KENUTÚRA

Dunakanyar

MIKOR

2024. jún. 22-23 (szo-v) Van hely

2024. júl. 13-14 (szo-v) Van hely

Időtartam

2 nap (szombat-vasárnap)

HOL

Pilismarót-Dunabogdány-Szentendre

Esztergom-Pilismarót-Dunabogdány

Nehézség

Könnyű túra, nem teljesen kezdőknek

Evezés

kb. 4-5 óra/nap

Szállás

Sátrazás (kemping vagy vadkemping)

PROGRAM

Biokertészet látogatás bioebéddel

PROGRAM

Vízvizsgálat

ÁRAK

Felnőtt: 24 400 Ft/fő

8-12 év: 20 400 Ft/fő

Felnőtt: 25 400 Ft/fő

8-12 év: 21 400 Ft/fő

A Dunakanyar méltán egyik legszebb tája hazánknak: egyik oldalról a Börzsöny, másik oldalról a Visegrádi-hegység roppant ormai fognak minket közre, ahogy haladunk lefelé a Dunán – a folyó sodrásának hála még csak hajtanunk sem kell nagyon kenuinkat, teljes pompájában élvezhetjük a látványt, megspékelve a visegrádi Fellegvárral, a partmenti hangulatos falvakkal és kikötőkkel, na meg az ellenállhatatlan strandolásokkal. 😉

 

Miért érdemes minket választani:

Több mint 15 éves vízi tapasztalat

Vadvízen edzett, képzett (nemzetközi vizsgával rendelkező) túravezetők

Családias légkör, odafigyelünk rád 😉

Teljes körű gyors, profi ügyintézés

100% elégedettségi garancia, a részletekért kattints

A túradíj egy része környezetvédelmi hozzájárulásra kerül felhasználásra

Bolygóbarát túrák

Szeretnénk, ha nem csak egy élménnyel távoznál, hanem valamilyen hasznos tudást is szereznél környezetedről és annak megóvásáról, ezért egyes kenutúráinkat „bolygóbarát” környezettudatos programmal egészítettük ki.

Biokertészet látogatás Szigetmonostorban
Dunavirág Vízibusz
Plusz program: Biokertészet látogatás bioebéddel
Plusz program: Vízvizsgálat (opcionális)
Kukkants be velünk a bio-élet színfalai mögé: túránkat összekötjük egy vízparti biokert meglátogatásával, ahol Áron már évtizedek óta bio zöldség- és gyümölcstermesztéssel foglalkozik, és örömmel vezet körbe minket, illetve mutat meg mindenféle tippet-trükköt, hogy hogyan is lehet a mai világban bio módon hozzávalókat termeszteni a mindennapi főzésekhez – mindezt pedig megkoronázzuk még az itt termett zöldségekből egy vérbeli bio ebéddel is!
A Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság Dunavirág Vízibuszával élményközpontú vízvizsgálati programot biztosít, melynek keretében a résztvevők úgy ismerkednek meg saját lakóhelyük vízi élővilágával, hogy közben csapatban együttműködve, ők maguk fogják meg és határozzák meg az állatokat.

➜ Túraleírás

Szombat: Pilismarót – Dunabogdány
Szombat: Esztergom –  Vízvizsgálat Szobon – Pilismarót

Találkozó reggel Pilismaróton a Duna partján, lebonyolítjuk a sofőrökkel a transzfert, majd az oktatás és felszerelés kiosztása után egyenesen bele is vetjük magunkat kenuinkkal a szépséges Dunakanyarba. Mai túránk a Dunán mesés látvánnyal fog minket gyönyörködtetni: egyik oldalról a Visegrádi vár, másik oldalról a Börzsöny kísér minket. Lazulós ebédünket a Kisoroszi sziget csúcsán töltjük, strandolunk egy jót pazar kilátással, majd lekanyarodunk a Szentendrei-Dunaágra, ahol virágzó természet vár ránk, miközben beevezünk vadregényes holtágakba és útba ejtjük az összes kis szigetet, ha a vízállás is engedi.

 

Mai célpontunk Dunabogdány, ahol partot érve sátort verünk, az estét pedig itt töltjük vadkempingezve, pihengetősen a parton, egy jókis közös bográcsozással, egy büfé/étterem szomszédságában, ahova be lehet ülni utána utántölteni a poharakat. 😉

Találkozó reggel Esztergomban a Duna partján, lebonyolítjuk a sofőrökkel a transzfert, majd az oktatás és felszerelés kiosztása után egyenesen bele is vetjük magunkat kenuinkkal a szépséges Dunakanyarba. Vízre szállás után rögtön a fölénk tornyosuló Bazilika pompás látványában lesz részünk, amit kevesen csodálhatnak meg a vízről. 😉 Ahogy haladunk tovább, felfedezzük a Garam torkolatát, elkalandozunk eldugott, pici ágakba, megpihenünk strandokon, ha pedig a vízállás lehetővé teszi, a víz közepéből kiálló kavics zátonyon nyammogjuk el hozott ebédünket.

 

Tovább haladva lefelelé a Dunán, következő megállónk Szob lesz, ahol közösen megvizsgáljuk a Duna vizét a Nemzeti Park közreműködésével. Te tudod, hogy mik élnek a vízben a halakon kívül? Vagy hogy mit jelez a víz minőségéről, ha vízipoloska-parti van a tetején? Megvan egyébként, hogy hogy néz ki a vízipoloska? 😉 Ilyen, és ehhez hasonló kérdésekre fogjuk megkapni a választ interaktív vizsgálatunk során, amit a Duna-Ipoly Nemzeti Park jóvoltából próbálhatunk ki, és amin mindent is meg fogunk tudni a Duna élővilágáról, élőlényeiről, állapotáról. Csak hogy akkor már tudjuk is, hogy mibe csobbanunk majd bele. 😉

Akik nem szeretnének részt venni ezen a programon, a program ideje alatt strandolhatnak/pihenhetnek egyet Szob partján.

 

Miután kivizsgáltunk mindent is, Szobról már csak egy rövidke evezés vár ránk mai túránk végpontjához Pilismarótra, ahol az estét kempingben töltjük (de vadkempingezni is lehet) a Duna partján, pihenéssel, büfézéssel, millió csillag társaságában.

Vasárnap: Dunabogdány – Biokertészet látogatás bioebéddel – Szentendre
Vasárnap: Pilismarót – Dunabogdány/Tahitótfalu

Folyóparti, kilátásos reggeli, majd tábort bontunk, és már vízre is tesszük a kenukat. Ma a Szentendrei-Duna csodás, nyugodt világát fedezzük fel: ha a vízállás engedi, bekukkantunk minden pici ágba és megkerülünk minden szigetet, ami csak az utunkba kerül – van belőlük bőven. 😉

 

Igazi kis nyugodt napunk lesz ma ezen a békés ágon, ahogy haladunk lefelé mai köztes célpontunkhoz Szigetmonostorra, hogy betekinthessünk a bio-élet színfalai mögé egy szuper, vízparti biokertészet meglátogatásával: kenuinkkal közvetlenül a biokert szomszédságában kötünk ki, ahol Áron gazda már vár minket, hogy körbe vezessen birtokán, betekintést nyerve egy biogazdaság mindennapjaiba. Miközben Áron a kertészetről mesél nekünk, és arról, hogy mit is jelent a zöldségközösség, megnézhetjük az éppen termő biozöldségeket, gyümölcsöket is.

 

Áron már amióta az eszét tudja (25 éve) biokertészkedéssel foglalkozik, sőt már előtte is nagy lelkesedéssel látogatta a biopiacokat. Az egykori Kertészeti és Élelmiszeripari Egyetem biotanszéke nagy hatással volt rá, és a mai napig hálás a növényvédelem tárgy oktatóinak a szemléletmódja formálásáért. Az egyetem elvégzése óta rengeteg tapasztalatot szerzett, amit szívesen megoszt az arra érdeklődőkkel.

 

A látogatást pedig, ha már egyszer egy ilyen csodás helyen vagyunk, egy a gazdaságban megtermelt, friss zöldségekből készült fejedelmi ebéddel fogjuk megkoronázni, amit Áronék helyben készítenek el nekünk.

 

Miután jóllakottan visszacsámborgunk a partra kenuinkhoz, már csak egy nyugis evezés-csorgás vár ránk Szentendréig, a városközponthoz közeli kavicsos parton kikötünk, és amíg a sofőrökkel lebonyolítjuk a transzfert a Dunabogdányon hagyott autókért, lehet egy jót inni-enni-pihenni a parton, vagy épp a Kacsakő Brisztrónál. Ahogy megérkeznek a sofőrök az autókkal, búcsúpacsit veszünk, és haza lehet indulni – vagy épp sétálni egy jót Szentendrén, ha már itt vagyunk. 🙂

Folyóparti, kilátásos reggeli, majd tábort bontunk, és már vízre is tesszük a kenukat. Mai túránk a Dunán mesés látvánnyal fog minket gyönyörködtetni: egyik oldalról a Visegrádi vár, másik oldalról a Börzsöny kísér minket. Megphinenünk Dömösön, a Kisoroszi sziget csúcsán, strandolunk egy jót pazar kilátással, majd lekanyarodunk a Szentendrei-Dunaágra, ahol virágzó természet vár ránk, miközben beevezünk vadregényes holtágakba és útba ejtjük az összes kis szigetet, ha a vízállás is engedi. Vasárnapi lazulós ebédünket a dunabogdányi strandon töltjük el, itt is csobbanunk egy jót, majd túránkat a csapat összetételétől függően itt fejezzük be, vagy evezünk tovább Tahitótfalura, ahol még lehet egy jót pihenni, amíg a sofőrökkel lebonyolítjuk a transzfert a Pilismaróton hagyott autókért. Miután visszaérkezett mindenki az autókkal, búcsúpacsi, és irány haza.

➜ Tudnivalók

Részvételhez: a túra folyamán az úszástudás előnyt jelent, de nem kötelező. A 16 éven alatti gyerekeknek, és azoknak, akik nem tudnak úszni, a mellény használata az egész túra alatt kötelező, melyet biztosítunk. A részvétel ezen a túrán 8 éves kortól lehetséges, abban az esetben, ha a gyerkőc bírja a huzamos ideig (akár 2 órán át) tartó egy helyben ülést (hogy mindenki benne maradjon a hajóban), és legalább az egyik szülőnek/gondviselőnek van már tapasztalata kenuzással, kormányzással.

 

Túra nehézsége: képzett túravezetőink közreműködésével kevésbé gyakorlott vízitúrázókra is emlékezetes élmények várnak, teljesen kezdőknek azonban nem ajánljuk ezt a túrát első evezős élménynek a hajóforgalom által keltett, időnkénti nagyobb hullámok végett.

Csapatod létszámától függően vagy csak ti fogtok ülni a kenuban, vagy összeültetünk további vendégeinkkel, hogy kellő lóerő hajtsa a kenut (melyek többnyire 4 fősek). A túrán résztvevők létszámától függően egy vagy több túravezetőnk fogja kísérni a csapatot, akik az első/utolsó kenukban fognak ülni, tehát nem mindegyik kenuban lesz túravezető. A kormányzás a túra előtti oktatás során elmondottak alapján hajónként egy fő dolga lesz, ha van már tapasztalatod, nagy valószínűséggel Te leszel az, aki kormányozni fog. 😉

 

Ha feltétlen számítasz ezen a túrán túravezetőre a kenudban, kérünk a foglalás előtt vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megoldható-e az adott hétvégén.

 

Ajánlott felszerelés:

A túrára hozz magaddal:

enni- és innivalót

vízhatlan kabátot

evezős/technikai felsőt

sapkát/kalapot

naptejet, napszemüveget

az időjárásnak megfelelő öltözéket + érdemes egy váltó nadrágot és pólót hozni, mert a vízfröccsenésektől nedves lehet a ruházat; teljesen kezdőknek egy komplett váltóruha szükséges

ha a telefonodat szeretnéd magaddal hozni, akkor vízálló telefontokot

 

Felszerelés szállítása: a vízre csak a napi felszereléseinket visszük, minden mást az autóinkban tudunk hagyni, melyeket mindkét nap transzferálunk a túra előtt vagy után.

 

Időjárás: az aktuális időjáráshoz mérten fontos a sapka, a tarkó védelme, napozó krém használata, valamint fel kell készülni megfelelő öltözékkel a kevésbé jó időre is: esőre, szélre, alacsonyabb hőmérsékletekre!

➜ Szállás

Vadkemping Dunabogdány vízpartján
Van: folyóparti, millió-csillagos élmény, sok jól irányzott bokor és fa
Nincs: infrastruktúra (közvetlenül a parkolónál van étterem/büfé)
Hozz magaddal: ivóvizet, ennivalót, szemeteszsákot
Ár: ingyenes 😉

Könyvtár Büfé kemping – Pilismarót
Van: kerítéssel körbezárt kemping terület, közös vizes blokk, ivóvíz, büfé, áramvételi lehetőség
Nincs: autóval behajtás (a büfé előtti parkolóban tudod hagyni az autót)
Ár: hamarosan

➜ Találkozó, utazás

Szombat: Pilismarót
Cím: Pilismarót, 2028 (kattints, Google Maps)
Találkozó: szombat reggel 9 órakor

Szombat: Esztergom
Cím: Esztergom, Nagy Duna stny., 2500 (kattints, Google Maps)
Találkozó: szombat reggel 9 órakor

Tömegközlekedéssel
Túránk minden állomása elérhető távolsági buszjárattal, itt (kattints) tudsz tájékozódni a részletekről. A holmidat a túra során buszunkkal transzferáljuk.

 

Autóval
Utazás egyénileg – a telekocsi rendszerben való részvételhez a jelentkezés után kiküldött űrlapon tudod majd megadni a szükséges adatokat.

➜ Árak

Kenutúra + Biokert/ebéd
Dunakanyar
2 nap

24 400 Ft
felnőtt/fő

20 400 Ft
8-12 év/fő
Kenutúra + Vízvizsgálat
Dunakanyar
2 nap

25 400 Ft
felnőtt/fő

21 400 Ft
8-12 év/fő

Az ár tartalmazza:

A teljes felszerelést a túra során (kenut, lapátot, mellényt)

A túravezetést profi, több mint 15 éves vízi tapasztalattal rendelkező túravezetőkkel

A kenuk kiszállítását, hazaszállítását

A sofőrök transzferét

A szervezési díjat

A vasárnapi biokertészet látogatást és a bioebédet
A vízvizsgálat díját (opcionális program)

Az ár nem tartalmazza:

Az utazást – ld. “Találkozó, utazás”

A szállást – ld. “Szállás”

A vasárnapi ebéden kívül a további étkezéseket – a szombat esti bográcsozás díja (ha igényelsz) +2 000 Ft/fő
Az étkezéseket
Foglalási, visszamondási feltételek

Helyfoglalás érvényessége:

 Online jelentkezés esetén egyéni résztvevők és kisebb csoportok részére egyaránt 3 900 - 10 900 Ft/fő foglaló befizetésével, és a fizetés után kiküldött részvételi űrlap kitöltésével válik a túra lefoglalttá. A fennmaradó összeg befizetése a helyszínen esedékes.

 Ajánlatkérés esetén egyéni résztvevők és csoportok részére egyaránt 3 900 - 10 900 Ft/fő foglaló befizetésével, és az ajánlatadáskor kiküldött részvételi űrlap kitöltésével válik a túra lefoglalttá. A fennmaradó összeg befizetése a helyszínen esedékes.

Minimum létszám:

A túrát minimum 10 fő jelentkezése esetén tudjuk elindítani. Amennyiben nem jön össze a szükséges minimum létszám, választható másik időpont, vagy visszatérítésre kerül a befizetett foglaló összege.

Garancia:

Amennyiben a túra cégünk hibájából meghiúsul, a befizetett foglaló összegét visszatérítjük.

Időjárás:

Evezős túráinknak a természet ad otthont, annak minden szépségével és kihívásával együtt, időjárás tekintetében is. Túráinkat kizárólag balesetveszélyes vagy rendkívül szélsőséges időjárási körülmények esetén halasztjuk el - ebben az esetben választható másik időpont, vagy visszatérítésre kerül a befizetett foglaló összege. Minden más esetben, amikor az időjárás esetleg nem a legidillibb formáját hozza, de a túra biztonságosan megtartható, ha a jelentkező eláll a cégünk által egyébként kivitelezésre kerülő túrán való részvételtől, a szervezési és kiszállási költségek végett a befizetett összeg visszatérítése, illetve kártérítés fizetése nem áll módunkban.

COVID-19:

Visszafizetjük a foglaló 100%-át, amennyiben a befizetést követően ismét életbe lép olyan korlátozás, mely nem teszi lehetővé a túra megrendezését.

Visszamondási feltételek (vendég részéről):

Visszamondás esetén a felmerült költségek érvényesítése végett a visszamondó bánatpénzt köteles fizetni, amely a teljes részvételi díj (tehát a teljes túradíj) százalékában kifejezett, alábbi átalány összege:

 a túra időpontját megelőző 60. és 31. napok között a részvételi díj 20%-a

 30. és 16. napok között a részvételi díj 70%-a

 15. és 8. napok között a részvételi díj 90%-a

 7 napon belül a részvételi díj 100%-a, de a lefoglalt hely harmadik fél részére átruházható, amennyiben a harmadik fél megfelel a túra részvételi feltételeinek.

 

Másik időpontra történő átfoglalás esetén amennyiben az átfoglaló vagy cégünk tud utasokat találni a megüresedő helyekre, a teljes befizetett összeg átvihető a másik időpontra, ha azonban a megüresedő helyekre nincs másik jelentkező, az átfoglalás visszamondásnak minősül, melyre a fenti feltételek az érvényesek.

 

A jelenlegi bizonytalan járványügyi helyzetben erősen javasoljuk útlemondási biztosítás megkötését valamely biztosítónál, amely betegség (akár COVID, akár más) vagy baleset esetén fedezi a felmerülő költségeket.

Nyilatkozat:

A résztvevők biztonsága érdekében fenntartjuk a túraterv-változtatás jogát.

Fenntartjuk a jogot a túra vagy a programok lemondására felelősségén kívül eső okokból (pl. szélsőséges időjárási viszonyok vagy elháríthatatlan természeti jelenségek, technikai akadályok miatt). Ebben az esetben választható másik időpont, vagy visszatérítésre kerül a befizetett foglaló összege.

➜ Fenntarthatóbbság

Túráinkat igyekszünk a lehetőségeinkhez mérten minél több szempontból fenntarthatóbbá tenni – ez a túránk az alábbi, ENSZ által megfogalmazott fenntarthatósági célokhoz járul hozzá:

Fenntarthatósági célok - Egészség és jóllét

Egészség és jóllét

A természetben, szabad levegőn történő evezés alapjaiban járul hozzá minden résztvevő jóllétéhez a mozgás jótékony hatása által, ami a fizikai és mentális egészségünket egyaránt javítani tudja. Mondani szokás, hogy “minden nap egy alma az orvost távol tartja” – ha az almát kicseréljük az evezésre, az állítás méginkább igazzá válik. 😉

Fenntarthatósági célok - Minőségi oktatás

Minőségi oktatás

Túránkon az evezés utánra időponttól függően különböző plusz programokat szervezünk, melyeknek az edukálás az egyik fő célja, legyen szó akár a biokert látogatásról ahol szakembertől tanulunk a biotermesztésről, vagy a vízvizsgálatról, ahol a Nemzeti Park szakembereitől tanulhatunk a vízi ökoszisztémáról gyakorlati vizsgálatokon keresztül.

Fenntarthatósági célok - Tiszta víz és közegészségügy

Tiszta víz és közegészségügy

Kiemelten fontos téma számunkra élővizeink védelme, valamint a felelős és takarékos vízhasználat, melyre túrázóink figyelmét is felhívjuk, illetve túravezetőink is ezen elveknek megfelelően vesznek részt a túrán. Evezős túráink azt a célt is hivatottak szolgálni, hogy túrázóink természetkímélő módon, direkt kibocsátás nélkül ismerkedhessenek meg a Dunakanyar élővilágával, a környezetszennyező motorcsónakos megoldás helyett.

 

Túráinkon szigórúan tilos a szemetelés – amit elhoztunk magunkkal, vissza is tudjuk vinni a szárazföldön található hulladékgyűjtőkig.

 

Minden túrázónkat arra ösztönözzük, hogy hozzon magával kulacsot a túrára, melyet töltsön meg otthon indulás előtt, illetve a szálláshelyen is van lehetőség az újratöltésre (élvezzük ki, hogy hazánkban jó minőségű ivóvízhez juthatunk szinte minden csapból, no). Ezzel egyrészt megelőzhető a felesleges hulladéktermelés és környezetszennyezés, másrészt minden egyes palackozott víz, amit NEM vásárolunk meg, millió apró kiállást jelent a palackozott víz gyártó óriások ellen, melyek a rendelkezésre álló ivóvízkészletek privatizálásából termelnek profitot.

 

Túrázóinknak igyekszünk felhívni a figyelmét továbbá az olyan apróbb lépésekre, melyekkel szintén hozzájárulhatnak vizeink minőségének védelméhez a túra során: ilyen például a természetes anyagokból készült szúnyogriasztó használata, illetve a testrészek ruhával takarása a naptej használata helyett (ahol lehetséges), ezáltal megelőzve a káros anyagok bejutását élővizeinkbe egy-egy csobbanás alkalmával.

 

A szállás kapcsán szintén fontos szempont számunkra a felelős vízhasználat, ezért túráinkon helyi, visszafogottabb kategóriát képviselő szállásadót és kempinget ajánlunk a szállodák helyett, utóbbinál az egy vendégre eső vízhasználat (különösen ha medencével is rendelkezik a szálloda) nagyságrendekkel meghaladja az alacsonyabb szintű szállásokra jellemző vízhasználat mértékét, a kempingekét meg aztán főleg.

Fenntarthatósági célok - Megfizethető és tiszta energia

Megfizethető és tiszta energia

Túráinkat igyekszünk úgy kialakítani, hogy a lehetőségekhez mérten minél kevesebb energiafelhasználással és károsanyag-kibocsátással járjanak, ezt a túránkat úgy terveztük meg, hogy tömegközlekedéssel (ld. “Találkozó, utazás” fül) is elérhető legyen mindkét nap a kezdő- és végpont.

Fenntarthatósági célok - Tisztességes munka és gazdasági növekedés
Fenntarthatósági célok - Fenntartható városok és közössége

Tisztességes munka és gazdasági növekedés / Fenntartható városok és közösségek

Túránkon útba ejtünk helyi, kisvállalkozások által üzemeltetett vendéglátóhelyeket ebéd, illetve felfrissülés gyanánt, ezzel is biztosítva a helyi munkaerő és a helyi vállalkozások támogatását.

 

Ezt a túránkat továbbá úgy terveztük meg, hogy tömegközlekedéssel (ld. “Találkozó, utazás” fül) is könnyedén elérhető legyen, ezáltal elkerülve a városok (különösen Budapest) amúgy is túlterhelt levegőjének és úthálózatának további terhelését.

 

Az ajánlott szálláshely kiválasztásánál pedig fontos szempont számunkra, hogy olyan szálláshelyet ajánljunk, ami nem járul hozzá ahhoz a fenntarthatatlan turisztikai gyakorlathoz, mely a helyi közösségek lakhatási lehetőségeit korlátozza, ellehetetleníti.

Fenntarthatósági célok - Fellépés az éghajlatváltozás ellen

Fellépés az éghajlatváltozás ellen

Evezős túráinknak a fő célja a fenntarthatóbb utazás, életvitel és gondolkodásmód népszerűsítése szemléletformálással és edukálással a túra során, valamint azáltal, hogy megmutatjuk túrázóinknak: helyben, piciny országunkban is rengeteg kikapcsolódási lehetőség áll rendelkezésre, amely ki tud váltani egy repülős utat egy távolabbi célpontra (mely mérföldekkel nagyobb környezetszennyezéssel jár).

 

Túráink tervezésekor figyelembe vesszük továbbá az éghajlatváltozásra gyakorolt hatásunkat (mely legfőképp az utazásból eredő kibocsátásból adódik), és igyekszünk ennek fényében minél több túránkat közelebbi célpontokhoz tervezni.

Foglald le túrád online – bankkártyával, OTP SZÉP kártyával vagy előreutalással tudod kifizetni a túra foglalóját webshopunkban.

  • Van hely

  • Van hely

Személyes adatok

Név(Kötelező)
Ha cég nevében kérsz ajánlatot, kérünk töltsd ki!
Ha cég nevében kérsz ajánlatot, kérünk töltsd ki!
Számlázási cím(Kötelező)

Túra adatok

Kérünk röviden foglald nekünk össze ajánlatkérésed részleteit (pl.: érkezés, távozás, érdeklődsz-e szállás iránt is, stb.), hogy a lehető legoptimálisabb ajánlatot tudjuk számodra elkészíteni!
Nyilatkozat(Kötelező)
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Hírlevél

Szeretnél értesülni minden kalandról?

Kérdésed van?

info@funrafting.hu

+3670 609 6080