HAZAI TÚRÁK

KERÜLJ HARMÓNIÁBA A TERMÉSZETEDDEL

Fedezd fel velünk Magyarország legszebb részeit a vízről: megkerestük hazai vizeink legizgalmasabb szakaszait, és hogy még érdekesebbé tegyük az evezéseket, a legtöbb túrát egy-egy kiegészítő programmal is megfűszereztük. Ezek a programok a testi-lelki egészség megőrzésére, a jó hangulat megteremtésére és legfőképp a környezettudatosságra irányulnak, hogy együtt tudjunk tenni a klímaváltozás mérsékléséért és a fenntartható életvitelért.

Túráinkat igyekszünk minél több szempontból fenntarthatóvá tenni különböző eszközökkel a szemléletformálástól a szemétszedésen át az ökológiai lábnyomunk csökkentéséig.

A túradíj egy része környezetvédelmi hozzájárulásra kerül felhasználásra (például faültetésre).

Budapesten kívüleső túráinknál segítünk a telekocsi megszervezésében, és ha lehetséges, akkor a tömegközlekedéses utazási lehetőséget is feltüntetjük.

Túratípusok

Kenutúra a Dunakanyarban

KENUTÚRA

Pattanj velünk 4 fős kenuinkba, és hódítsunk meg együtt minden hazai vizet is, hétköznap és hétvégén egyaránt!

Tengeri kajak oktatás Budapesten a Ráckevei-Dunán

KAJAK OKTATÁS

Tanulj és gyakorolj velünk tengeri kajakozni Budapesten a Ráckevei-Dunán 1 és 2 fős tengeri kajakokban!

Éjszakai városnéző evezés Budapesten

VÁROSNÉZŐ EVEZÉS

Kapcsolódj ki a Dunán, miközben Budapest soha nem látott arcában gyönyörködhetsz – életre szóló élmény nagy raft hajóban!

Tengeri kajak túra a Balatonon

KAJAKTÚRA

Fedezd fel velünk piciny hazánk vizeit 1 és 2 fős tengeri kajakokkal – a vízközeli élmény és a kellemes karizom garantált!

Összes túra

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK