VÁROSNÉZŐ EVEZÉS

Budapest

Mikor

Egyelőre nincs újabb időpont

Időtartam

20:30 ~ 22:30

Evezés

kb. 8 km

Nehézség

Kezdőknek, családoknak is

ÁRAK

Túradíj: Hamarosan

Kapcsolódj ki a Dunán, miközben Budapest soha nem látott arcában gyönyörködhetsz! Felejtsd el a sablonos programokat/városnéző túrákat, és szerezz életre szóló élményt egy nagy raft hajóban, ahogy lavírozunk a hídpillérek között, a város legszebb pontjait csodálva a vízről!

Miért érdemes minket választani:

Több mint 15 éves vízi tapasztalat

Vadvízen edzett, képzett (nemzetközi vizsgával rendelkező) túravezetők

Családias légkör, odafigyelünk rád 😉

Teljes körű gyors, profi ügyintézés

100% elégedettségi garancia, a részletekért kattints

A túradíj egy része környezetvédelmi hozzájárulásra kerül felhasználásra

➜ Túraleírás

Találkozó 20 órakor a Rozmaring Étterem mögötti parkolóban, ahol kiosztjuk a felszereléseket, tartunk egy rövid oktatást, és már indulunk is! A láblógatást itt szó szerint megteheted a vízben, de a túra mégsem erről szól, hiszen itt aktívan evezned kell, hogy megcsodálhasd Budapest legszebb látnivalóit. Ez a fajta városnézés nem csak azért különleges, mert ahogy a hajók között lavírozunk, és elsuhanunk Budapest legnevezetesebb hídjai alatt a legtermészetközelibb élményben részesülsz, hanem mert a mozgás örömét, a sport jótékony hatását is érezni fogod. Itt nem kell választanod, hogy a budai vagy a pesti oldalt szeretnéd végig járni, hiszen egyszerre mindkét oldalra betekintésed lesz!

 

A túra folyamán elhaladunk a zöld Margit-sziget mellett, átcsorgunk az összes nevezetes híd alatt (Margit-, Erzsébet, Szabadság-, Petőfi-, Rákóczi híd), elevezünk a Parlament, a Budai vár, a Várkert bazár, A Művészetek palotája, és a Nemzeti színház épületei mellet is.

 

Túránk végén a Rákóczi híd előtt kötünk ki a Budai alsó rakparton, ahova kisbuszunk leviszi minden személyes holmid.

➜ Tudnivalók

Részvételhez: a túra folyamán az úszástudás előnyt jelent, de nem kötelező. A 16 éven alatti gyerekeknek, és azoknak, akik nem tudnak úszni, a mellény használata az egész túra alatt kötelező, melyet biztosítunk.

Az alsó korhatár 6-8 év – amikortól a gyerkőc már bírja a 1,5-2 órás egy helyben ülést.

 

Túra nehézsége: a túra bárki számára teljesíthető, nem igényel különleges fizikai állóképességet vagy evezős tapasztalatot. Az evezés hossza 7,5 km, amit körülbelül 1,5-2 óra alatt teszünk meg lefelé a folyón.

 

Ajánlott felszerelés:

A raft hajókban kifolyó nyílások vannak, ahol visszafelé is befolyhat egy kis víz, ezért hozz magaddal papucsot, vagy váltócipőt.

Hozhatsz magaddal a túrán vizes palackot, illetve kisebb nassolni valót, amit egy vízhatlan hordóban el tudunk helyezni.

 

Időjárás: az aktuális időjáráshoz mérten fontos a sapka, a tarkó védelme, napozó krém használata, valamint fel kell készülni megfelelő öltözékkel a kevésbé jó időre is: esőre, szélre, alacsonyabb hőmérsékletekre!

➜ Találkozó

Találkozó/Beszállópont: a Rozmaring Étterem utáni parkolóban a XXIII. János pápa Parkban

Cím: Budapest, Slachta Margit rkp. 972, 1033 (kattints, Google Maps)
Találkozó: 20:30-kor

Tömegközlekedéssel
Budapest belvárosából: H5-ös HÉV a Tímár utcáig, vagy 19-es villamos Katinyi mártírok parkjáig, majd séta a partra, a Budapest Garden / Rozmaring Kert Vendéglő mellett a parton hátra tudsz sétálni a parkolóhoz.
(Google Maps-el vagy BKK futárral is meg tudod tervezni a tömegközeledési útvonalad)

 

Autóval

Utazás egyénileg, de lehetőleg inkább tömegközlekedj, így a CO2 kibocsátásodat is csökkenteni tudod, valamint csak a személyes holmidat tudjuk levinni a kiszálló ponthoz, ha autóval jössz, vissza kell még tömegközlekedned/taxiznod a beszállóponthoz a túra után.

Kiszállópont: Budai alsó rakpart a Rákóczi híd előtt

Cím: Budapest, Magyar Tudósok Körútja, 1117 (kattints, Google Maps)

Tömegközlekedéssel

A közelben van a 153/154-es busz az Infoparknál, 1/41-es villamos a Rákóczi hídnál, 4/6-os villamos a Petőfi hídnál.

 

Autóval

Parkolási lehetőség az alsó rakparton vagy a Kopaszi-gátnál.

➜ Árak

Éjszakai Városnéző Evezés

Budapest

Hamarosan

Az ár tartalmazza:

A teljes felszerelést a túra során (hajót, lapátot, mellényt)

A túravezetést profi, több mint 15 éves vízi tapasztalattal rendelkező túravezetőkkel

A balesetvédelmi és evezéstechnikai oktatást

A személyes holmik leszállítását a kiszállóponthoz

A szervezési díjat

Az ár nem tartalmazza:

Az utazást – ld. “Találkozó”

Helyfoglalási, fizetési feltételek

Helyfoglalás érvényessége:

 Online jelentkezés esetén egyéni résztvevők és kisebb csoportok részére egyaránt 3 900 - 5 900 Ft/fő foglaló befizetésével, és a fizetés után kiküldött részvételi űrlap kitöltésével válik a túra lefoglalttá. A fennmaradó összeg befizetése a helyszínen esedékes.

 Ajánlatkérés esetén egyéni résztvevők és csoportok részére egyaránt 3 900 - 5 900 Ft/fő foglaló befizetésével, és az ajánlatadáskor kiküldött részvételi űrlap kitöltésével válik a túra lefoglalttá. A fennmaradó összeg befizetése a helyszínen esedékes.

Minimum létszám:

A túrát minimum 10 fő jelentkezése esetén tudjuk elindítani. Amennyiben nem jön össze a szükséges minimum létszám, választható másik időpont, vagy visszatérítésre kerül a befizetett foglaló összege.

Garancia:

Amennyiben a túra cégünk hibájából meghiúsul, a befizetett foglaló összegét visszatérítjük.

Időjárás:

Evezős túráinknak a természet ad otthont, annak minden szépségével és kihívásával együtt, időjárás tekintetében is. Túráinkat kizárólag balesetveszélyes vagy rendkívül szélsőséges időjárási körülmények esetén halasztjuk el - ebben az esetben választható másik időpont, vagy visszatérítésre kerül a befizetett foglaló összege. Minden más esetben, amikor az időjárás esetleg nem a legidillibb formáját hozza, de a túra biztonságosan megtartható, ha a jelentkező eláll a cégünk által egyébként kivitelezésre kerülő túrán való részvételtől, a szervezési és kiszállási költségek végett a befizetett összeg visszatérítése, illetve kártérítés fizetése nem áll módunkban.

COVID-19:

Visszafizetjük a foglaló 100%-át, amennyiben a befizetést követően ismét életbe lép olyan korlátozás, mely nem teszi lehetővé a túra megrendezését.

Visszamondási feltételek (vendég részéről):

Visszamondás esetén a felmerült költségek érvényesítése végett a visszamondó bánatpénzt köteles fizetni, amely a teljes részvételi díj százalékában kifejezett, alábbi átalány összege:

 a túra időpontját megelőző 60. és 31. napok között a részvételi díj 20%-a

 30. és 16. napok között a részvételi díj 70%-a

 15. és 8. napok között a részvételi díj 90%-a

 7 napon belül a részvételi díj 100%-a, de a lefoglalt hely harmadik fél részére átruházható, amennyiben a harmadik fél megfelel a túra részvételi feltételeinek.

 

Másik időpontra történő átfoglalás esetén amennyiben az átfoglaló vagy cégünk tud utasokat találni a megüresedő helyekre, a teljes befizetett összeg átvihető a másik időpontra, ha azonban a megüresedő helyekre nincs másik jelentkező, az átfoglalás visszamondásnak minősül, melyre a fenti feltételek az érvényesek.

 

A jelenlegi bizonytalan járványügyi helyzetben erősen javasoljuk útlemondási biztosítás megkötését valamely biztosítónál, amely betegség (akár COVID, akár más) vagy baleset esetén fedezi a felmerülő költségeket.

Nyilatkozat:

A résztvevők biztonsága érdekében fenntartjuk a túraterv-változtatás jogát.

Fenntartjuk a jogot a túra vagy a programok lemondására felelősségén kívül eső okokból (pl. szélsőséges időjárási viszonyok vagy elháríthatatlan természeti jelenségek, technikai akadályok miatt). Ebben az esetben választható másik időpont, vagy visszatérítésre kerül a befizetett foglaló összege.

Egyelőre nincs újabb meghirdetett időpontunk erre a túrára – ezen az oldalon (kattints) megtalálod további túráinkat!

Személyes adatok

Név(Kötelező)
Ha cég nevében kérsz ajánlatot, kérünk töltsd ki!
Ha cég nevében kérsz ajánlatot, kérünk töltsd ki!
Számlázási cím(Kötelező)

Túra adatok

Kérünk röviden foglald nekünk össze ajánlatkérésed részleteit (pl.: érkezés, távozás, érdeklődsz-e szállás iránt is, stb.), hogy a lehető legoptimálisabb ajánlatot tudjuk számodra elkészíteni!
Nyilatkozat(Kötelező)
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Éjszakai Budapesti Városnéző Evezés

Hírlevél

Szeretnél értesülni minden kalandról?

Kérdésed van?

info@funrafting.hu

+3670 609 6080