fbpx

KENUTÚRA

Hévíz-patak

Mikor

2022 decembertől

Hol

Hévíz

Időtartam

9 órától

Evezés

kb. 2,5-3 óra

Nehézség

Kezdőknek, családoknak is

ÁRAK

Túradíj: Hamarosan (2022 őszén)

Nemzeti Park belépő: Hamarosan (2022 őszén)

Tarts velünk rendhagyó, téli kenutúránkon, ahol a fűtés alulról érkezik! A Hévíz-patak egy olyan ösvény, amire nem hatnak az évszakok változásai, a tél dermesztő hidege egy cseppet sem érdekli, és egész télen evezhető. Ezen a színekben pompázó víziúton mindig tombol a nyár. Itt egész évben kék, rózsaszín, és sárga színekben virágoznak a tündérrózsák – a patak ezt a különleges mivoltát annak köszönheti, hogy a Hévízi gyógytó forrásai tápláják, így a tóhoz közeli részen a hőmérséklete eléri akár a 25 fokot is! 😉

Miért érdemes minket választani:

Több mint 15 éves vízi tapasztalat

Vadvízen edzett, képzett (nemzetközi vizsgával rendelkező) túravezetők

Családias légkör, odafigyelünk rád 😉

Teljes körű gyors, profi ügyintézés

100% elégedettségi garancia, a részletekért kattints

A túradíj egy része környezetvédelmi hozzájárulásra kerül felhasználásra kerül felhasználásra

➜ Túraleírás

Hévízi-tó – Fenékpuszta

Találkozó a Hévízi-tó parkolójánál, ahonnan egy gyors COVID-biztos ökölpacsit követően megtartjuk az evezéstechnikai oktatást és a felszerelés kiosztását, és már vízre is tesszük hajóinkat, hogy kezdetét vegye a téli kaland a sejtelmes párafelhőben.

 

Kellemes, 2,5-3 órás evezés vár ránk ezen a csodás szakaszon, pihenővel, teázgatással, gyönyörködéssel. Testközelből fogjuk megcsodálni a szépséges tündérrózsákat, kerülgetni fogunk növényszigeteket, zsilipeket, és ha szerencsénk van, még a Kis-Balatonnál telelő madarakkal is találkozhatunk. 14 óra körül jövünk le a vízről, a sofőröket visszavisszük autóikhoz, a többiekkel pedig addig pihenünk egy jót a parton.

➜ Tudnivalók

Részvételhez: a túra folyamán az úszástudás előnyt jelent, de nem kötelező. A 16 éven alatti gyerekeknek, és azoknak, akik nem tudnak úszni, a mellény használata az egész túra alatt kötelező, melyet biztosítunk.

 

Túra nehézsége: képzett túravezetőink közreműködésével kevésbé gyakorlott, vagy kezdő vízitúrázókra is emlékezetes élmények várnak.

 

Ajánlott felszerelés:

A túrára hozz magaddal:

enni- és innivalót

vízhatlan kabátot, nadrágot és cipőt

sapkát, kesztyűt

az időjárásnak megfelelő, réteges, téli öltözéket + komplett váltóruhát, váltócipőt

ha a telefonodat szeretnéd magaddal hozni, akkor vízálló telefontokot

 

COVID-19: első a biztonság, ezért megteszünk minden óvintézkedést, hogy a vírus ne terjedhessen.

Ha a buszunkban utazozol a transzfer során, a maszk használata kötelező.

Sterilizált felszerelés várja, hogy együtt szeljétek a habokat.

Lesz nálunk kézfertőtlenítő, amiből szívesen adunk.

 

Időjárás: az aktuális időjáráshoz mérten fontos felkészülni az alacsony hőmérsékletre, esetleges szélre, esőre!

➜ Találkozó, utazás

Hévízi-tó parkoló – Hévíz

Cím: Hévíz, Ady Endre u. 1, 8380 (kattints, Google Maps)
Találkozó: 9 órakor

Tömegközlekedéssel
Némi sétával és/vagy minimális fuvarozással megoldható, hogy tömegközlekedéssel vegyél részt a túrán – itt tudsz tájékozódni (kattints) a menetrenderől (vízreszállás Hévízen, túra vége Fenékpusztán).

 

Autóval
Utazás egyénileg – a telekocsi rendszerben való részvételhez a jelentkezés után kiküldött űrlapon tudod majd megadni a szükséges adatokat.

➜ Árak

Kenutúra

Hévíz-patak

Hamarosan (2022 őszén)

Túradíj

Hamarosan (2022 őszén)

Nemzeti Park belépő

Az ár tartalmazza:

A teljes felszerelést a túra során (kenut, lapátot, mellényt)

A túravezetést profi, több mint 15 éves vízi tapasztalattal rendelkező túravezetőkkel

A kenuk kiszállítását, hazaszállítását

A sofőrök transzferét

A szervezési díjat

Az ár nem tartalmazza:

Az utazást – ld. “Találkozó, Utazás”

Az étkezést

Helyfoglalási, fizetési feltételek

Helyfoglalás érvényessége:

 Online jelentkezés esetén egyéni résztvevők és kisebb csoportok részére egyaránt 3 900 - 5 900 Ft/fő foglaló befizetésével, és a fizetés után kiküldött részvételi űrlap kitöltésével válik a túra lefoglalttá. A fennmaradó összeg befizetése a helyszínen esedékes.

 Ajánlatkérés esetén egyéni résztvevők és csoportok részére egyaránt 3 900 - 5 900 Ft/fő foglaló befizetésével, és az ajánlatadáskor kiküldött részvételi űrlap kitöltésével válik a túra lefoglalttá. A fennmaradó összeg befizetése a helyszínen esedékes.

Minimum létszám:

A túrát minimum 10 fő jelentkezése esetén tudjuk elindítani. Amennyiben nem jön össze a szükséges minimum létszám, választható másik időpont, vagy visszatérítésre kerül a befizetett foglaló összege.

Garancia:

Amennyiben a túra cégünk hibájából meghiúsul, a befizetett foglaló összegét visszatérítjük.

Időjárás:

Evezős túráinknak a természet ad otthont, annak minden szépségével és kihívásával együtt, időjárás tekintetében is. Túráinkat kizárólag balesetveszélyes vagy rendkívül szélsőséges időjárási körülmények esetén halasztjuk el - ebben az esetben választható másik időpont, vagy visszatérítésre kerül a befizetett foglaló összege. Minden más esetben, amikor az időjárás esetleg nem a legidillibb formáját hozza, de a túra biztonságosan megtartható, ha a jelentkező eláll a cégünk által egyébként kivitelezésre kerülő túrán való részvételtől, a szervezési és kiszállási költségek végett a befizetett összeg visszatérítése, illetve kártérítés fizetése nem áll módunkban.

COVID-19:

Visszafizetjük a foglaló 100%-át, amennyiben a befizetést követően ismét életbe lép olyan korlátozás, mely nem teszi lehetővé a túra megrendezését.

Visszamondási feltételek (vendég részéről):

Visszamondás esetén a felmerült költségek érvényesítése végett a visszamondó bánatpénzt köteles fizetni, amely a teljes részvételi díj százalékában kifejezett, alábbi átalány összege:

 a túra időpontját megelőző 60. és 31. napok között a részvételi díj 20%-a

 30. és 16. napok között a részvételi díj 70%-a

 15. és 8. napok között a részvételi díj 90%-a

 7 napon belül a részvételi díj 100%-a, de a lefoglalt hely harmadik fél részére átruházható, amennyiben a harmadik fél megfelel a túra részvételi feltételeinek.

 

Másik időpontra történő átfoglalás esetén amennyiben az átfoglaló vagy cégünk tud utasokat találni a megüresedő helyekre, a teljes befizetett összeg átvihető a másik időpontra, ha azonban a megüresedő helyekre nincs másik jelentkező, az átfoglalás visszamondásnak minősül, melyre a fenti feltételek az érvényesek.

 

A jelenlegi bizonytalan járványügyi helyzetben erősen javasoljuk útlemondási biztosítás megkötését valamely biztosítónál, amely betegség (akár COVID, akár más) vagy baleset esetén fedezi a felmerülő költségeket.

Nyilatkozat:

A résztvevők biztonsága érdekében fenntartjuk a túraterv-változtatás jogát.

Fenntartjuk a jogot a túra vagy a programok lemondására felelősségén kívül eső okokból (pl. szélsőséges időjárási viszonyok vagy elháríthatatlan természeti jelenségek, technikai akadályok miatt). Ebben az esetben választható másik időpont, vagy visszatérítésre kerül a befizetett foglaló összege.

Foglald le túrád online - bankkártyával, OTP SZÉP kártyával vagy előreutalással tudod kifizetni a túra foglalóját webshopunkban.

A foglalási időszak 2022 ősz végén indul, addig köszönjük a türelmed!

Személyes adatok

Név(Kötelező)
Ha cég nevében kérsz ajánlatot, kérünk töltsd ki!
Ha cég nevében kérsz ajánlatot, kérünk töltsd ki!
Számlázási cím(Kötelező)

Túra adatok

Kérünk röviden foglald nekünk össze ajánlatkérésed részleteit (pl.: érkezés, távozás, érdeklődsz-e szállás iránt is, stb.), hogy a lehető legoptimálisabb ajánlatot tudjuk számodra elkészíteni!
Nyilatkozat(Kötelező)
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
Hírlevél

Szeretnél értesülni minden kalandról?

Kérdésed van?

info@funrafting.hu

+3670 609 6080