VÍZITÚRA

Szentendrei-Duna

MIKOR

Egyelőre nincs újabb időpont

Hol

Békesmegyer-Leányfalu

Időtartam

9:30-tól délutánig

Evezés

kb. 13 km

Nehézség

Kezdőknek, családoknak is

ÁRAK

Kenu: Hamarosan

Tengeri kajak: Hamarosan

Nem kell csak Békásmegyerig vagy Leányfaluig utaznod, ha egy kis madárcsicsergésre, a Duna ringatására, egy kis sportra, természetre vágysz, kiegészítve akár egy kis fürdőzéssel. Szabadulj ki a négy fal közül, hagyd hátra a város zaját, és töltsd fel magad új vízi élményekkel velünk a Szentendrei-Dunán!

Miért érdemes minket választani:

Több mint 15 éves vízi tapasztalat

Vadvízen edzett, képzett (nemzetközi vizsgával rendelkező) túravezetők

Családias légkör, odafigyelünk rád 😉

Teljes körű gyors, profi ügyintézés

100% elégedettségi garancia, a részletekért kattints

A túradíj egy része környezetvédelmi hozzájárulásra kerül felhasználásra

➜ Túraleírás

Békásmegyer – Szentendre – Leányfalu

9:30-kor találkozó a Ganz Vízitelepnél, ahol a felszerelések kiosztását és az evezéstechnikai oktatást követően már vízre is tesszük hajóinkat – virágzó természet, a folyó hullámzása, és jó 4-6 órás mozgás vár ránk (pihenőkkel együtt! ;), ahogy Budapestről felevezünk Leányfaluig, többek közt szentendrei pihenővel kiegészítve. A túra során beevezünk vadregényes holtágakba, és útba ejtjük majd az összes kis szigetet is, ha a vízállás engedi.

 

Túránk végén Leányfaluban kötünk ki és lebonyolítjuk a sofőrökkel a transzfert – addig a többiek tudnak egyet pihenni a parton vagy enni egy finom lángost a közeli büfében. A nap vérbeli lezárásaként erősen ajánlott fürödni egy jót a leányfalui strandon/termálfürdőben, hogy igazi vízi keretet kapjon a nap! 😉

➜ Tudnivalók

Részvételhez: a túra folyamán az úszástudás előnyt jelent, de nem kötelező. A 16 éven alatti gyerekeknek, és azoknak, akik nem tudnak úszni, a mellény használata az egész túra alatt kötelező, melyet biztosítunk.

 

A részvétel:
6 éves kortól lehetséges kenuban
8 éves kortól lehetséges páros tengeri kajakban
14 éves kortól lehetséges egyszemélyes tengeri kajakban.

 

Túra nehézsége: képzett túravezetőink közreműködésével kevésbé gyakorlott, vagy kezdő vízitúrázókra is emlékezetes élmények várnak.

 

Részvétel gyerkőccel tengeri kajakban: nagyon sok szeretettel várjuk gyerkőc résztvevőinket is, azonban a hajó kiválasztásánál kérünk mérlegeld, hogy bírni fogod-e erővel/állóképességel a túrát akkor is, ha a gyerkőc-motorod leáll és egyedül kell hajtanod magatokat akár a túra végéig a kajakban. Ha úgy érzed ez sok lenne, inkább a kenut ajánlanánk számotokra.

 

Ajánlott felszerelés:

A túrára hozz magaddal:

enni- és innivalót

vízhatlan kabátot

evezős/technikai felsőt

sapkát/kalapot

naptejet, napszemüveget

az időjárásnak megfelelő öltözéket + érdemes egy váltó nadrágot és pólót hozni, mert a vízfröccsenésektől nedves lehet a ruházat; teljesen kezdőknek egy komplett váltóruha szükséges

ha a telefonodat szeretnéd magaddal hozni, akkor vízálló telefontokot

 

Időjárás: az aktuális időjáráshoz mérten fontos a sapka, a tarkó védelme, napozó krém használata, valamint fel kell készülni megfelelő öltözékkel a kevésbé jó időre is: esőre, szélre, alacsonyabb hőmérsékletekre!

➜ Találkozó, utazás

Budapest (Békásmegyer) – Óbudai Ganz Vízisport Egyesület

Cím: Budapest, Királyok útja 297, 1039 (kattints, Google Maps)
Találkozó: péntek reggel 9:30-kor

Tömegközlekedéssel
Budapest belvárosából: H5-os HÉV Békásmegyerig, onnan 15-20 perc könnyű séta
(Google Maps-el vagy BKK futárral is meg tudod tervezni a tömegközeledési útvonalad)

 

Autóval
Utazás egyénileg. A túrát követően transzferáljuk a sofőröket.

➜ Árak

Vízitúra

Szentendrei-Duna

1 nap

Hamarosan

kenu

Hamarosan

tengeri kajak

Az ár tartalmazza:

A teljes felszerelést a túra során (hajót, lapátot, mellényt, kajakhoz hullámkötényt)

A túravezetést profi, több mint 15 éves vízi tapasztalattal rendelkező túravezetőkkel

A szervezési díjat

A sofőrök transzferét

Az ár nem tartalmazza:

Az utazást – ld. “Találkozó, Utazás”

Az étkezést

Helyfoglalási, fizetési feltételek

Helyfoglalás érvényessége:

 Online jelentkezés esetén egyéni résztvevők és kisebb csoportok részére egyaránt 3 900 - 10 900 Ft/fő foglaló befizetésével, és a fizetés után kiküldött részvételi űrlap kitöltésével válik a túra lefoglalttá. A fennmaradó összeg befizetése a helyszínen esedékes.

 Ajánlatkérés esetén egyéni résztvevők és csoportok részére egyaránt 3 900 - 10 900 Ft/fő foglaló befizetésével, és az ajánlatadáskor kiküldött részvételi űrlap kitöltésével válik a túra lefoglalttá. A fennmaradó összeg befizetése a helyszínen esedékes.

Minimum létszám:

A túrát minimum 10 fő jelentkezése esetén tudjuk elindítani. Amennyiben nem jön össze a szükséges minimum létszám, választható másik időpont, vagy visszatérítésre kerül a befizetett foglaló összege.

Garancia:

Amennyiben a túra cégünk hibájából meghiúsul, a befizetett foglaló összegét visszatérítjük.

Időjárás:

Evezős túráinknak a természet ad otthont, annak minden szépségével és kihívásával együtt, időjárás tekintetében is. Túráinkat kizárólag balesetveszélyes vagy rendkívül szélsőséges időjárási körülmények esetén halasztjuk el - ebben az esetben választható másik időpont, vagy visszatérítésre kerül a befizetett foglaló összege. Minden más esetben, amikor az időjárás esetleg nem a legidillibb formáját hozza, de a túra biztonságosan megtartható, ha a jelentkező eláll a cégünk által egyébként kivitelezésre kerülő túrán való részvételtől, a szervezési és kiszállási költségek végett a befizetett összeg visszatérítése, illetve kártérítés fizetése nem áll módunkban.

COVID-19:

Visszafizetjük a foglaló 100%-át, amennyiben a befizetést követően ismét életbe lép olyan korlátozás, mely nem teszi lehetővé a túra megrendezését.

Visszamondási feltételek (vendég részéről):

Visszamondás esetén a felmerült költségek érvényesítése végett a visszamondó bánatpénzt köteles fizetni, amely a teljes részvételi díj (tehát a teljes túradíj) százalékában kifejezett, alábbi átalány összege:

 a túra időpontját megelőző 60. és 31. napok között a részvételi díj 20%-a

 30. és 16. napok között a részvételi díj 70%-a

 15. és 8. napok között a részvételi díj 90%-a

 7 napon belül a részvételi díj 100%-a, de a lefoglalt hely harmadik fél részére átruházható, amennyiben a harmadik fél megfelel a túra részvételi feltételeinek.

 

Másik időpontra történő átfoglalás esetén amennyiben az átfoglaló vagy cégünk tud utasokat találni a megüresedő helyekre, a teljes befizetett összeg átvihető a másik időpontra, ha azonban a megüresedő helyekre nincs másik jelentkező, az átfoglalás visszamondásnak minősül, melyre a fenti feltételek az érvényesek.

 

A jelenlegi bizonytalan járványügyi helyzetben erősen javasoljuk útlemondási biztosítás megkötését valamely biztosítónál, amely betegség (akár COVID, akár más) vagy baleset esetén fedezi a felmerülő költségeket.

Nyilatkozat:

A résztvevők biztonsága érdekében fenntartjuk a túraterv-változtatás jogát.

Fenntartjuk a jogot a túra vagy a programok lemondására felelősségén kívül eső okokból (pl. szélsőséges időjárási viszonyok vagy elháríthatatlan természeti jelenségek, technikai akadályok miatt). Ebben az esetben választható másik időpont, vagy visszatérítésre kerül a befizetett foglaló összege.

Egyelőre nincs újabb meghirdetett időpontunk erre a túrára – ezen az oldalon (kattints) megtalálod további túráinkat!

Személyes adatok

Név(Kötelező)
Ha cég nevében kérsz ajánlatot, kérünk töltsd ki!
Ha cég nevében kérsz ajánlatot, kérünk töltsd ki!
Számlázási cím(Kötelező)

Túra adatok

Kérünk röviden foglald nekünk össze ajánlatkérésed részleteit (pl.: érkezés, távozás, érdeklődsz-e szállás iránt is, stb.), hogy a lehető legoptimálisabb ajánlatot tudjuk számodra elkészíteni!
Nyilatkozat(Kötelező)
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Hírlevél

Szeretnél értesülni minden kalandról?

Kérdésed van?

info@funrafting.hu

+3670 609 6080