Webshop

Canyoning túra – Ausztria

Ft

21 900 Ft

 

Vissza a túrához

Foglalás menete

 

Túra megrendezése, online foglalás
A canyoning túrát minimum 6 fő jelentkező esetén tudjuk elindítani, ezért az online foglalás során 0 Ft fizetendő arra való tekintettel, hogy a túra akkor fog csak elindulni, ha összejön a szükséges minimum létszám. Ha összejön a szükséges létszám, egyeztetünk veled, ezután lesz fizetendő előreutalással a részvételhez a 12 900 Ft/fő foglaló. A fennmaradó összeg kifizetésére a helyszínen lesz lehetőség.

 

Szállás / biztosítás / vacsora stb.
A megrendelés után visszaigazoljuk rendelésed, majd hogyha összejön a szükséges minimum létszám a túra megrendezéséhez, felvesszük veled a kapcsolatot a foglalás és fizetés menetét illetően, valamint küldünk egy űrlapot, amit neked és minden utastársadnak ki kell töltenie a foglalás véglegesítéséhez. Itt tudod megadni a részvételhez szükséges adatokat, illetve a további opcionális szolgáltatások (szállás, biztosítás, vacsora, stb.) ajánlásához, igénybevételéhez szükséges adatokat.

 

Ajándékutalvány beváltása
A kosárban lesz lehetőséged megadni ajéndékutalványod kódját, amely abban az esetben kerül felhasználásra, ha a túrára összejön a szükséges létszám és megrendezésre kerül a túra.

Túrázók száma: