagy

Csapatunk most volt először vadvízi evezésen. A különböző korú és edzettségű csapatban végül mindenki megtalálta a számára leginkább megfelelő hajót, így izgalmas és nevetéssel teli evezésekben volt részünk, a sziklákról való ugrálás és csúszdázás pedig csak tovább színesítette az élményt. 🙂 A túravezetők mindenre és mindenkire odafigyeltek, nekünk tényleg csak annyi volt a dolgunk, hogy jól érezzük magunkat! Köszönjük a szervezést a Funrafting csapatának!

Enzsel Edina – Irodavezető

BEMBOZ_NEW_LOGO_01

Csapatunk tavaly volt először (de nem utoljára) vadvízi túrán. Csodálatos környezetben, izgalmas kalandban volt részünk. Abszolút ajánlom nem csak profiknak, de kalandvágyó kezdőknek is! Az utazókat Attiláék a BEMBOZ Kft-n keresztül biztosítják, így kölcsönös a bizalom és együttműködés a két cég között!

Nagy Mónika – Szakmai igazgató

Ezúton szeretnénk megköszönni a FunRafting csapatának, hogy ilyen fantasztikus és életre szóló élményben lehetett részünk! A játékok ötletesek voltak, a szervezés és a hangulat pedig egyenesen kifogástalan. Köszönjük a sok nevetést és azt, hogy megmutattátok számunkra Magyarország leggyönyörűbb vadregényes tájait.

Fébő Kincső – Marketing ügyintéző

"Köszönjük a csapatépítő program szervezését. Rendkívül segítőkész és kedves szervezők biztosították számunkra, hogy valóban élményekkel gazdagodjunk. A játékok vidámak és energikusak voltak, a kenutúra pedig mindenki számára egy üde színfoltja marad a csapatépítésünknek 🙂 "

CARGILL MAGYARORSZÁG Zrt. Pénzügyi csapata

Navitasoft Zrt.

A Navitasoft Zrt. munkatársainak szerettünk volna egy új és közös élményt szerezni, így a kenuzást választottuk. Attiláékat a neten találtam, rögtön az első megbeszélésen értette mit szeretnénk... Bodrogzug lett a végső választás, ahol szereztek nekünk egy fantasztikus hotelt is, így kollégáink családtagjai és gyermekei is jöhettek nyugodtan 😊 A Funrafting csapata nagyon felkészült, a felszerelés és a felkészítés profi volt. Igaz, edzettségünk hiányában, 3 napig csak jajjgatni tudtunk 😀. Ezúton köszönjük még egyszer ezt a fantasztikus élményt. Jövőre folyt.köv., csakis veletek!!!

Makrai Andrea – Vezérigazgató asszisztens

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK