VÁROSNÉZŐ EVEZÉS

Budapest

Mikor

Hétfőtől péntekig

Időtartam

Kb. 2 óra

Evezés

kb. 8 km

Nehézség

Kezdőknek, családoknak is

ÁRAK

4-6 fő: 60 000 Ft/túra

7-8 fő: 72 000 Ft/túra

További létszámok árai

Kapcsolódj ki a Dunán, miközben Budapest soha nem látott arcában gyönyörködhetsz! Felejtsd el a sablonos programokat/városnéző túrákat, és szerezz életre szóló élményt egy nagy raft hajóban, ahogy lavírozunk a hídpillérek között, a város legszebb pontjait csodálva a vízről!

Miért érdemes minket választani:

Több mint 15 éves vízi tapasztalat

Vadvízen edzett, képzett (nemzetközi vizsgával rendelkező) túravezetők

Családias légkör, odafigyelünk rád 😉

Teljes körű gyors, profi ügyintézés

100% elégedettségi garancia, a részletekért kattints

A túradíj egy része környezetvédelmi hozzájárulásra kerül felhasználásra

➜ Túraleírás

Találkozó a Rozmaring Étterem mögötti parkolóban, ahol kiosztjuk a felszereléseket, tartunk egy rövid oktatást, és már indulunk is! A láblógatást itt szó szerint megteheted a vízben, de a túra mégsem erről szól, hiszen itt aktívan evezned kell, hogy megcsodálhasd Budapest legszebb látnivalóit. Ez a fajta városnézés nem csak azért különleges, mert ahogy a hajók között lavírozunk, és elsuhanunk Budapest legnevezetesebb hídjai alatt a legtermészetközelibb élményben részesülsz, hanem mert a mozgás örömét, a sport jótékony hatását is érezni fogod. Itt nem kell választanod, hogy a budai vagy a pesti oldalt szeretnéd végig járni, hiszen egyszerre mindkét oldalra betekintésed lesz!

 

A túra folyamán elhaladunk a zöld Margit-sziget mellett, átcsorgunk az összes nevezetes híd alatt (Margit-, Erzsébet, Szabadság-, Petőfi-, Rákóczi híd), elevezünk a Parlament, a Budai vár, a Várkert bazár, A Művészetek palotája, és a Nemzeti színház épületei mellet is.

 

Túránk végén a Rákóczi híd előtt kötünk ki a Budai alsó rakparton, ahova kisbuszunk leviszi minden személyes holmid.

➜ Tudnivalók

Részvételhez: a túra folyamán az úszástudás előnyt jelent, de nem kötelező. A 16 éven alatti gyerekeknek, és azoknak, akik nem tudnak úszni, a mellény használata az egész túra alatt kötelező, melyet biztosítunk.

Az alsó korhatár 6-8 év – amikortól a gyerkőc már bírja a 1,5-2 órás egy helyben ülést.

 

Túra nehézsége: a túra bárki számára teljesíthető, nem igényel különleges fizikai állóképességet vagy evezős tapasztalatot. Az evezés hossza 7,5 km, amit körülbelül 1,5-2 óra alatt teszünk meg lefelé a folyón.

 

Ajánlott felszerelés:

A raft hajókban kifolyó nyílások vannak, ahol visszafelé is befolyhat egy kis víz, ezért hozz magaddal papucsot, vagy váltócipőt.

Hozhatsz magaddal a túrán vizes palackot, illetve kisebb nassolni valót, amit egy vízhatlan hordóban el tudunk helyezni.

 

Időjárás: az aktuális időjáráshoz mérten fontos a sapka, a tarkó védelme, napozó krém használata, valamint fel kell készülni megfelelő öltözékkel a kevésbé jó időre is: esőre, szélre, alacsonyabb hőmérsékletekre!

➜ Találkozó

Találkozó/Beszállópont: a Rozmaring Étterem utáni parkolóban a XXIII. János pápa Parkban

Cím: Budapest, Slachta Margit rkp. 972, 1033 (kattints, Google Maps)
Találkozó: előre egyeztetett időpontban

Tömegközlekedéssel
Budapest belvárosából: H5-ös HÉV a Tímár utcáig, vagy 19-es villamos Katinyi mártírok parkjáig, majd séta a partra, a Budapest Garden / Rozmaring Kert Vendéglő mellett a parton hátra tudsz sétálni a parkolóhoz.
(Google Maps-el vagy BKK futárral is meg tudod tervezni a tömegközeledési útvonalad)

 

Autóval

Utazás egyénileg, de lehetőleg inkább tömegközlekedj, így a CO2 kibocsátásodat is csökkenteni tudod, valamint csak a személyes holmidat tudjuk levinni a kiszálló ponthoz, ha autóval jössz, vissza kell még tömegközlekedned/taxiznod a beszállóponthoz a túra után.

Kiszállópont: Budai alsó rakpart a Rákóczi híd előtt

Cím: Budapest, Magyar Tudósok Körútja, 1117 (kattints, Google Maps)

Tömegközlekedéssel

A közelben van a 153/154-es busz az Infoparknál, 1/41-es villamos a Rákóczi hídnál, 4/6-os villamos a Petőfi hídnál.

 

Autóval

Parkolási lehetőség az alsó rakparton vagy a Kopaszi-gátnál.

➜ Árak

NAPPALI VÁROSNÉZŐ EVEZÉS

4-6 fő

Budapest

Nappali túra

60 000 Ft/túra
7-8 fő

Budapest

Nappali túra

72 000 Ft/túra
9-10 fő

Budapest

Nappali túra

85 000 Ft/túra
11-14 fő

Budapest

Nappali túra

120 000 Ft/túra
14-18 fő

Budapest

Nappali túra

152 000 Ft/túra

Az ár tartalmazza:

A teljes felszerelést a túra során (hajót, lapátot, mellényt)

A túravezetést profi, több mint 15 éves vízi tapasztalattal rendelkező túravezetőkkel

A balesetvédelmi és evezéstechnikai oktatást

A személyes holmik leszállítását a kiszállóponthoz

A szervezési díjat

Az ár nem tartalmazza:

Az utazást – ld. “Találkozó”

Helyfoglalási, fizetési feltételek

Foglalás érvényessége:

A foglaláshoz szükséges űrlap kitöltése után az emailben küldött visszajelzésünknek megfelelően a túra a foglaló befizetésével (túradíj 50%-a), és a kiküldött részvételi űrlap kitöltésével válik lefoglalttá, mindkét lépés részleteit tartalmazni fogja az emailben küldött visszajelzésünk. A fennmaradó összeg befizetése a helyszínen esedékes.

Minimum létszám:

A túrát minimum 4 fős csapat jelentkezése esetén tudjuk elindítani.

Garancia:

Amennyiben a túra cégünk hibájából meghiúsul, a befizetett foglaló összegét visszatérítjük.

Időjárás:

Evezős túráinknak a természet ad otthont, annak minden szépségével és kihívásával együtt, időjárás tekintetében is. Túráinkat kizárólag balesetveszélyes vagy rendkívül szélsőséges időjárási körülmények esetén halasztjuk el – ebben az esetben választható másik időpont, vagy visszatérítésre kerül a befizetett foglaló összege. Minden más esetben, amikor az időjárás esetleg nem a legidillibb formáját hozza, de a túra biztonságosan megtartható, ha a jelentkező eláll a cégünk által egyébként kivitelezésre kerülő túrán való részvételtől, a szervezési és kiszállási költségek végett a befizetett összeg visszatérítése, illetve kártérítés fizetése nem áll módunkban.

COVID-19:

Visszafizetjük a foglaló 100%-át, amennyiben a befizetést követően ismét életbe lép olyan korlátozás, mely nem teszi lehetővé a túra megrendezését.

Visszamondási feltételek (vendég részéről):

Visszamondás esetén a felmerült költségek érvényesítése végett a visszamondó bánatpénzt köteles fizetni, amely a teljes részvételi díj (tehát a teljes túradíj) százalékában kifejezett, alábbi átalány összege:

 a túra időpontját megelőző 60. és 31. napok között a részvételi díj 20%-a

 30. és 16. napok között a részvételi díj 70%-a

 15. és 8. napok között a részvételi díj 90%-a

 7 napon belül a részvételi díj 100%-a, de a lefoglalt hely harmadik fél részére átruházható, amennyiben a harmadik fél megfelel a túra részvételi feltételeinek.

Másik időpontra történő átfoglalás esetén amennyiben az átfoglaló vagy cégünk tud utasokat találni a megüresedő helyekre, a teljes befizetett összeg átvihető a másik időpontra, ha azonban a megüresedő helyekre nincs másik jelentkező, az átfoglalás visszamondásnak minősül, melyre a fenti feltételek az érvényesek.

Erősen javasoljuk útlemondási biztosítás megkötését valamely biztosítónál, amely betegség (akár COVID, akár más) vagy baleset esetén fedezi a felmerülő költségeket.

Nyilatkozat:

A résztvevők biztonsága érdekében fenntartjuk a túraterv-változtatás jogát.

Fenntartjuk a jogot a túra vagy a programok lemondására felelősségén kívül eső okokból (pl. szélsőséges időjárási viszonyok vagy elháríthatatlan természeti jelenségek, technikai akadályok miatt). Ebben az esetben választható másik időpont, vagy visszatérítésre kerül a befizetett foglaló összege.

Töltsd ki az alábbi űrlapot a foglaláshoz, és felvesszük veled a kapcsolatot a további részletek és a fizetés egyeztetéséhez! A foglalás minimum 4 főtől lehetséges.

Személyes adatok

Név(Kötelező)
Ha cég nevében kérsz ajánlatot, kérünk töltsd ki!
Ha cég nevében kérsz ajánlatot, kérünk töltsd ki!
Számlázási cím(Kötelező)

Túra adatok

A foglalás minimum 4 főtől lehetséges.
Nappali városnéző evezős túrát hétfőtől péntekig tudunk indítani.
YYYY dot MM dot DD
Nyilatkozat(Kötelező)
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Hírlevél

Szeretnél értesülni minden kalandról?

Kérdésed van?

info@funrafting.hu

+3670 609 6080