KENUTÚRA

Dunakanyar

MIKOR

Egyelőre nincs újabb időpont

Időtartam

2 vagy 1 nap

HOL

Esztergom-Dömös-Leányfalu

Nehézség

Kezdőknek is

Evezés

kb. 4-5 óra/nap

Szállás

Vadkemping

ÁRAK

2 nap: Hamarosan

1 nap: Hamarosan

Gyerek árak

A Dunakanyar méltán egyik legszebb tája hazánknak: egyik oldalról a Börzsöny, másik oldalról a Visegrádi-hegység roppant ormai fognak minket közre, ahogy haladunk lefelé a Dunán – a folyó sodrásának hála még csak hajtanunk sem kell nagyon kenuinkat, teljes pompájában élvezhetjük a látványt, megspékelve a visegrádi Fellegvárral, a partmenti hangulatos falvakkal és kikötőkkel, na meg az ellenállhatatlan strandolásokkal. 😎

 

Időtartamrészt vehetsz a túrán 2 napos (szombat-vasárnap) vagy 1 napos (szombat vagy vasárnap) felállásban is.

Miért érdemes minket választani:

Több mint 15 éves vízi tapasztalat

Vadvízen edzett, képzett (nemzetközi vizsgával rendelkező) túravezetők

Családias légkör, odafigyelünk rád 😉

Teljes körű gyors, profi ügyintézés

100% elégedettségi garancia, a részletekért kattints

A túradíj egy része környezetvédelmi hozzájárulásra kerül felhasználásra

➜ Túraleírás

Szombat: Esztergom – Pilismarót/Dömös

Találkozó reggel Esztergomban a Duna partján, lebonyolítjuk a sofőrökkel a transzfert, majd az oktatás és felszerelés kiosztása után egyenesen bele is vetjük magunkat kenuinkkal a szépséges Dunakanyarba. Vízre szállás után rögtön a fölénk tornyosuló Bazilika pompás látványában lesz részünk, amit kevesen csodálhatnak meg a vízről. 😉 Ahogy haladunk tovább, felfedezzük a Garam torkolatát, elkalandozunk eldugott, pici ágakba, megpihenünk strandokon, ha a vízállás lehetővé teszi, akkor víz közepéből kiálló kavics zátonyon töltjük hozott ebédünket, majd megyünk tovább a csoport összetételétől és fizikai erőnlététől függően Pilismarótig vagy Dömösig.

 

Az estét Dömösön töltjük a Duna partján tábortüzezéssel, pihenéssel, vadkempingezősen, millió csillag társaságában.

Vasárnap: Dömös – Leányfalu/Tahitótfalu

Folyóparti, kilátásos reggeli, majd tábort bontunk, lebonyolítjuk a transzfert a sofőrökkel, és már vízre is tesszük a kenukat. Mai túránk a Dunán mesés látvánnyal fog minket gyönyörködtetni: egyik oldalról a Visegrádi vár, másik oldalról a Börzsöny kísér minket. Megphinenünk a Kisoroszi sziget csúcsán, strandolunk egy jót pazar kilátással, majd lekanyarodunk a Szentendrei-Dunaágra, ahol virágzó természet vár ránk, miközben beevezünk vadregényes holtágakba és útba ejtjük az összes kis szigetet. Vasárnapi lazulós ebédünket a dunabogdányi strandon töltjük el, itt is csobbanunk egy jót, majd túránkat a csoport összetételétől függően Tahitótfalun vagy Leányfalun fejezzük be, ahol még lehet egy jót pihenni, vacsizni hazaindulás előtt.

➜ Tudnivalók

Részvételhez: a túra folyamán az úszástudás előnyt jelent, de nem kötelező. A 16 éven alatti gyerekeknek, és azoknak, akik nem tudnak úszni, a mellény használata az egész túra alatt kötelező, melyet biztosítunk.

 

Időtartam: részt vehetsz a túrán 2 napos (szombat-vasárnap) és 1 napos (szombat vagy vasárnap) felállásban is.

 

Túra nehézsége: képzett túravezetőink közreműködésével kevésbé gyakorlott, vagy kezdő vízitúrázókra is emlékezetes élmények várnak.

 

Ajánlott felszerelés:

A túrára hozz magaddal:

enni- és innivalót

vízhatlan kabátot

evezős/technikai felsőt

sapkát/kalapot

naptejet, napszemüveget

az időjárásnak megfelelő öltözéket + érdemes egy váltó nadrágot és pólót hozni, mert a vízfröccsenésektől nedves lehet a ruházat; teljesen kezdőknek egy komplett váltóruha szükséges

ha a telefonodat szeretnéd magaddal hozni, akkor vízálló telefontokot

 

Felszerelés szállítása: a vízre csak a napi felszereléseinket visszük, minden mást az autóinkban tudunk hagyni, melyeket minden nap transzferálunk a túra előtt.

 

Időjárás: az aktuális időjáráshoz mérten fontos a sapka, a tarkó védelme, napozó krém használata, valamint fel kell készülni megfelelő öltözékkel a kevésbé jó időre is: esőre, szélre, alacsonyabb hőmérsékletekre!

➜ Szállás

Vadkemping a Duna partján Dömösön

Van: folyóparti, millió-csillagos élmény, sok jól irányzott bokor és fa, egy büfé amit nyitvatartási időben igénybe lehet venni
Nincs: infrastruktúra
Hozz magaddal: ivóvizet, ennivalót, szemeteszsákot
Ár: ingyenes 😉

➜ Találkozó, utazás

Szombat (2 és 1 napos túra): Esztergom

Cím: Esztergom, Nagy Duna stny., 2500 (kattints, Google Maps)
Találkozó: 9 órakor

 

Vasárnap (1 napos túra): Dömös

Cím: Dömös, 2027 (kattints, Google Maps)
Találkozó: 9 órakor

Tömegközlekedéssel
Túránk minden állomása elérhető távolsági buszjárattal, itt (kattints) tudsz tájékozódni a részletekről. A holmidat a túra során buszunkkal transzferáljuk.

 

Autóval
Utazás egyénileg – a telekocsi rendszerben való részvételhez a jelentkezés után kiküldött űrlapon tudod majd megadni a szükséges adatokat.

➜ Árak

Kenutúra

Dunakanyar

2 nap

Hamarosan

felnőtt

Hamarosan

6-12 év

Kenutúra

Dunakanyar

1 nap

Hamarosan

felnőtt

Hamarosan

6-12 év

Az ár tartalmazza:

A teljes felszerelést a túra során (kenut, lapátot, mellényt)

A túravezetést profi, több mint 15 éves vízi tapasztalattal rendelkező túravezetőkkel

A kenuk kiszállítását, hazaszállítását

A sofőrök transzferét

Az ingyenes vadkempingezést 😉

A szervezési díjat

Az ár nem tartalmazza:

Az utazást – ld. “Találkozó, utazás”

Az étkezéseket

Helyfoglalási, fizetési feltételek

Helyfoglalás érvényessége:

 Online jelentkezés esetén egyéni résztvevők és kisebb csoportok részére egyaránt 3 900 - 5 900 Ft/fő foglaló befizetésével, és a fizetés után kiküldött részvételi űrlap kitöltésével válik a túra lefoglalttá. A fennmaradó összeg befizetése a helyszínen esedékes.

 Ajánlatkérés esetén egyéni résztvevők és csoportok részére egyaránt 3 900 - 5 900 Ft/fő foglaló befizetésével, és az ajánlatadáskor kiküldött részvételi űrlap kitöltésével válik a túra lefoglalttá. A fennmaradó összeg befizetése a helyszínen esedékes.

Minimum létszám:

A túrát minimum 10 fő jelentkezése esetén tudjuk elindítani. Amennyiben nem jön össze a szükséges minimum létszám, választható másik időpont, vagy visszatérítésre kerül a befizetett foglaló összege.

Garancia:

Amennyiben a túra cégünk hibájából meghiúsul, a befizetett foglaló összegét visszatérítjük.

Időjárás:

Evezős túráinknak a természet ad otthont, annak minden szépségével és kihívásával együtt, időjárás tekintetében is. Túráinkat kizárólag balesetveszélyes vagy rendkívül szélsőséges időjárási körülmények esetén halasztjuk el - ebben az esetben választható másik időpont, vagy visszatérítésre kerül a befizetett foglaló összege. Minden más esetben, amikor az időjárás esetleg nem a legidillibb formáját hozza, de a túra biztonságosan megtartható, ha a jelentkező eláll a cégünk által egyébként kivitelezésre kerülő túrán való részvételtől, a szervezési és kiszállási költségek végett a befizetett összeg visszatérítése, illetve kártérítés fizetése nem áll módunkban.

COVID-19:

Visszafizetjük a foglaló 100%-át, amennyiben a befizetést követően ismét életbe lép olyan korlátozás, mely nem teszi lehetővé a túra megrendezését.

Visszamondási feltételek (vendég részéről):

Visszamondás esetén a felmerült költségek érvényesítése végett a visszamondó bánatpénzt köteles fizetni, amely a teljes részvételi díj százalékában kifejezett, alábbi átalány összege:

 a túra időpontját megelőző 60. és 31. napok között a részvételi díj 20%-a

 30. és 16. napok között a részvételi díj 70%-a

 15. és 8. napok között a részvételi díj 90%-a

 7 napon belül a részvételi díj 100%-a, de a lefoglalt hely harmadik fél részére átruházható, amennyiben a harmadik fél megfelel a túra részvételi feltételeinek.

 

Másik időpontra történő átfoglalás esetén amennyiben az átfoglaló vagy cégünk tud utasokat találni a megüresedő helyekre, a teljes befizetett összeg átvihető a másik időpontra, ha azonban a megüresedő helyekre nincs másik jelentkező, az átfoglalás visszamondásnak minősül, melyre a fenti feltételek az érvényesek.

 

A jelenlegi bizonytalan járványügyi helyzetben erősen javasoljuk útlemondási biztosítás megkötését valamely biztosítónál, amely betegség (akár COVID, akár más) vagy baleset esetén fedezi a felmerülő költségeket.

Nyilatkozat:

A résztvevők biztonsága érdekében fenntartjuk a túraterv-változtatás jogát.

Fenntartjuk a jogot a túra vagy a programok lemondására felelősségén kívül eső okokból (pl. szélsőséges időjárási viszonyok vagy elháríthatatlan természeti jelenségek, technikai akadályok miatt). Ebben az esetben választható másik időpont, vagy visszatérítésre kerül a befizetett foglaló összege.

Egyelőre nincs újabb meghirdetett időpontunk erre a túrára – ezen az oldalon (kattints) megtalálod további túráinkat!

Személyes adatok

Név(Kötelező)
Ha cég nevében kérsz ajánlatot, kérünk töltsd ki!
Ha cég nevében kérsz ajánlatot, kérünk töltsd ki!
Számlázási cím(Kötelező)

Túra adatok

Kérünk röviden foglald nekünk össze ajánlatkérésed részleteit (pl.: érkezés, távozás, érdeklődsz-e szállás iránt is, stb.), hogy a lehető legoptimálisabb ajánlatot tudjuk számodra elkészíteni!
Nyilatkozat(Kötelező)
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Hírlevél

Szeretnél értesülni minden kalandról?

Kérdésed van?

info@funrafting.hu

+3670 609 6080